جهش
-
خانومِ_دوست_داشتنی
شما هم اگه دوست داشتین میتونین از معلموتون بپرسین ولی به هر حال تحلیل درستی نکردی.سید حسین حسینی 0 من دبیرستانی نیستم
نمیدونم این به ذهنم رسید
ولی خب میدونم جانشینی فقط تک نوکلئوتیدی نیست -
Mahan Xodayi 2 من میگم سومی هم درسته!!
چون حکم نداده که فقط n تا نوکلئوتید حذف میکنیم ، ماهم میتونیم سه تا برداریم و بجاش رمز پایان بذاریم خب.
چرا شما غلط گرفتین 3 رو؟خانومِ_دوست_داشتنی
من براساس کتاب میگم و معلمم هم همین طور -
Mahan Xodayi 2 من میگم سومی هم درسته!!
چون حکم نداده که فقط n تا نوکلئوتید حذف میکنیم ، ماهم میتونیم سه تا برداریم و بجاش رمز پایان بذاریم خب.
چرا شما غلط گرفتین 3 رو؟خانومِ_دوست_داشتنی جمله شما کاملا منطقیه ولی گفته هر!!!بخاطر اون قید هر گفتنش غلطه الزاما به ازای هر رمزی نمیتونیم ما شاهد اینکه رمز پایان بوجود بیاد باشیم شما دارین یه حالتی از امکان رو میگید که درسته ولی در قید هر غلط میشه
-
Matin Mousavi 1 خب همون مثالش برا حذف و اضافی هم ی نوکلئوتید رو اورده چطور برا اون قبول میکنیم؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 نه دیگه ببین برای حذف و اضافه، سه نوکلئوتیدی رو هم آورده
اینجا TTC رو حذف کرده
-
سید حسین حسینی 0 من دبیرستانی نیستم
نمیدونم این به ذهنم رسید
ولی خب میدونم جانشینی فقط تک نوکلئوتیدی نیستخانومِ_دوست_داشتنی
منم قبول دارم حرف شمارو ولی چیزی که کتاب نگفته رو چه جوی حکم قرار بدیم در صورتی که بارها در کتاب هم اول فصل2 و4 از کلمه یک نوکلئوتیدی استفاده کرده -
خانومِ_دوست_داشتنی جمله شما کاملا منطقیه ولی گفته هر!!!بخاطر اون قید هر گفتنش غلطه الزاما به ازای هر رمزی نمیتونیم ما شاهد اینکه رمز پایان بوجود بیاد باشیم شما دارین یه حالتی از امکان رو میگید که درسته ولی در قید هر غلط میشه
Mahan Xodayi 2 آها بله
من همین سه تایی رو برای همه در نظر گرفتم
ممنونم -
Mahan Xodayi 2 نه دیگه ببین برای حذف و اضافه، سه نوکلئوتیدی رو هم آورده
اینجا TTC رو حذف کرده
Matin Mousavi 1
اینجا هم برا حذف اضافی ی دونه آورده فقط
بعضی نکات رو شکل میگه بعضیا رو متن..... -
Mahan Xodayi 2 آها بله
من همین سه تایی رو برای همه در نظر گرفتم
ممنونمخانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم:)
-
Matin Mousavi 1
بعضی نکات رو شکل میگه بعضیا رو متن.....Mahan Xodayi 2 بله برای حذف و اضافی هر دو رو آورده ولی برای جانشینی که چندتایی نیاورده نه متن و نه شکل
-
خانومِ_دوست_داشتنی
منم قبول دارم حرف شمارو ولی چیزی که کتاب نگفته رو چه جوی حکم قرار بدیم در صورتی که بارها در کتاب هم اول فصل2 و4 از کلمه یک نوکلئوتیدی استفاده کردهسید حسین حسینی 0 چونکه برای زیست بعضی جاها طبق کنکورای قبلی تمام قد کتاب نباید شد
ولی خب اینجا من حتی یادمه دبیرمونم میگفت چندتایی داریم
کتاب مثال زده کلیت رو نگفته که -
Mahan Xodayi 2 بله برای حذف و اضافی هر دو رو آورده ولی برای جانشینی که چندتایی نیاورده نه متن و نه شکل
Matin Mousavi 1 متن که اورده شکلشم پایین فرستادم که گفته جهش های کوچک در حد یک یا چند نوکلئتید هستند ایا جهش جانشینی جهش کوچک نیست؟؟
-
Matin Mousavi 1
بعضی نکات رو شکل میگه بعضیا رو متن.....Mahan Xodayi 2 بعد کتاب نگفته که هر جهش کوچکی چند نوکلئوتید را در برمیگیرد! گفته این نوع جهش ها یک یا چند نوکلئوتید را دربرمیگیرند
-
Matin Mousavi 1 متن که اورده شکلشم پایین فرستادم که گفته جهش های کوچک در حد یک یا چند نوکلئتید هستند ایا جهش جانشینی جهش کوچک نیست؟؟
Mahan Xodayi 2
خوب میخای این طور نباشه -
Mahan Xodayi 2 بعد کتاب نگفته که هر جهش کوچکی چند نوکلئوتید را در برمیگیرد! گفته این نوع جهش ها یک یا چند نوکلئوتید را دربرمیگیرند
Matin Mousavi 1 برادر من تازه رسیدین به حرفی که من دارم دوساعته میگم که
منم میگم میتواند -
Mahan Xodayi 2 گفته که هر جهش کوچکی!!؟؟؟؟
-
سید حسین حسینی 0 چونکه برای زیست بعضی جاها طبق کنکورای قبلی تمام قد کتاب نباید شد
ولی خب اینجا من حتی یادمه دبیرمونم میگفت چندتایی داریم
کتاب مثال زده کلیت رو نگفته کهخانومِ_دوست_داشتنی
ولی اگه یه هو 5 تا بردار 5 تا بزاری چی بازم جانشینیس؟؟؟ -
Mahan Xodayi 2 گفته که هر جهش کوچکی!!؟؟؟؟
Matin Mousavi 1 قیدی نیاورده مستثنی هم نیاورده حرف شما درست بود کتاب قطعا حکمیتی داشت درموردش
-
Mahan Xodayi 2
خوب میخای این طور نباشه -
Matin Mousavi 1 قیدی نیاورده مستثنی هم نیاورده حرف شما درست بود کتاب قطعا حکمیتی داشت درموردش
Mahan Xodayi 2 ببین عزیز جان کتاب برای چیزی که من میگم مثال آورده ولی برای چیزی که شما میگی هیچ مثالی نیاورده. و برای حرف من حتی بیماری هم نام برده
-
در هیچ جای کتاب حرفی از جانشینی چند نوکلئوتیدی نزده