جهش
-
Matin Mousavi 1 بحثای علمی خیلی جاها با کتاب در تضادن.....
اقا عیسی به دین خود.....
به هر حال گنگه در کتاب اختلاف نظر هست سوال مستقیمی در این باب نیست.....Mahan Xodayi 2 نه این داره کتاب درسی رو توضیح میده بحث جهش ها. سایت فرادرس
-
Mahan Xodayi 2 نه این داره کتاب درسی رو توضیح میده بحث جهش ها. سایت فرادرس
Matin Mousavi 1 اوکی ولی قیدی گفته؟؟؟
اقا شما دراین مورد تعداد نوکلئوتید در جانشینی تستی زدین؟؟؟؟ -
Matin Mousavi 1 اوکی ولی قیدی گفته؟؟؟
اقا شما دراین مورد تعداد نوکلئوتید در جانشینی تستی زدین؟؟؟؟Mahan Xodayi 2 قیدی منظورتون اینه بگه همهی جهش های جانشینی!؟؟ اگه اینه که صددرصد اینو نمیگه چون ممکنه ۱۰ ها نوع جهش جانشینی داشته باشیم در دنیا که یکیش چند نوکلئوتیدی باشه! ما داریم در مورد کتاب دبیرستان صحبت میکنیم
-
Mahan Xodayi 2 قیدی منظورتون اینه بگه همهی جهش های جانشینی!؟؟ اگه اینه که صددرصد اینو نمیگه چون ممکنه ۱۰ ها نوع جهش جانشینی داشته باشیم در دنیا که یکیش چند نوکلئوتیدی باشه! ما داریم در مورد کتاب دبیرستان صحبت میکنیم
Matin Mousavi 1 همون کتاب دبیرستان گفت جهش های کوچک میتواند در حد چند موکلئتید هم رخ بدهد....
بحث وقت گیر شد واقعا شمام از موضعتون کوتاه نمیاین موفق باشین... -
Matin Mousavi 1 همون کتاب دبیرستان گفت جهش های کوچک میتواند در حد چند موکلئتید هم رخ بدهد....
بحث وقت گیر شد واقعا شمام از موضعتون کوتاه نمیاین موفق باشین...Mahan Xodayi 2
تو هنوز گیردادی به این بابا من 3 بار دلیلشو گفتم -
بحث وقت گیر شد واقعا شمام از موضعتون کوتاه نمیاین موفق باشین...Mahan Xodayi 2 باز رفتید سر خانه اول که! کتاب داره کل جهش های کوچک رو میگه!! که حذف داره، اضافه داره، جانشینی داره. که حذف و اضافهاش میتونن در حد چند نوکلئوتید هم باشن
-
سلام دوستان. من تازه میخوام وارد بحث بشم. دقیق اختلاف نظرتون سر چیه؟
-
Farhan Honar
سومین مورد رو بیشتریا میگن درسته -
Farhan Honar شما نظرتون چیست درسته یا غلط؟؟؟
-
Farhan Honar شما نظرتون چیست درسته یا غلط؟؟؟
سید حسین حسینی 0 بنظرمن فقط مورد دوم و چهارم درسته
-
Farhan Honar چهارمی درسته ولی سومی نه
-
Farhan Honar
نه دومی که حتما غلطه -
Farhan Honar
سومین مورد رو بیشتریا میگن درستهسید حسین حسینی 0 سومی غلطه اما نه به اون دلیلی که شما میگید به خاطر قید هر که گفته....
-
Farhan Honar
نه دومی که حتما غلطهسید حسین حسینی 0 چرا دومی غلطه؟
-
سید حسین حسینی 0 سومی غلطه اما نه به اون دلیلی که شما میگید به خاطر قید هر که گفته....
Mahan Xodayi 2
بله دیگه به خاطر هر دیگه اگه نبود که درست میشد پس دوساعت چی میگم. -
سید حسین حسینی 0 چرا دومی غلطه؟
Farhan Honar
چون اگه در یه رشته مثلا CبجایA بشینه و رابطه مکملی هم برقرار بشه اونوقت پیوند های هیدروژنی زیاد میشن -
Mahan Xodayi 2
بله دیگه به خاطر هر دیگه اگه نبود که درست میشد پس دوساعت چی میگم.سید حسین حسینی 0 نه اقا متین میگفتن که جانشینی نمیشه چند نوکلئتیدی باشه بحث خارج از تست بود...
پس اگر موافقین هر نبود جمله درست میشد شمام با من هم عقیده اید دوساعته جبهه گرفتین:/// -
سید حسین حسینی 0 نه اقا متین میگفتن که جانشینی نمیشه چند نوکلئتیدی باشه بحث خارج از تست بود...
پس اگر موافقین هر نبود جمله درست میشد شمام با من هم عقیده اید دوساعته جبهه گرفتین:///Mahan Xodayi 2
اره دیگه بخاطر هر دیگه -
Mahan Xodayi 2
اره دیگه بخاطر هر دیگهسید حسین حسینی 0 ممنونم واقعا:////// کلا تو بحث نبودین پس
-
سید حسین حسینی 0 ممنونم واقعا:////// کلا تو بحث نبودین پس
Mahan Xodayi 2
ما تو هر دو بحث کار میکردیم .....ولی خوب بخاطر هر هست .