تست زیست (۶)
-
دوباره تست.(امیدوارم از این تستها خسته نشده باشید
)
-
)
Farhan Honar درود
گ3؟
. -
)
Farhan Honar سلام
فکر می کنم گزینه 3 بشه!!؟ -
)
Farhan Honar گزینه سه؟؟؟؟؟
-
-
Farhan Honar گزینه ۲ چی ، اون نمیشه؟؟
-
Farhan Honar گزینه ۲ چی ، اون نمیشه؟؟
@nazanin-mirzai احتمال داره
میتونی تحلیلتو بگی, کدوم درسته؟ -
Farhan Honar
پس احتمالا گ2 باشه
الف رو درست گرفته بودم که فک کنم ربطی نداره ، مال بافت مردگی بود
ب درسته
بقیه هم کلا غلطن
. -
Farhan Honar
پس احتمالا گ2 باشه
الف رو درست گرفته بودم که فک کنم ربطی نداره ، مال بافت مردگی بود
ب درسته
بقیه هم کلا غلطن
.@سینا-0 نه الف مربوط به الکله مگه الکل باعث بافت مردگی نمیشه؟؟؟
ب هم درسته باقی غلط -
@سینا-0 نه الف مربوط به الکله مگه الکل باعث بافت مردگی نمیشه؟؟؟
ب هم درسته باقی غلطMahan Xodayi 2
خب بافت مردگی که با پروتئین نبود ، بود؟
. -
Mahan Xodayi 2
خب بافت مردگی که با پروتئین نبود ، بود؟
.@سینا-0 پس با چی بود؟؟
-
)
Farhan Honar
سلام
من نمیدونم چرا هی ۴ درمیارم
فرق داره با بقیه
به نظرم الف ب ج درسته -
@سینا-0 پس با چی بود؟؟
Mahan Xodayi 2
کتاب فقط گفته سلول آسیب میبینه و میمیره . ولی حرفی از مرگ برنامه ریزی نزده
. -
Mahan Xodayi 2
کتاب فقط گفته سلول آسیب میبینه و میمیره . ولی حرفی از مرگ برنامه ریزی نزده
.@سینا-0 خب سلول بخواد بمیره به هر طریقی پروتین ها دخیل هستند دیگه.....نه؟؟شما مطمئنید پروتین نقشی نداره در بافت مردگی؟
-
Farhan Honar
سلام
من نمیدونم چرا هی ۴ درمیارم
فرق داره با بقیه
به نظرم الف ب ج درستهبه نظرم الف...(مصرف الکل میتونه باعث سرطان بشه و در نهایت مرگ برنامه ریزی شده)
ب تو خط دوم هم با یاخته های سرطانی به واسطه مرگ برنامه ریزی شده مبارزه میشه با کشنده طبیعی
و ج درسته چون T کشنده آلوده به ویروس هست و با مرگ برنامه ریزی شده بدن سعی میکنه از بین ببردش که آسیب نرسونه به بخش های دیگه -
به نظرم الف...(مصرف الکل میتونه باعث سرطان بشه و در نهایت مرگ برنامه ریزی شده)
ب تو خط دوم هم با یاخته های سرطانی به واسطه مرگ برنامه ریزی شده مبارزه میشه با کشنده طبیعی
و ج درسته چون T کشنده آلوده به ویروس هست و با مرگ برنامه ریزی شده بدن سعی میکنه از بین ببردش که آسیب نرسونه به بخش های دیگهMehrsa 14 الف ب رو موافقم باهاتون
ج رو یکم جای بحث داره بنظرم.....چون بخاطر خود بخودی که گفته من شک کردم بهش....همچین مرگشونم خودبخودی نیس -
به نظرم الف...(مصرف الکل میتونه باعث سرطان بشه و در نهایت مرگ برنامه ریزی شده)
و ج درسته چون T کشنده آلوده به ویروس هست و با مرگ برنامه ریزی شده بدن سعی میکنه از بین ببردش که آسیب نرسونه به بخش های دیگهMehrsa 14
به نظرم :
الف درست میگید ولی اونطوری نقشش غیر مستقیم میشه و حدسم اینه که سوال منظورش فقط اونایی باشه که مستقیما موجب مرگ سلول با پروتئین میشن
و ج هم گفته خودبه خودی ، براهمین غلط گرفتم ، خودبه خود که نمیمیره ، یه چیزی بهش مرگ برنامه ریزی وارد میکنه
. -
@سینا-0 خب سلول بخواد بمیره به هر طریقی پروتین ها دخیل هستند دیگه.....نه؟؟شما مطمئنید پروتین نقشی نداره در بافت مردگی؟
Mahan Xodayi 2
خب این لفظ (تخریب یاخته در چند ثانیه توسط پروتئین ها)برای مرگ برنامه ریزیه نه بافت مردگی
. -
Mehrsa 14 الف ب رو موافقم باهاتون
ج رو یکم جای بحث داره بنظرم.....چون بخاطر خود بخودی که گفته من شک کردم بهش....همچین مرگشونم خودبخودی نیسMahan Xodayi 2
آره منم شک داشتم چون گفتن ۳ نمیشه من ج رو درست گرفتم. د هم که خیلی دوره فکر کنم بیگانه خواری باشه که اصلا ربطی نداره -
Mahan Xodayi 2
خب این لفظ (تخریب یاخته در چند ثانیه توسط پروتئین ها)برای مرگ برنامه ریزیه نه بافت مردگی
.@سینا-0 نمیدونم واقعا کتاب درمورد بافت مردگی بسی کار بدی کرده دیتا نداده انگار تو ذهنم خلا دارم:(
چقد درمورد این بافت مردگی اطلاعات دارین؟؟