IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تست زیست (۶)
-
دوباره تست.(امیدوارم از این تستها خسته نشده باشید )
-
Farhan Honar درود
گ3؟
. -
Farhan Honar سلام
فکر می کنم گزینه 3 بشه!!؟ -
Farhan Honar گزینه سه؟؟؟؟؟
-
Farhan Honar گزینه ۲ چی ، اون نمیشه؟؟
-
nazanin.mirzai احتمال داره
میتونی تحلیلتو بگی, کدوم درسته؟ -
Farhan Honar
پس احتمالا گ2 باشه
الف رو درست گرفته بودم که فک کنم ربطی نداره ، مال بافت مردگی بود
ب درسته
بقیه هم کلا غلطن
. -
@سینا-0 نه الف مربوط به الکله مگه الکل باعث بافت مردگی نمیشه؟؟؟
ب هم درسته باقی غلط -
Mahan Xodayi 2
خب بافت مردگی که با پروتئین نبود ، بود؟
. -
@سینا-0 پس با چی بود؟؟
-
Farhan Honar
سلام
من نمیدونم چرا هی ۴ درمیارم
فرق داره با بقیه
به نظرم الف ب ج درسته -
Mahan Xodayi 2
کتاب فقط گفته سلول آسیب میبینه و میمیره . ولی حرفی از مرگ برنامه ریزی نزده
. -
@سینا-0 خب سلول بخواد بمیره به هر طریقی پروتین ها دخیل هستند دیگه.....نه؟؟شما مطمئنید پروتین نقشی نداره در بافت مردگی؟
-
به نظرم الف...(مصرف الکل میتونه باعث سرطان بشه و در نهایت مرگ برنامه ریزی شده)
ب تو خط دوم هم با یاخته های سرطانی به واسطه مرگ برنامه ریزی شده مبارزه میشه با کشنده طبیعی
و ج درسته چون T کشنده آلوده به ویروس هست و با مرگ برنامه ریزی شده بدن سعی میکنه از بین ببردش که آسیب نرسونه به بخش های دیگه -
Mehrsa 14
به نظرم :
الف درست میگید ولی اونطوری نقشش غیر مستقیم میشه و حدسم اینه که سوال منظورش فقط اونایی باشه که مستقیما موجب مرگ سلول با پروتئین میشن
و ج هم گفته خودبه خودی ، براهمین غلط گرفتم ، خودبه خود که نمیمیره ، یه چیزی بهش مرگ برنامه ریزی وارد میکنه
. -
Mahan Xodayi 2
خب این لفظ (تخریب یاخته در چند ثانیه توسط پروتئین ها)برای مرگ برنامه ریزیه نه بافت مردگی
. -
Mahan Xodayi 2
آره منم شک داشتم چون گفتن ۳ نمیشه من ج رو درست گرفتم. د هم که خیلی دوره فکر کنم بیگانه خواری باشه که اصلا ربطی نداره -
@سینا-0 نمیدونم واقعا کتاب درمورد بافت مردگی بسی کار بدی کرده دیتا نداده انگار تو ذهنم خلا دارم:(
چقد درمورد این بافت مردگی اطلاعات دارین؟؟