ارایه
-
سلام دوستان
این سوال ازمون اخری سنجشسوال ۱۶
پاسخنامه گزینه ۳ جواب گرفته
ولی گزینه دو چرا جواب نیست
خب
داره شاعر زیبایی معشوق اغراق میکنه
اگه اغراق نیست چیه پس:/
-
A Ansel این موضوع را در حذف کرد
-
A Ansel این موضوع را در بازیابی کرد
-
سلام تشبیه گزینه 3 کجاست؟
-
سلام دوستان
خب
@ftm-montazeri
میگه که گل بر چهرهٔ رنگین تو تا لطف عرق رو دید، در آتش حسادت از غمِ دل غرق گلابه و داره گلاب میشه.
الآن کجای این معنی و مفهوم ما اغراق داریم...؟ -
Anzw 18
سلام. آتشِ رشک اضافهٔ تشبیهیه. -
@ftm-montazeri
میگه که گل بر چهرهٔ رنگین تو تا لطف عرق رو دید، در آتش حسادت از غمِ دل غرق گلابه و داره گلاب میشه.
الآن کجای این معنی و مفهوم ما اغراق داریم...؟ -
سلام دوستان
خب
@ftm-montazeri چون گزینه دو تکرارش که واضح است و سینه هم مجاز از وجوده
-
@danial-hosseiny نداریم؟
خب خیلی زیادی داره تعریف میکنه دیگه:/الان منظورش اینه که
دلیل گلاب شدن گل اینه حسودی میکنه؟@ftm-montazeri
شاعر عملا داره میگه:
«اینقدر خوشگلی که قررررربونت برممممممممم»
تو این شدت و حدتش رو اغراق داری درنظر میگیری😂🥺
درحالی که این اغراق نیست.
و اینکه نه دلیل گلاب شدن گل رو درحالت کلی این نمیدونه که داره به معشوقهش حسودی میکنه.(حسن تعلیل نداره)
صرفا داره یه روند و ماجرایی رو توضیح میده. -
@ftm-montazeri
شاعر عملا داره میگه:
«اینقدر خوشگلی که قررررربونت برممممممممم»
تو این شدت و حدتش رو اغراق داری درنظر میگیری😂🥺
درحالی که این اغراق نیست.
و اینکه نه دلیل گلاب شدن گل رو درحالت کلی این نمیدونه که داره به معشوقهش حسودی میکنه.(حسن تعلیل نداره)
صرفا داره یه روند و ماجرایی رو توضیح میده. -
@danial-hosseiny اهان
ممنونم🌱
فقط
این قسمت پاسخنامش که حسن تعلیل گرفته
من اصلا نمیفهمم دلیلش چیه
که حسن داشته باشه😕@ftm-montazeri
خب من دیشب بهت گفتم حسن تعلیل نداره. الآن باید بگم اشتباه میکردم و داره. فرقشم شاید برای اینه که شاید باید به جای «تا»،«همین که» قرار میدادیم توی معنی.@danial-hosseiny در ارایه گفته است:
میگه که گل همین که بر چهرهٔ رنگین تو لطف عرق رو دید، در آتش حسادت از غمِ دل غرق گلابه و داره گلاب میشه.
و خب طراح معتقده که شاعر داره میگه دلیل اینکه گل گلاب تولید میکنه، اینه که گل داره از لطافت عرق روی چهرهٔ معشوق خجالت میکشه و این گلابا عرق شرم گله.
ولی خب چون توی عبارت حرفی از عرق شرم نزده، میشه هم اینجوری گفت که گل داره حسادت میکنه و میخواد با تو رقابت کنه برای همین داره عرق میکنه و گلاب تولید میکنه. -
@ftm-montazeri
خب من دیشب بهت گفتم حسن تعلیل نداره. الآن باید بگم اشتباه میکردم و داره. فرقشم شاید برای اینه که شاید باید به جای «تا»،«همین که» قرار میدادیم توی معنی.@danial-hosseiny در ارایه گفته است:
میگه که گل همین که بر چهرهٔ رنگین تو لطف عرق رو دید، در آتش حسادت از غمِ دل غرق گلابه و داره گلاب میشه.
و خب طراح معتقده که شاعر داره میگه دلیل اینکه گل گلاب تولید میکنه، اینه که گل داره از لطافت عرق روی چهرهٔ معشوق خجالت میکشه و این گلابا عرق شرم گله.
ولی خب چون توی عبارت حرفی از عرق شرم نزده، میشه هم اینجوری گفت که گل داره حسادت میکنه و میخواد با تو رقابت کنه برای همین داره عرق میکنه و گلاب تولید میکنه. -
A Ansel marked this topic as a question on
-
A Ansel has marked this topic as solved on
-
@ftm-montazeri خواهش میکنم♥
-
S S.daniyal hosseiny این تاپیک را در ارجاع داد