سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
نویسندگی
-
M Ebrahimi
و اینکه ما همهمون داریم همهچیزو در کنار درسمون ادامه میدیم -
danial hosseiny اره
تازه من امسال که کنکور دارم خیلی چیزای متفرقه بیشتری یاد گرفتم -
M Ebrahimi
همون طور که دنی گفت تو این کلاس ها کارگاه های آنلاین شرکت کن که یکم راجع به مقدمات و اصول نوشتن یاد بگیری
و اینکه تا میتونی کتاب بخون...حالا اگه میخوای داستانی باشه نوشته هات، میتونی نویسنده های معروف ایرانی این حیطه (هدایت، علوی، آل احمد و ...) آثارشون رو بخونی یا مثلا خارجیا(تولستوی،هوگو و ...)
برنامه ی کتاب باز هم از فصل دوم تا پنجم آرشیوش تو نت هست اونارم قسمت هایی که بدردت میخوره رو ببین هم سوادت می ره بالا هم کتاب خوب معرفی میکنن تا تکلیف معلوم باشه چی بخونی
و اینکه اگه واقعا علاقه داری جدیش بگیر چون الان وقتشه اصلااااااااا نگو زوده....نویسنده های بزرگ هم تو همین سن مشغول بودن -
danial hosseiny از اون حرفاست که تا مغز استخون قابل درکه
-
danial hosseiny باشه ممنون
-
باز ببخشید یه سوال داشتم از همه
اینکه کنار درس چیزی رو یاد بگیری لطمه به درس نمیخوره بعضیا میگن باید سفت و سخت بچسبی به درسو به چیز دیگه فکر نکنی چون تجربی سخته و ...
و خیلیا بهم گفتن دراینده کنار کار به درد نمیخوره ولی خودم خیلی دوست دارم چیزای جدید یاد بگیرم
به نظرتون خوبه ادم کنار درس به فعالیتای دیگه هم بپردازه یا نه فقط درس؟ -
علیرضا تمدنی ممنونم از راهنماییتون کتاب که زیاد میخونم خیلی کمکم کرده
-
M Ebrahimi
اگه مدیریتش کنی نه... چیزی به چیز دیگهای لطمه نمیزنه. ولی خب اگه نوشتن برات خیلی اولویت داره، نسبت به تجربی، بگو تا باهم صحبت کنیم... -
danial hosseiny ممنون، نه تجربی تو اولویت تره
-
M Ebrahimi چند تا کتاب اصول داستان نویسی و اینا بخون و تمرین کن حسابی
کلی کتاب بخون
فن فیکشن بنویس
زبان انگلیسیت رو هم کم کم تقویت کن تا بتونی ایلتس بگیری تا دو سه سال آینده
وقتی مهارتت رفت بالا میتونی webnovel بنویسی مثلا برا داستان هایی که هنوز لول خیلی بالایی ندارن الکترونیکی منتشرشون کن
وقتی یه داستان خوب نوشتی برو دنبال چاپ فیزیکی یا تو آمازون کیندل و اینا بفروش=)
فعلا به تجارتش خیلی فکر نکن و اول خودتو نوشته هات رو ارتقا بده -
Dr H ممنون خیلی مفید بود
-
از آثار محمد علی اسلامی ندوشن استفاده کنید
-
سلام بر دوست ارجمندم
نمیدانم در چه پایه ای تحصیل میکنید اما اگر به پایه دهم نرسیدید، بهترین زمان برای تقویت طبع نویسندگی تان است.......من در ان موسم ، کوتاهی کردم و نتوستم به اون چه که میخواستم باشم برسم .....
فقط رمان بخونید........... مثلا آنشرلی در گرین گیبلز ! چنان پیچش فضای داستان ، ادم رو مجذوب خودش میکنه که کم کم احساس میکنی همون جای موصوف نشستی ..........هر از گاه از متن هاتون برام اگه گرایشی داشتید ارسال کنید ............
از ایزد منان ارزوی موفقیت برای تان خواستارم ............... -
@fazel-zakeri سلام . اول یک سر به کتابخونهها بزنید چون معمولا انجمنهای شعر یا نویسندگی آن جا جلساتی دارند و همینطور احتمال این که با افراد باتجربه و سرشناس آشنا بشی و سریعتر پیشرفت کنی؛ زیاده...یا انجمنهای شعر و... رو تو شهرتون پرس و جو کنید و در آن که از همه بهتر بود عضو بشید.چون انجمنها پیج و خم کار رو میدونند و با ناشران زیادی کار کردند و احتمال موفقیت بیشتره..فقط حواستون به انجمنهای فیک باشه و اگر در کتابخانه شخصی رو دیدید و ازتون متن یا شعرهاتونو رو خواستن و گفت با خودت بیار قبول نکنید و فقط بهشون نشون بدید و آدرس دقیق انجمن و خلاصه همه چی رو بگیرید و چند دفعه برید و از بقیه سوال کنید.چون خب امکان دزدیدن متن اینا هست :///