پرستاری
-
اسما نادری اینو یادم رفت بگم به روش سه روز یکبار بزن کنکور ها رو
اسما نادری ینی چی؟؟؟
هر سه روز یکی بزنم؟؟؟ -
aynaz masoumi نمیدونم دقیق ولی شروع کن ۶ تا کنکور نظام جدید داخل و خارج رو بزن هدف گذاریت این باشه که از هر ۱۰ تا سوال ۴ تا جواب بدی بیشتر هم شد که بهتر اما حواست باشه منفی نزنی بعد تحلیل کن چه از لحاظ اینکه غلط ها و درست هات چند تاست و چه از لحاظ علمی
این کنکور زدن باعث میشه هر رتبه ای که الان داری نصف بشه
بچه هایی که الان صفرن میتونن از هر ۱۰ تا ۳ تا رو جواب بدن (اینا رو از یه مشاور شنیدم)
تو که تقریبا نصف مباحث و خوندی... ان شاءالله میتونی و
پیشرفت هم میکنیاسما نادری مرسی خیلی حالمو خوب کرد
مرسی عزیزم -
اسما نادری ینی چی؟؟؟
هر سه روز یکی بزنم؟؟؟aynaz masoumi سایت قلمچی کامل توضیح داده بزن گوگل میاد
-
اسما نادری مرسی خیلی حالمو خوب کرد
مرسی عزیزمaynaz masoumi کاری نکردم:)
ان شاء الله موفق باشی:) -
سلام دوستان من این مدت خیلی دست و پا شکسته خوندم مثلا دهم رو کامل خوندم یازدهم هم نصفه و دوازدهم هم از نصفش کمتر خوندم ولی هدفم پرستاریه و منطقه سه هستم.بنظرتون اگه این مباحث خونده رو دوباره مرور کنم قبول میشم؟یا بنظرتون ازمونهایی که دادم رو از دوباره تو خونه انجام بدم و تحلیلشون کنم و چیزی نخونم؟ لطفا کمکم کنید خیلی حال روحیم بده.امروز از استرس میخاستم کتابامو پاره کنم
@دانش-آموزان-آلاء @کنکوریا
تجربی maryam111aynaz masoumi سلام گلم توبایدهم بخونی هم برنامه ریزی کنی هم ازمون بدی هم تحلیل کنی تابتونی کلشو جمعبندی کنی بادست وپاشکسته خوندن چیزی رو عوض نمیکنی فقط خودتو خسته واذیت میکنی برنامه ریزی کنی حتماً موفق میشی منم برنامه ریزی انجام میدم
-
aynaz masoumi سایت قلمچی کامل توضیح داده بزن گوگل میاد
اسما نادری ااوکی مرسی
-
aynaz masoumi سلام گلم توبایدهم بخونی هم برنامه ریزی کنی هم ازمون بدی هم تحلیل کنی تابتونی کلشو جمعبندی کنی بادست وپاشکسته خوندن چیزی رو عوض نمیکنی فقط خودتو خسته واذیت میکنی برنامه ریزی کنی حتماً موفق میشی منم برنامه ریزی انجام میدم
Haniyeh Ahmadi میدونم ولی تو این۴۴روز باقی مونده فقط میتونم ازمون تحلیل کنم همین
-
Haniyeh Ahmadi میدونم ولی تو این۴۴روز باقی مونده فقط میتونم ازمون تحلیل کنم همین
aynaz masoumi سلام اهان هرجوراحتی گلم