تایم باکسینگ خدای روش های برنامه ریزی!
-
-
Fatemeh Amiri 4
سلام ، متشکرم
کلمات سبز رنگی که توی متن هستن همون لینک فایل pdf هستشSadegh Abbasian سلام ممنونم ازروش شما😊
-
سلام و درود وقتتون بخیر🖐🏻
همونطور که در تاپیک پومودورو گفتم، قرار شد که تایم باکسینگ رو براتون توضیح بدم...
اگر نمیدونید پومودورو چیه میتونید تاپیک قبلی رو بخونید:
پومودورو ، راهکاری برای رفع خستگی و کسلی!

تایم باکسینگ یا بسته بندی کردن زمان ، نوعی روش برنامه ریزی هستش که خیلی تمیز و مرتب ، میتونید باهاش کارهاتون رو بموقع و سر وقت انجام بدید و فکر و دغدغه هایی که دارید (از جمله درس خوندن) رو سازماندهی کنید.
ویژگی های تایم باکسینگ :- منظم بودن
- جامع و کامل بون
- تخلیه دغدغه و افکار
- سازماندهی به ذهن و مغز
- تنظیم ساعات کار بطور دقیق
و...
خب، تا اینجای کار من همش چیزای کلی و مقدماتی رو گفتم؛
هنوز وارد اصل کار نشدیم و ازتون میخوام از اینجا به بعد خوب حواستون رو جمع کنید🤓
این همون جدول شیک تایم باکسینگه که حتی ایلان ماسک هم ازش استفاده میکنه (البته این یه شایعه هست)🤞🏻
الان میخوایم بپردازیم به ریز به ریز این برگه:
اگر توجه کنید همه چیز توی این برگه به شکل مربع یا مستطیل هست.
اولین چیزی که میبینیم، نوشته The Time Box هستش و یه لوگو به شکل باکس کنارشه-
اون بالا سمت راست Date رو میبینیم که باید تاریخ دقیق اون روز رو بنویسید؛
مثلا : چهارشنبه 00/10/16 -
باکس بعدی که اسمش Top Priorities یعنی اولویت های اصلی هستش، شامل 3تا مستطیله و منظورش اینه که 3تا کاری که حتما باید اونا رو تا آخر اون روز انجام بدی رو بنویسی.
-
باکس Brain Dump یا تخلیه افکار خیلی جالبه و تقریبا باکسیه که میتونه از اغتشاش های مغزتون جلوگیری کنه و باعت اون سازماندهی بشه که بهتون گفتم.
(متاسفانه مشکل خیلیامون همینه که اصن افکارمون رو خالی نمیکنیم روی کاغذ و همین باعث سردرگمی و در نهایت خستگی مون میشه) -
مهم ترین باکس و بزرگ ترین اونها، Time یا زمان هستش
(در اصل تایم باکسینگ از اینجا اومده)
چیزایی که باید داخلش بنویسید و اونو باکس کنید یادگاری نیست!
در واقع کارهایی هستش که اونارو پارتیشن بندی کردین و هرکدوم رو توی زمان خاص خودش انجام میدین.
حالا که همه چیزو توضیح دادم وقتشه که نمونه های پر شده این کاغذ رو ببینید:
(به دست خطم توجه نکنید!)
(شما میتونید خیلی زیبا تر و خلاقانه تر این باکس هارو پر کنید و هیچ محدودیتی نداره)و اما حال سوالی که پیش میاد اینه که این کاغذ رو از کجا تهیه کنیم؟
برای تهیه این کاغذ سه راه وجود داره:
-
نسخه آماده فیزیکی رو بخرید (به همراه برچسب و یه طراحی جذاب)
-
فایلی که در آخر تاپیک میذارم رو دانلود کنید و پرینت بگیرید (پیشنهاد خودم)
-
با توجه به سلیقه خودتون + فرم و شکل کاغذ بالا ، یدونه خوشگلش رو بسازید!
فایلی که پرینت میگیرید ، باید تمیز و با کیفیت باشه؛
منم همین ویژگی هارو روی این فایل اعمال کردم:-
نکته مهمی که توی فرایند پرینت گرفتن این فایل وجود داره ، اینه که حتما فایل،
روی کاغذ A5 و بصورت پشت و رو باشه تا کاغذ کمتری مصرف بشه و بتونید بهترین بهره رو ازش داشته باشید...!
(مثلا اگه 60 تا از روی فایل پرینت گرفته بشه برای 2 ماهتون میشه درحالی که فقط 30 برگه خرج شده که واقعا به صرفه هست) -
سعی کنید بعد از پرینت گرفتن فایل ، اونو فنری کنید (از بالا) اینجوری میتونید خیلی منظم تر کارایی که در طول هفته و ماهتون انجام دادید رو وارسی کنید.
و بله اینم از تایم باکسینگ که تموم شد؛
روش خیلی خیلی خوبیه برای برنامه ریزی که به همتون حتی فارغ التحصیل ها هم پیشنهادش میکنم و امیدوارم که بتونید استفاده مفیدی ازش ببرید!😍خوش و خندون باشید♥️
منتظر نظراتتون هستم...دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-همخوانی بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
maryam111 @M-an sohrab monirs @Mr-ShahrokhiSadegh Abbasian بسیار عالی
-
پی دی آف ها کجا هستن؟؟؟😂😂😂
-
-
اگر با اپ اومدین متاسفانه باز نمیشه
سعی کنید از طریق وب دانلود کنید -
عالیه این روش تایم بلاکینگ من از آذر ماه ۱۴۰۰ با این روش جلو میرم و خیلی جواب داده
-
سلام و درود وقتتون بخیر🖐🏻
همونطور که در تاپیک پومودورو گفتم، قرار شد که تایم باکسینگ رو براتون توضیح بدم...
اگر نمیدونید پومودورو چیه میتونید تاپیک قبلی رو بخونید:
پومودورو ، راهکاری برای رفع خستگی و کسلی!

تایم باکسینگ یا بسته بندی کردن زمان ، نوعی روش برنامه ریزی هستش که خیلی تمیز و مرتب ، میتونید باهاش کارهاتون رو بموقع و سر وقت انجام بدید و فکر و دغدغه هایی که دارید (از جمله درس خوندن) رو سازماندهی کنید.
ویژگی های تایم باکسینگ :- منظم بودن
- جامع و کامل بون
- تخلیه دغدغه و افکار
- سازماندهی به ذهن و مغز
- تنظیم ساعات کار بطور دقیق
و...
خب، تا اینجای کار من همش چیزای کلی و مقدماتی رو گفتم؛
هنوز وارد اصل کار نشدیم و ازتون میخوام از اینجا به بعد خوب حواستون رو جمع کنید🤓
این همون جدول شیک تایم باکسینگه که حتی ایلان ماسک هم ازش استفاده میکنه (البته این یه شایعه هست)🤞🏻
الان میخوایم بپردازیم به ریز به ریز این برگه:
اگر توجه کنید همه چیز توی این برگه به شکل مربع یا مستطیل هست.
اولین چیزی که میبینیم، نوشته The Time Box هستش و یه لوگو به شکل باکس کنارشه-
اون بالا سمت راست Date رو میبینیم که باید تاریخ دقیق اون روز رو بنویسید؛
مثلا : چهارشنبه 00/10/16 -
باکس بعدی که اسمش Top Priorities یعنی اولویت های اصلی هستش، شامل 3تا مستطیله و منظورش اینه که 3تا کاری که حتما باید اونا رو تا آخر اون روز انجام بدی رو بنویسی.
-
باکس Brain Dump یا تخلیه افکار خیلی جالبه و تقریبا باکسیه که میتونه از اغتشاش های مغزتون جلوگیری کنه و باعت اون سازماندهی بشه که بهتون گفتم.
(متاسفانه مشکل خیلیامون همینه که اصن افکارمون رو خالی نمیکنیم روی کاغذ و همین باعث سردرگمی و در نهایت خستگی مون میشه) -
مهم ترین باکس و بزرگ ترین اونها، Time یا زمان هستش
(در اصل تایم باکسینگ از اینجا اومده)
چیزایی که باید داخلش بنویسید و اونو باکس کنید یادگاری نیست!
در واقع کارهایی هستش که اونارو پارتیشن بندی کردین و هرکدوم رو توی زمان خاص خودش انجام میدین.
حالا که همه چیزو توضیح دادم وقتشه که نمونه های پر شده این کاغذ رو ببینید:
(به دست خطم توجه نکنید!)
(شما میتونید خیلی زیبا تر و خلاقانه تر این باکس هارو پر کنید و هیچ محدودیتی نداره)و اما حال سوالی که پیش میاد اینه که این کاغذ رو از کجا تهیه کنیم؟
برای تهیه این کاغذ سه راه وجود داره:
-
نسخه آماده فیزیکی رو بخرید (به همراه برچسب و یه طراحی جذاب)
-
فایلی که در آخر تاپیک میذارم رو دانلود کنید و پرینت بگیرید (پیشنهاد خودم)
-
با توجه به سلیقه خودتون + فرم و شکل کاغذ بالا ، یدونه خوشگلش رو بسازید!
فایلی که پرینت میگیرید ، باید تمیز و با کیفیت باشه؛
منم همین ویژگی هارو روی این فایل اعمال کردم:-
نکته مهمی که توی فرایند پرینت گرفتن این فایل وجود داره ، اینه که حتما فایل،
روی کاغذ A5 و بصورت پشت و رو باشه تا کاغذ کمتری مصرف بشه و بتونید بهترین بهره رو ازش داشته باشید...!
(مثلا اگه 60 تا از روی فایل پرینت گرفته بشه برای 2 ماهتون میشه درحالی که فقط 30 برگه خرج شده که واقعا به صرفه هست) -
سعی کنید بعد از پرینت گرفتن فایل ، اونو فنری کنید (از بالا) اینجوری میتونید خیلی منظم تر کارایی که در طول هفته و ماهتون انجام دادید رو وارسی کنید.
و بله اینم از تایم باکسینگ که تموم شد؛
روش خیلی خیلی خوبیه برای برنامه ریزی که به همتون حتی فارغ التحصیل ها هم پیشنهادش میکنم و امیدوارم که بتونید استفاده مفیدی ازش ببرید!😍خوش و خندون باشید♥️
منتظر نظراتتون هستم...دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-همخوانی بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
maryam111 @M-an sohrab monirs @Mr-ShahrokhiSadegh Abbasian
یه سوال..گیج شدم تو برنامش چرا از 5 شروع کرده؟یا اون مدل پارت بندی چجوریه میشه بگی -
Sadegh Abbasian
یه سوال..گیج شدم تو برنامش چرا از 5 شروع کرده؟یا اون مدل پارت بندی چجوریه میشه بگیمهراب معتمدی نیا
سلام رفیق
این فقط یه جدول باکس بندی شدس که تو میتونی پرش کنی با چیزایی که دوستش داری و طبق برنامه خودت...
اگر برنامت از ۷ یا ۸ هم شروع میشه اشکال نداره و لزومی به پر کردن همه جا نیست. -
Sadegh Abbasian
یه سوال..گیج شدم تو برنامش چرا از 5 شروع کرده؟یا اون مدل پارت بندی چجوریه میشه بگیمهراب معتمدی نیا
میتونی نمونه پر شده کاغد هارو هم ببینی:
https://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1652522616289-camscanner-05-14-2022-14.18.pdf