زیست دونی
-
138 تاااااا پیام ؟بابا میخواستم ببینم آقای برنوسی چی میگه الان بشینم 138 تا پیام بخونم ؟
@Dr-Bernosi میشه پیام توضیحتو دوباره بفرستی و منم تگ کنی :|@dr-sobhan در زیست خوانی!! گفته است:
138 تاااااا پیام ؟بابا میخواستم ببینم آقای برنوسی چی میگه الان بشینم 138 تا پیام بخونم ؟
@Dr-Bernosi میشه پیام توضیحتو دوباره بفرستی و منم تگ کنی :|:|
-
@dr-sobhan در زیست خوانی!! گفته است:
138 تاااااا پیام ؟بابا میخواستم ببینم آقای برنوسی چی میگه الان بشینم 138 تا پیام بخونم ؟
@Dr-Bernosi میشه پیام توضیحتو دوباره بفرستی و منم تگ کنی :|:|
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-sobhan در زیست خوانی!! گفته است:
138 تاااااا پیام ؟بابا میخواستم ببینم آقای برنوسی چی میگه الان بشینم 138 تا پیام بخونم ؟
@Dr-Bernosi میشه پیام توضیحتو دوباره بفرستی و منم تگ کنی :|:|
؟؟؟؟
-
این درسته آیا؟!
باکتری های تجزیه کننده موجود در روده ی بزرگ انسان، فقط سلولز را تجزیه می کنند
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
این درسته آیا؟!
باکتری های تجزیه کننده موجود در روده ی بزرگ انسان، فقط سلولز را تجزیه می کنند
فقط نه ..
-
این درسته آیا؟!
باکتری های تجزیه کننده موجود در روده ی بزرگ انسان، فقط سلولز را تجزیه می کنند
@dr-bernosi غلطه
-
خب همین؟ چیار و تجزیه میکنن؟!
-
خب همین؟ چیار و تجزیه میکنن؟!
@dr-bernosi سلولز لاکتوز
-
@dr-bernosi سلولز لاکتوز
@اسمان-ابی ای کلای تو روده
-
تو کتاب گفته شده که موادی %(#ff0000)[مانند] سلولز رو تجزیه میکنن!
-
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین! -
@dr-sobhan در زیست خوانی!! گفته است:
138 تاااااا پیام ؟بابا میخواستم ببینم آقای برنوسی چی میگه الان بشینم 138 تا پیام بخونم ؟
@Dr-Bernosi میشه پیام توضیحتو دوباره بفرستی و منم تگ کنی :|:|
-
بگین چنتا درسته
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند.
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد.
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد.
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.
برای اینکه قشنگ تو ذهنتون بشینه، اول سعی کنین بهشون پاسخ بدین و ذهنتونو درگیر کنین، بعدش برین سراغ کتاب!
-
چقدر زیست درس شیرینیه، بعد کنکور برای مطالعه ی شخصی میشینم میخونمش.
-
چقدر زیست درس شیرینیه، بعد کنکور برای مطالعه ی شخصی میشینم میخونمش.
aaalizadeh79 خخخ بعد کنکور!!!؟؟؟؟
-
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@Dr-Lila aaalizadeh79
دوستان فک کنم اینجارو با تو دلی اشتباه گرفتین :| یکم رعایت کنین دیگه -
یه چنتا پاراگراف میذارم از خود کتاب درسی! لطفا بخونینش و ببینین که کجاش غلطه!
آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند. -
انزیم غیر فعال
اما تخریب نمیشود
در گرمای زیاد و نه سرمت
....
امیلاز گوارش شیمیایی نشاسته رو در دهان انجام میدهو به دی ساکارید تبدیل میکند(مالتوز)
....
قسمتی از اون به جاهای دیگه میره ، به اندامک های دیگه میره ، اما صرفا دستگاه غشای درونی نبود
...
پلی ساکاریدهای چسبناک و پروتئیین های رشته ای .. جا به جا شده.....
اندامک تغییر شکل یافته ، هسته نادرست هست
...... -
یه چنتا پاراگراف میذارم از خود کتاب درسی! لطفا بخونینش و ببینین که کجاش غلطه!
آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند.@dr-bernosi پ ۱ آنزیم های بدن انسان-تغییرات شدید دما که میتونه هم سرما باشه و هم گرما خط ۴ به جای جانوران باید انسان بیاد وب جای تخریب تغییر باید بیاد
پ۲ نمیتونم بخونم
پ۳ فسفولیپید توسط شبکه آندوپلاسمی صاف تولید میشه اون چیزی که درمورد پروتئین گفته کژتابی داره
پ۴ پروتئین های رشته ای پلی ساکارید چسبناک
پ۵ آوند آبکشی فاقد هسته و فاقد اندامکه و اگه اندامک داره اندامکش تغییر یافته نه هستش -
بگین چنتا درسته
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند.
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد.
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد.
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.
برای اینکه قشنگ تو ذهنتون بشینه، اول سعی کنین بهشون پاسخ بدین و ذهنتونو درگیر کنین، بعدش برین سراغ کتاب!
@dr-bernosi کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند. غ
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. ص
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد. کژتاپی چون خود واکوئل لیزوزوم محسوب میشه ولی در کل درسته
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.غ
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. غ
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.غ
-
من اصلا حواسم به برنامه ی آزمون های دیگه نبود که اون سوالها رو گذاشتم
یه سوال دیگه این جمله درسته یاغلطه
چربی پوست بعلاوه ی عرق همانند گرما حاصل تب از رشد بسیاری از میکروب ها جلوگیری میکند -
بگین چنتا درسته
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند.
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد.
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد.
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.
برای اینکه قشنگ تو ذهنتون بشینه، اول سعی کنین بهشون پاسخ بدین و ذهنتونو درگیر کنین، بعدش برین سراغ کتاب!
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند---> همه ی کربوهیدرات ها درشت مولکول هستن!
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. همه ی پروتئینای ترشحی تو ساختارشون کربوهیدرات دارن!
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. به بیش از نه! %(#2bff00)[در حدوده] این نیرو!
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.