زیست دونی
-
@A-K در زیست خوانی!! گفته است:
چند مورد باعث تفاوت دلفین و مار شده است؟
• ویژگی های مولکول کربن
• کوچک مولکول ها
• پروتئین ها
• درشت مولکول ها
• اسیدنوکلئیک ها
1)1 2)2 3)3 4)توی کتاب چنتا عامل باعث تفاوت بین جانداران شدن.
-مولکول کربن، پروتئینا و اسیدنوکلئیکا و درشت مولکولا
کوچیک مولکولا توی جانداران یکسان هستن و با هم ترکیب میشن و درشت مولکولا رو درست میکنن و در نتیجه این درشت مولکولا هستن که باعث تفاوت بین جانداران میشن.
DNA توسط واسطه ای به نام RNA باعث ساخت پروتئینا میشه. از این طریق این دونوع پلی مر زیستی هم باعث تفاوت بین جانداران میشن
-
@A-K کربن باعث تغییرات در مولکول های زیستی میشه میشه گفت هر چهارتا کربن و پروتیین و درشت مولکول و نکلئوییک اسیدها باعث تغییر جانداران میشن؟؟
@Dr-Lila در زیست خوانی!! گفته است:
@A-K کربن باعث تغییرات در مولکول های زیستی میشه میشه گفت هر چهارتا کربن و پروتیین و درشت مولکول و نکلئوییک اسیدها باعث تغییر جانداران میشن؟؟
بله همینو گفتم دیگه
-
-
-
@A-K نظر من سه سه دو یک
-
@A-K نظر من سه سه دو یک
-
@A-K در زیست خوانی!! گفته است:
امشب این سوالا رو تحلیل میکنم
سنتز آب میده و در عوض انرژی میگیره
هیدرولیز آب میگیره و به جاش انرژی میدهشکل (الف) سنتز آبدهی هست و شکل (ب) هیدرولیز
-سنتز انرژی خواه و هیدرولیز انرژی زا هست
-توی هیدرولیز آب مصرف میشه ولی هر واکنشی که توش آب مصرف شد رو نمیشه هیدرولیز در نظر گرفت. مثلا ترکیب آب با کربن دی اکسید توسط انیدراز کربنیک توی غشای گلبول های قرمز
-تیتر واکنش های زیستی اینه : هیدرولیز و سنتز دو واکنش مهم زیستی هستند.
پس نمیشه گفت این دوتا واکنش تنها واکنشای زیستی محسوب میشن-این هم مثل مورد سوم هست. مثلا تجزیه ی پراکسید هیدروژن جز هیچکدوم از این دو واکنش نیست.
پس هر 4 مورد غلط هستند
-
این پست پاک شده!
-
@A-K الان چنتاشو درست گفتم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
1)توی کتاب ذکر شده که گلوکز سوخت "اصلی" سلول ها است. پس نمیشه گفت هر کربوهیدراتی که سوخت سلول باشه، گلوکز هست.
2)گلوکز و فروکتوز توی بسیاری از میوه ها وجود دارند که هردو مونوساکارید هستند. اما مثلا نشاسته ی سیب زمینی هم یه کربوهیدرات هست.
3)طبق شکل کتاب دی ساکاریدها از دو هگزوز ساخته میشوند. پس پنتوزها نقشی در ساختار اونا ندارن.
4)مونوساکاریدهای 5 کربنه توی ساختار اسیدنوکلئیک ها هستن. ریبوز توی RNA و دئوکسی ریبوز توی DNA. برخی سلولا مثل گلبول قرمز فاقد اسیدنوکلئیک ها هستند.
پس گزینه 3 صحیح هست
-
1)توی دهان آنزیم پتیالین وجود داره و نشاسته رو مالتوز تبدیل میکنه. توی فعالیت کتاب درسی اومده وقتی که مقداری نشاسته رو توی دهان میذاریم، پس از مدتی احساس شیرینی میکنیم که در نتیجه ی تبدیل نشاسته به مالتوزه که مزه ی شیرینی داره.
برای تبدیل این نشاسته به مالتوز، 9 مولکول آب مصرف میشه. به این صورت که هر یه مالتوز یه آب مصرف میکنه. پس برای 10 مالتوز(هر مالتوز 2 گلوکز هست) 9 مولکول آب مصرف میشه. هر مولکول آب 18 مول هست و چون 9 تا مصرف شده، پس 162 مول آب مصرف میشه از نشاسته.
گزینه دو کلمه ی (تجزیه) باید به (ساخت) تبدیل بشه. = )
2)برای تولید دو مولکول گلوکز به یه مالتوز، یه مولکول آب هم تولید میشه یه ماده ی معدنی هست و حلقه ی آلی نداره.3)با حل کردن شکر نوی اب، فقط یه واکنش فیزیک شکل میگیره که مولکول های شکر در آب حل میشوند. برای تجزیه ی یه مولکول شکر به انزیم نیاز داریم.
4)مالتوز از دو مولکول گلوکز تشکیل شده پس 360 مول هست.
-
بیشترین ترکیب آلی طبیعت سلولز هست.
-هیچ جانوری سلولاز یا انزیم تجزیه کننده ی سلولز رو نداره. اما الیاف سلولزی مواد غذایی باعث بهبود کارکرد روده ها میشه و جلوی برخی بیماری های گوارشی رو میگیره. پس برای انسان منعت داره.
-سلولز با پروتئین و یه سری پلی ساکارید(پلی ساکاریدهای بستری) ترکیب میشن و دیواره محکم سلول های گیاهی رو تشکیل میدهند.
-برای ساخته شدن یه پلی ساکارید حداقل 100 تا و برای ساخته شدن یه پروتئین حداقل چنتا مونومر نیاز هست.
-سلولز خطی هست در صورتی که گلیکوژن منشعب هست. نشاسته هم خطی و هم منشعب هست.
با این حساب مورد دوم فقط درست هست
-
بیشترین ترکیب آلی طبیعت سلولز هست.
-هیچ جانوری سلولاز یا انزیم تجزیه کننده ی سلولز رو نداره. اما الیاف سلولزی مواد غذایی باعث بهبود کارکرد روده ها میشه و جلوی برخی بیماری های گوارشی رو میگیره. پس برای انسان منعت داره.
-سلولز با پروتئین و یه سری پلی ساکارید(پلی ساکاریدهای بستری) ترکیب میشن و دیواره محکم سلول های گیاهی رو تشکیل میدهند.
-برای ساخته شدن یه پلی ساکارید حداقل 100 تا و برای ساخته شدن یه پروتئین حداقل چنتا مونومر نیاز هست.
-سلولز خطی هست در صورتی که گلیکوژن منشعب هست. نشاسته هم خطی و هم منشعب هست.
با این حساب مورد دوم فقط درست هست
-
@A-K ب جز انسان برا موریانه و گاو هم مفید و غدای اوناس وقتی هیچ موجودی البته ب جز بعضی از میکروب ها و باکتری ها انزیم سلولاز ندارن پس ت بدن موریانه و گاو این میکروب ها هستن درسته
@Dr-Lila در زیست خوانی!! گفته است:
@A-K ب جز انسان برا موریانه و گاو هم مفید و غدای اوناس وقتی هیچ موجودی البته ب جز بعضی از میکروب ها و باکتری ها انزیم سلولاز ندارن پس ت بدن موریانه و گاو این میکروب ها هستن درسته
بله
-
@elhame-H در زیست خوانی!! گفته است:
من ترجیح میدم جواب سوالا تو دلم بگم
اشتباه میکنی
اگه اشتباه بگی، بعدا ذهنت خود بخود دنبال جواب درست میگرده
وقتی جوابو ببینی، تو ذهنت حک میشه -
من ترجیح میدم جواب سوالا تو دلم بگم
اشتباه میکنی
اگه اشتباه بگی، بعدا ذهنت خود بخود دنبال جواب درست میگرده
وقتی جوابو ببینی، تو ذهنت حک میشه -
@A-K
اونوقت اشتباه میگم ضایع میشمضایع بشی برای کسی مهمه؟
اینجا کسی مسخرت نمیکنه -
@A-K
اونوقت اشتباه میگم ضایع میشمضایع بشی برای کسی مهمه؟
اینجا کسی مسخرت نمیکنه