زیست دونی
-
revival غلطه ولی من با میانه سلولش مشکل دارم توی قارچ ها تقسیم هسته داریم نه سلول این تیکشو نمیگرم چی میشه
pariaaa در زیست خوانی!! گفته است:
revival غلطه ولی من با میانه سلولش مشکل دارم توی قارچ ها تقسیم هسته داریم نه سلول این تیکشو نمیگرم چی میشه
اهان فهمیدم قارچ ها میتوزشون هسته ای هست ولی واسه سیتوکینز ینی تقسیم سیتوپلاسمشون اگر دیواره عرضی ناقص داشته باشن سلول تقسیم میشه که در این صورت ویزیکول های جسم گلژی به میانه سلول میان نه هسته!!
-
94داخل
کجای کتاب گفته ساکارومیسز سروزیه ریزویید داره؟؟؟میشه گزینه ی 4
اشتباه جواب چک کردی یا اشتباه تایپیه اگ کلید تنهاس -
revival اره غلطه تازه پاسخنامه تشریحی هم بود خیر سرش
الان رفتم کلیدش دیدم گزینه چهار میشه مرسی -
سلام بچه هااا زیگوسپورانژ زیگومیکوتا 2n یا n یه جا خوندم نوشته بود 2n یه جا دیگه n !!!!
کلا هسته قارچها هاپلوییدهه ... دو هسته هم که ادغام بشه یک هسته دیپلوئید ایجاد میشه و از طرفیم تو زیگوسپورانژ چندتا هسته دیپلوئیدی هست ( نه یکی) !
-
سلام بچه هااا زیگوسپورانژ زیگومیکوتا 2n یا n یه جا خوندم نوشته بود 2n یه جا دیگه n !!!!
کلا هسته قارچها هاپلوییدهه ... دو هسته هم که ادغام بشه یک هسته دیپلوئید ایجاد میشه و از طرفیم تو زیگوسپورانژ چندتا هسته دیپلوئیدی هست ( نه یکی) !
-
-
-
توی تقسیم دوتایی ما جدا شدن کروماتیدهای خواهری رو داریم؟؟؟
کسی اطلاعی نداره در این مورد؟؟
توی تقسیم دوتایی ما جدا شدن کروماتیدهای خواهری رو داریم؟؟؟
کسی اطلاعی نداره در این مورد؟؟
تقسیم دوتایی تو باکتریا هست ... باکتریها هم کروموزوم حلقوی دارن
و اصولا جدا شدن کروماتید خواهری مربوط به تقسیم میتوز و میوز هست که تو یوکاریوت دیدهه میشه ! -
گزینه **ج ** رو ببینید جالبه!!!
نظرتون چیه؟؟
Elimoonpariaaa در زیست خوانی!! گفته است:
نظرتون چیه؟؟
Elimoonخب اگه بخواییم برای قارچ درنظر بگیریم غیرممکنه ... اگه منظور میتوکندری هست که اطلاعی از نحوه تقسیم و مضاعف شدنش نداریم و اگرم طبق فرضیه کتاب سال چهارم بریم که ابا و اجدادش باکتری بودن تقسیم دوتایی رو درون سیتوپلاسم انجام میدهه ! پس در قارچ غیر ممکن نیست که دیدهه نشه و گزینه صحیح هست!
-
نظرتون چیه؟؟
Elimoon -
نظرتون چیه؟؟
Elimoonخب اگه بخواییم برای قارچ درنظر بگیریم غیرممکنه ... اگه منظور میتوکندری هست که اطلاعی از نحوه تقسیم و مضاعف شدنش نداریم و اگرم طبق فرضیه کتاب سال چهارم بریم که ابا و اجدادش باکتری بودن تقسیم دوتایی رو درون سیتوپلاسم انجام میدهه ! پس در قارچ غیر ممکن نیست که دیدهه نشه و گزینه صحیح هست!
خب اگه بخواییم برای قارچ درنظر بگیریم غیرممکنه ... اگه منظور میتوکندری هست که اطلاعی از نحوه تقسیم و مضاعف شدنش نداریم و اگرم طبق فرضیه کتاب سال چهارم بریم که ابا و اجدادش باکتری بودن تقسیم دوتایی رو درون سیتوپلاسم انجام میدهه ! پس در قارچ غیر ممکن هست که دیدهه بشه و گزینه صحیح هست!
جواب مو تصحیح کردم ... صورت سوال دقت نکردم
-
نظرتون چیه؟؟
-
Elimoon ج غلطه اینجاس ک باید گفت جل الخالق
ینی میتوکندری هم جدا شدن کروماتید خواهری دارههه!!!!