ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
fatemeh201678
خب
فک کنم بهتره با ساعت مطالعه عادی خودتون که پیش اومدین فردا شروع کنین تا طبق 21 روز وعده داده شدمون در روز 21 ـم حتما به تایم 12 ساعت برسونیم
هر روز بیشتر از روز قبل باید بخونیم و یه تایم بیشتر مطالعه کرد تا انگیزه کافی برای ادامه این دوره داشته باشیمو و سر 21 ـمین روز برامون تو ناخودآگاه یه عادت شه -
mimfatehi اهامرسی
️
fatemeh201678
خواهش میکنم دوست گلم -
mimfatehi بعدهرروز چقد زیادبشه؟
fatemeh201678 در حد توانت زیادش کن ولی حداقل 1ساعت باشه
-
ziba00 pa در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
بنطر من به اندازه تلاشمان باید هدف داشت
لایک -
mimfatehi اینو نمیتونیم برا همه بگیم ساعت 7 چون همه تو یه رنج ساعتی میتونن بیدار بشنو بخونن قراره 7 ساعت فردا بخونیم ولی
-
22ستاره
اها مرسی بابت نظرت اینم خوبه
اگه تایم پایه مطالعاتیمونو 7 ساعت قرار بدیم واسه فردا خوبه
در مورد خواب هم من که 7 پا میشم و هر کی با توجه ب توان خود : )))) -
دنبال چنین چیزی بودم واسه استارت
راستش دوهفتس کلا درسو گذاشتم کنار
دوستان منم پایه ـم که
با یاری و کمک خدا و کمک شما دوستان گلم ایشالا از فردا قوی استارتو میزنیمmimfatehi نگرانم نباش که دوهفتست درسو گداشتی کنار هنوزم برای شروع دیر نیس درس سختی داره ولی باید تحملش کنی چون خیلیا توان تحمل ندارن نا امید نباش ادمی بوده که بعد عید شروع کرده و رتبه دو رقمی هم اورده پس دیگه بیشتر از این دیر نکن و خوب بخون
-
mimfatehi نگرانم نباش که دوهفتست درسو گداشتی کنار هنوزم برای شروع دیر نیس درس سختی داره ولی باید تحملش کنی چون خیلیا توان تحمل ندارن نا امید نباش ادمی بوده که بعد عید شروع کرده و رتبه دو رقمی هم اورده پس دیگه بیشتر از این دیر نکن و خوب بخون
-
fatemeh201678 در حد توانت زیادش کن ولی حداقل 1ساعت باشه
22ستاره باشه مرسی
️موضوع خوبیه چون منم دیگه زیاددرس نمیخوندم وناامیدشده بودم
-
22ستاره باشه مرسی
fatemeh201678 اوهوم منم : //
-
fatemeh201678 اوهوم منم : //
mimfatehi خیلی دوران بدیه این سال کنکور
-
mimfatehi خیلی دوران بدیه این سال کنکور
fatemeh201678
دوست عزیز من فارغ التحصیلم و باتوجه به کنکور96 پارسالمو تجربیاتم به نظرم >>>نه
اصلا سال بدی نیس
به شرط اینکه رو کارای روزانت تا خود روز کنکور نظارت کامل داشته باشی و تایمو به فنا ندی
وگرنه میتونی خیلی خوب ازش لذت ببری و عادی بشی باش -
fatemeh201678
دوست عزیز من فارغ التحصیلم و باتوجه به کنکور96 پارسالمو تجربیاتم به نظرم >>>نه
اصلا سال بدی نیس
به شرط اینکه رو کارای روزانت تا خود روز کنکور نظارت کامل داشته باشی و تایمو به فنا ندی
وگرنه میتونی خیلی خوب ازش لذت ببری و عادی بشی باشmimfatehi منم فارغ التحصیلم اره کم کم داشتم عادت میکردم یهویی همه چ خراب شددوباره بازدارم تلاش میکنم برگردم ب روال عادی
-
mimfatehi منم فارغ التحصیلم اره کم کم داشتم عادت میکردم یهویی همه چ خراب شددوباره بازدارم تلاش میکنم برگردم ب روال عادی
fatemeh201678 دقیقا مث من
من که کارای حاشیه الکی تایممو ب فنا داد کل دوهفته قبل
ولی باید دوباره از فردا واس آزمون 5 آبانم استارت جدیو بزنم
نمیخوام شکست دوباره پارسالمو تجربه کنم -
fatemeh201678 دقیقا مث من
من که کارای حاشیه الکی تایممو ب فنا داد کل دوهفته قبل
ولی باید دوباره از فردا واس آزمون 5 آبانم استارت جدیو بزنم
نمیخوام شکست دوباره پارسالمو تجربه کنمmimfatehi انشاا.. ازفردادیگه خوب پیش میریم
-
22ستاره باشه مرسی
fatemeh201678 خواهش میکنم عزیزم
-
mimfatehi منم فارغ التحصیلم اره کم کم داشتم عادت میکردم یهویی همه چ خراب شددوباره بازدارم تلاش میکنم برگردم ب روال عادی
fatemeh201678 تلاشت رو بکن منم فارغ التحصیلم درسته سال سختیه ولی می ارزه تلاش کنی