ایمنی/هورمون
-
@Ali-Valicheki آهان
ببخشید دیشب پیامتو ندیدم تو تاپیک.
دستت درد نکنه🙂🌹
پس الان نمبتونیم به پسین بگیم یاخته درون ریزه؟@Mr-Wick خواهش میکنم💙
موشگیلی نیست😁😁
نه نمیگیم....چون توش آکسونه -
@Ali-Valicheki خب به خون میریزه آخه
درون ریز حساب نمیشه؟
من تا الان فکمیکردم چون به خون میریزه بهش میگیم یاخته درون ریز -
@Ali-Valicheki خب به خون میریزه آخه
درون ریز حساب نمیشه؟
من تا الان فکمیکردم چون به خون میریزه بهش میگیم یاخته درون ریز@Mr-Wick نه آخه توی متنی که جزوه بودن من همچین چیزی ندیدم😕
فقط نوشته بود که نورون علاوه بر ناقل عصبی، هورمون هم ترشح میکنه واسه همینم هم پیک دوربرد داره هم کوتاه برد -
@helen-owl
-
@Mr-Wick نه آخه توی متنی که جزوه بودن من همچین چیزی ندیدم😕
فقط نوشته بود که نورون علاوه بر ناقل عصبی، هورمون هم ترشح میکنه واسه همینم هم پیک دوربرد داره هم کوتاه برد@Ali-Valicheki مطمئنی نورون یاخته درون ریز حساب نمیشه؟
-
*سلام
**کسی جزوه یا فیلم آموزشی کوتاه واسه یازدهم تجربی اگه داره که خوب اگه نداده ومیدونه بگه ممنون میشم فردا امتحان دارم هیچی نمیدونم با وجود اینکه از چهار شنبه تا الان دارم میخونم ولی یادم نمی مونه -
@Mr-Wick چرا به شک افتادم😕
جزوه دم دستم نیست...قاطعیتمو از دست دادم😕
ولی فکر کنم نیست
چون اگه بود اونوقت گزینه۲ درست بود(البته اگه بخواد فرق غده درون و یاخته درون ریز غلط محسوب نشده باشه) -

سلام دوستان برای رد گزینه دوم میگیم اینترفرون؟یا چیز دیگه ای هست؟
@Mr-Wick سلام اخری منظورش ناقل عصبیه که چه مهاری باشه چه تحریکی نفوذپذیری ماهیچه رو تعغیر میده برا دومی هم مثال نقصی به ذهنم نمیرسه
-
@Mr-Wick سلام اخری منظورش ناقل عصبیه که چه مهاری باشه چه تحریکی نفوذپذیری ماهیچه رو تعغیر میده برا دومی هم مثال نقصی به ذهنم نمیرسه
@نگین-وهاب-مقدم بله گزینه 4مشخص شد ولی من برای دو چیزی به ذهنم نمیرسه😑😕
جایی هم ندیدم -
@Mr-Wick تو زیست بین گزینه ها همیشه اونی که درسته و به کتاب نزدیکه رو انتخاب کن زیاد درگیر چیزی که اطلاعات ش تو کتاب نیست نشو اونی که از همه درس تره مهمه موفق باشی
-
-
@F-Seif-0
به دادم برس لطفا😑 -

سلام دوستان برای رد گزینه دوم میگیم اینترفرون؟یا چیز دیگه ای هست؟
@Mr-Wick سلام
من کل تاپیک رو نخوندم
اما پیک شیمیایی التهابی دوربرده که هورمون نیست -
@Mr-Wick بله
اینترفرون کوتاه برده -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick عه خب خداروشکر😁
کاری نکردم🌸🌸