-
سلام . امیدوارم که تمام دوستان تجربی بهترین رتبه هارو کسب کنن و نتیجه تلاششون رو ببینن .
یه سوال داشتم . اقای موقاری در کلیپ های ابتدایی سال دهم فصل دوم گفتن که باکتری های داخل کور روده ویتامین K و B12 تولید میکنن ولی در بیشتر بدانید کتاب نوشته ویتامین K و فولیک اسید که میشه همون ب 9 . خب الان کدومشون درسته ؟ -
-
-
-
من توی جزوه نوشتم : گلوکز و اغلب آمینواسیدها ⬅ ورود به پرز ⬅ برخلاف شیب غلظت ⬅ انتقال فعال ⬅ انرژی (ATP) مصرف نمیشه بلکه از انرژی شیب غلظت استفاده میشه .
خب این که کلا اشتباه شد . الان چیزایی که نوشتم همدیگرو نقض میکنن 😕 یجا نوشتم برخلاف شیب غلظت بعد نوشتم با شیب غلظت سدیم 😕 اخه این رو استاد موقاری توی کلیپ کشیدن روی تخته بخاطر همین من شک کردم و گفتم بپرسم -
-
-
-
سلام
جمله ی (فقط تک یاخته ای ها از سطح بدن خود به تبادل مواد می پردارند)
غلط هستش؟؟ چون فکر کنم کرم کدو که پریاخته ای هستش هم از سطح بدنش تبادل می کنه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا -
-
-
سلام دوستان
قبلا یه سوالی پرسیده بودم
که نتیجه گیریش این شد فقط انسولین روی تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارهالان یه جمله دارم میخونم میگه هورمون هایی از جمله انسولین گلوکاگون اپی نفرین نوراپی نفرین و کورتیزول
یاخته هدفشون کبدهخب من الان متوجه نیشم اینام تو تنظیم ورود گلوکز به کبد نقش دارن یا نه؟ اگه نه پس چیکار روی کبد میکنن
-
با سلام. کشی از دوستان یک جزوه خوب جانوری با تمام نکات رو داره بفرسته🙏
@دوازدهم -
-
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون🙏🙏.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر ، ما ساختار اوره رو سال دوازدهم خوندیم و میدونیم قطببه و با چربی مشکل داره ، پس بنظرتون چرا استاد موقاری گفت که اوره هم مثل اکسیزن و کربن دی اکسید میتونه از طریق انتشار ساده از غشا عبور کنه ؟
چون با غشا مشکل داره خب باید از طریق انتشار تسهیل شده و از طریق پروتئین ها جابجا بشه . -
سلام
جواب این تست
گ ۳ میشه؟؟
۲۰۲۲۰۶۲۸_۱۷۳۱۴۱.jpg
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
ایمنی
-
@سمیه-صادقلو فعال میکنه ولی نمیبره تو خط سه
چون لنفوسیت میاد تو خط دو -
Mr. Wick
دندریتی درسومین خط دفاعی بدن نیست ولی تو اون نقش داره چون با بردن تیکه های میکروب لنفوسیتارو فعال میکنه -
F Seif 0
لطفا -
Matin Mousavi 1 دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-زبان راه ابریشمی ها-دینی راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی بچه های تجربی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Wick من همینو تو یه تست دیدم که درست گرفته. طراح ها سروکارشون با خودشون معلوم نیست
-
Matin Mousavi 1 پس 4 چی میگه این وسط
-
Matin Mousavi 1 دانش آموزان آلاء راه ابریشمی ها-زبان راه ابریشمی ها-دینی راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-ادبیات راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-ریاضی تجربی بچه های تجربی راه ابریشم آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr. Wick به نظرم بله
-
Matin Mousavi 1 خب الان دندریتی که تو خط سوم نقش نداره
درست میگم؟ -
Mr. Wick خب همون طور که خودت گفتی نقش ندارن. درسته باعث فعالیت لنفوسیت ها میشن ولی در خط دوم هست نه خط سوم. درست گفتی خب خودت. اون لنفوسیت ها هستن که در خط دوم نقش دارن ولی جز خط دوم نیستن!!
-
Matin Mousavi 1 خب الان تکلیف گزینه 4 چیه
-
Mr. Wick آخ آره راست میگی. پس من گاف دادم
-
Mr. Wick والا فکر کنم دوباره گاف داده!! چون همون طور که خانم گفتن، نقش داره به نظر منم
-
Alzahra Daftar برعکس گفتی
لنفوسیت ها هستن که تو دفاع خیراختصاصی نقش دارن نه دندریتی ها -
Mr. Wick خب چون لنفوسیت ها در خط سوم دفاعی فعاليت دارن و دندریتی موجب فعال شدنشون میشه ، میشه گفت در دفاع اختصاصی یه طورایی نقش دارن
-
Alzahra Daftar ببهشید کزینه ۴ منظورم بود
شرمنده حواسم سرجاش نیست -
Mr. Wick یاخته های دندریتی ور میداشتن یه تیکه از میکروب رو میبردن پیش لنفوسیت غیر فعال بعد اونا در برخورد با میکروب فعال میشدن
-
Mr. Wick