IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar درسته.
اتفاقا به همون دلیل درسته!!
-
@soniaaa در هر کی یه گزاره گفته است:
Punisher
خب تو صفر هم داره تلاش میکنه سلول ب حالت ارامش بره میگ موجب ... نمیگه در اون حالتهخب چرا صفر و در نظربگیریم مثلا 70- که هیچ پیامی هیچی نرسیده و اتفاقی نیفتاده که بخواد پتانسیل آرامش رو برقرار کنه فقط داره حالت رو حفظ میکنه؟؟
-
Matin Mousavi 1 این احساس میکنم یه جایی دیدم (فکر کنم کنکور ۹۴) . بنظرم بستگی به نظر طراح داره.
شاید کنکور ۱۴۰۱ همین بیاد غلط بگیرن . -
nazanin.mirzai
خب منفیه هفتاد بازم پمپ داره موجب برقرار موندن پتانسیل آرامش میشه کلا منظورش اینه ک در جهت حفظ پتانسیل آرامش کار میکنه -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Farhan Honar کنکور قبلا مشابهش رو آورده!
-
@soniaaa اره راست میگی یه جایی رو سوتی دادم
ممنون:) -
Matin Mousavi 1 یسسسسس
-
nazanin.mirzai
خواهش -
Matin Mousavi 1 ممنون بابت توضیحات:))
-
Mahan Xodayi 2replied to nazanin.mirzai on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
nazanin.mirzai منم نوشتم جفت تدریجیه چون تولید مثل هم زمان برع:////
از تست خیلی سبز نکتشو در اوردم
Farhan Honar تو نکته نهایشو میدونی؟؟باز خیلی سبز باگ داده:( -
Punisher خواهش میکنم
-
Matin Mousavi 1 اینو چجوری در نظر گرفته؟؟ پر ایهامه از طرفی اصن طرف تقسیم نمیشه از ی طرفی خب گفته ایجاد نمیشود://
-
Mahan Xodayi 2 استاد موقاری هم اینو گفتن!!
-
Matin Mousavi 1 چیو؟؟گفتن زمان برهست؟یا ناگهانیه؟؟
-
Mahan Xodayi 2 همون. آدم دچار شک عضلانی میشه یه هوو
-
Matin Mousavi 1 ی جمله پر ابهام ادم مریضه بزنه ایا:(؟
-
Mahan Xodayi 2 ناگهانی.
گفت هوگودوری رفت و فردا اومد یه دفعه دید ااااا این چرا با بقیه فرق داره
-
Barik پیشرفته شدم
-
Matin Mousavi 1 اهان اوکیه ممنون
-
Mahan Xodayi 2 قربان یو