IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Mahan Xodayi 2 خب گزینه 1 به این دلیل که گفته دور هر مجموعه یه پوشش غلطه چون دور هر 2 مجموعه پوشش تشکیل شده
گزینه 3 (الان فهمیدم تحلیلم غلط بوده)
گزینه4 خانم بالغ تقسیم اووگونی نداره.پ.ن:تست حرمت داره همینجوری گزینه نگوییم
-
Farhan Honar باریک با همین استدلال یک و دو هم ردن
-
Farhan Honar آره اینم هست
-
Matin Mousavi 1 اصن نیاز به قسمت دوم تست نیست روی سوالو بخون در تخمدان پس دو چهار رده یکم رده چون گفته یک مجموعه کروموزمی یعنی میوز که انبانکیا میوز ندارن
-
Mahan Xodayi 2 آخری یک رده یا جوابه
فکر کنم خواستی بگی سه رده
-
Matin Mousavi 1 بله درسته
-
-
Matin Mousavi 1 یک رده
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mahan Xodayi 2 آره آره حواسم نبود. خودم هم اول اول نوشتم سه ولی اگه نگاه کنی پیام اولم رو ویرایش کردم
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره گفته است:
Mahan Xodayi 2 آخری یک رده یا جوابه
فکر کنم خواستی بگی سه رده
اقا گفته در اطراف هر مجموعه کروزومی هسته تشکیل میشه یعنی یاختهn تشکیل میشه پس منظورش تقسیم میوزه فولیکولا میوز میدن؟؟
-
Matin Mousavi 1 اعتماد بنفس برادر اعتماد. بنفس
-
Mahan Xodayi 2 یه لحظه حواسم نبود. برق رفته🥴 شروع شد بازم
-
Mahan Xodayi 2 دقیقا
-
Matin Mousavi 1 خوبه کنکور روزهوگرنه وسطش برقا میرفت باید با فلش گوشی تست میزدیم
-
Farhan Honar این مطلبی رو که میگید منم قبلا دیدم فکر میکنم از لحاظ علمی اینطور باشه و در سطح کنکور نیست.
-
Mahan Xodayi 2 آره واقعا🥴🥴
-
Mahan Xodayi 2
سر ازمون تیزهوشان برقا رفت ما سالنمون پنچره نداشت و تو تاریکی در نهایت کوری تستارو زدیم -
-
nazanin.mirzai آها . نمیدونم یا مال خیلی سبز بود یا قلمچی .
-
![متن جایگزین](آدرس عکس)
گزینه دو منتظر بود من بگم نکتش چرته یه هفتس میخوام بفرسمش یادم میره ولی من با هوشمندی تمام با نخواندن گزینه هازدم چون میدونسم دوتاش فقط میشه