هر کی یه گزاره
-
Disgustion 1
نکته خوبی بود. ولی نمیدونم کنموز در نظرش میگیره یا نه
Farhan Honar طراحای کنموز نشون دادن تو 20 یا 30 درصد سوالا تو همچین درسایی، سلیقهای عمل میکنن (عین کنموز 99) ؛ آدم کلن قفل میکنه .
-
@soniaaa باریکلا، نکتش تو همین مورد آخری بود که بیان کردین ؛ جملهه علت و معلول زیاد داره بعد موقع تحلیل همهرو که پیش بیایم و به آخرش برسیم این نکتهه از چشمون در میره و میگیم درسته .
خلاصه که عالی بود .Disgustion 1
خیلی ممنونم -
من در آوردی (ترکیبی سه سال) :
در یک جنس مذکر سالم که بیضههایش در ناحیهی شکمی قرار دارد، اندامی هایی یاختههای خونی را تولید میکنند که یکی از آنها یاخته بنیادی دارد/
صیاغ؟ -
Disgustion 1
نکته خوبی بود. ولی نمیدونم کنموز در نظرش میگیره یا نه
Farhan Honar بله کنموز ۴۰۰ در نظرش گرفته دیروز فرستادم تو اون سوال مورد ب با همین علت غلط میشد
-
در یک جنس مذکر سالم که بیضههایش در ناحیهی شکمی قرار دارد، اندامی هایی یاختههای خونی را تولید میکنند که یکی از آنها یاخته بنیادی دارد/
صیاغ؟Disgustion 1 منظور سوال در یک جنین هست که در جنین سه اندام کبد طحال و استخوان یاخته خونی میسازن...
-
صیاغ؟Disgustion 1
در یک جنس مذکر سالم که بیضههایش در ناحیهی شکمی قرار دارد
جنین پسر منظورشه
اندامی هایی یاختههای خونی را تولید میکنند که یکی از آنها یاخته بنیادی دارد
کبد و طحال گره لنفی و مغز استخوان هستن که مغز قرمز میسازن پس فک میکنم همشون یاخته بنیادی دارن و جمله غلط باشه اما شک دارمالبته بسته ب اینکه چ مرحله ای از نوزادی باشه ممکنه مغز استخوان نداشته باشه اگ خیلی بچه باشه نمدونم اینو
-
Disgustion 1
در یک جنس مذکر سالم که بیضههایش در ناحیهی شکمی قرار دارد
جنین پسر منظورشه
اندامی هایی یاختههای خونی را تولید میکنند که یکی از آنها یاخته بنیادی دارد
کبد و طحال گره لنفی و مغز استخوان هستن که مغز قرمز میسازن پس فک میکنم همشون یاخته بنیادی دارن و جمله غلط باشه اما شک دارمالبته بسته ب اینکه چ مرحله ای از نوزادی باشه ممکنه مغز استخوان نداشته باشه اگ خیلی بچه باشه نمدونم اینو
@soniaaa درست گفتین ؛ تو کتاب یه همچین چیزی گفته بود که تو دوران جنینی اندامایی مثل کبد و طحال یاختههای خونی میسازن (دقیقشو یادم نیس) .
از اینکه گفته مثل میشه فهمید جز اینام هستن .
اینا که جفتشون دارن و یه سری دیگه هم مثل مغز استخوان یاختههای بنیادی دارن، پس جملهه غلطه .
درست بود تحلیلتون . -
@soniaaa درست گفتین ؛ تو کتاب یه همچین چیزی گفته بود که تو دوران جنینی اندامایی مثل کبد و طحال یاختههای خونی میسازن (دقیقشو یادم نیس) .
از اینکه گفته مثل میشه فهمید جز اینام هستن .
اینا که جفتشون دارن و یه سری دیگه هم مثل مغز استخوان یاختههای بنیادی دارن، پس جملهه غلطه .
درست بود تحلیلتون .Disgustion 1
بله درست میگین ممنونم -
سلام
این سوالو تو یه تاپیک پرسیدم به جواب نرسیدم حالا شاید اینجا به جواب برسیمتو تست بالا سوال ۱۳ چرا گزینه ۳ غلطه؟
-
Farhan Honar بله کنموز ۴۰۰ در نظرش گرفته دیروز فرستادم تو اون سوال مورد ب با همین علت غلط میشد
Mahan Xodayi 2 سوال شماره چند بود ؟
کنموزم عجب کلمه ای شده -
صیاغ؟Disgustion 1 این غلطه. در جنین پسر کبد و طحال و مغزقرمز و حتی کیسه زرده هم هست که گلبول قرمز سازی میکنن ولی یکی شون نیست که یاخته های بنیادی داره!! تا حد کتاب، مغز قرمز و کبد هر دو یاخته بنیادی دارن!!
-
سلام
این سوالو تو یه تاپیک پرسیدم به جواب نرسیدم حالا شاید اینجا به جواب برسیمتو تست بالا سوال ۱۳ چرا گزینه ۳ غلطه؟
mob bom به نظرم به این دلیل غلطه که اون یاخته های فولیکولی بحث تغذیه و اینا برا وقتیه که دیگه اووسیت اولیه بیاد دیگه برا تقسیم! وگرنه از فولیکول های اولیه تعداد زیادی شون به دلایل مختلف از بین میرن!!
-
Mahan Xodayi 2 سوال شماره چند بود ؟
کنموزم عجب کلمه ای شدهFarhan Honar داستان چیه این کنموز؟
باریک باز چی کار کرده؟
-
Farhan Honar داستان چیه این کنموز؟
باریک باز چی کار کرده؟
Matin Mousavi 1 یکی دیگه از اشتباه تایپی های ماهانه . دیشب بود.
-
Matin Mousavi 1 یکی دیگه از اشتباه تایپی های ماهانه . دیشب بود.
Farhan Honar خواست چی بگه؟
-
@nazanin-mirzai به هر حال تمایزاتشه دیگه...حالا کنموز علتی که دوستان گفتن رو ذکر کرده
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@nazanin-mirzai به هر حال تمایزاتشه دیگه...حالا کنموز علتی که دوستان گفتن رو ذکر کرده
این
️
-
Farhan Honar داستان چیه این کنموز؟
باریک باز چی کار کرده؟
Matin Mousavi 1 باز چیکار کرده؟؟؟
مگه من چیکار میکنم -
گفته است:
این
️
Farhan Honar کنکور منظوره؟
-
گفته است:
این
️
Farhan Honar فرهاد دعا کن گاف نگیرم ازت تایپیک میرنم همه رو منشن میکنم
-
برادرای عزیز گویا درس ب مغزتون فشار آورده یکم استراحت کنید