هر کی یه گزاره
-
@nazanin-mirzai نه منظور گرد بودن نیست (البته همانطور که مستحضرید هر گردی هم گردو نیست)
کتاب گفته وقتی اسپرماتید ها متمایز میشن به اسپرم ، هستهشون فشرده میشه و در سر به صورت مجزا قرار میگیره.
پس ما نمیتونیم به هستهی اسپرماتوگونی و اسپرماتوسیت اولیه و ثانویه فشرده بگیمFarhan Honar نه منظورم برای فشرده بودنش نبود
منظورم اونجاست که نوشتید هسته ی نیزه ای داره ! -
Farhan Honar نه منظورم برای فشرده بودنش نبود
منظورم اونجاست که نوشتید هسته ی نیزه ای داره !@nazanin-mirzai بله دیگه طبق شکل هستهی تیره ای داره
-
@nazanin-mirzai بله دیگه طبق شکل هستهی تیره ای داره
Farhan Honar آهان تیره
فکر کردم میگید نیزه ای یعنی کشیده و فشرده -
@nazanin-mirzai بله دقیقا . در شکل کتاب هم معلومه که اسپرماتوسیت اولیه هستهی نیزهای داره و قطعا فشرده هم نیست (غیر فشرده)
Farhan Honar در هر کی یه گزاره
گفته است:
@nazanin-mirzai بله دقیقا . در شکل کتاب هم معلومه که اسپرماتوسیت اولیه هستهی نیزهای داره و قطعا فشرده هم نیست (غیر فشرده)
کنموز جانحساب پاک
-
گفته است:
بد کردی فرهاد
ماهان آتوشو گرفت
-
گفته است:
کنموز جانحساب پاک
Mahan Xodayi 2
مگه نیزه ای نیس؟ -
با توجه به این قسمت از متن کتاب میتونیم بگیم تولید جیبرلین در رویان قطعاً و فقط در تک لپه ها صورت میگیره؟
یا من اشتباه میکنم؟@soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
با توجه به این قسمت از متن کتاب میتونیم بگیم تولید جیبرلین در رویان قطعاً و فقط در تک لپه ها صورت میگیره؟
یا من اشتباه میکنم؟
-
Mahan Xodayi 2
مگه نیزه ای نیس؟@soniaaa تیره ای منظوره
-
گفته است:
بد کردی فرهاد
ماهان آتوشو گرفت
Matin Mousavi 1 زمین گرده
-
@soniaaa تیره ای منظوره
-
Mahan Xodayi 2
خیلی نیزه ای به سوال کنموزی منم جواب بدین ممنون میشم -
Mahan Xodayi 2
خیلی نیزه ای به سوال کنموزی منم جواب بدین ممنون میشم@soniaaa
دارم روش فکر میکنم:/ مثال نقضی یا تناقضی تو متن یادم بیاد میگم -
Mahan Xodayi 2
باریک
-
Mahan Xodayi 2
خیلی نیزه ای به سوال کنموزی منم جواب بدین ممنون میشماین پست پاک شده! -
@soniaaa
دارم روش فکر میکنم:/ مثال نقضی یا تناقضی تو متن یادم بیاد میگمMahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@soniaaa
دارم روش فکر میکنم:/ مثال نقضی یا تناقضی تو متن یادم بیاد میگماهان مثال نقض جلو چشمه ها://
اصن عنوان نوشته رویش بذر غلات و جیبرلین ها....
اقای مقاری میگفتن که این غلاتو کد بزارین که یعنی این جریانا تو تک لپه ای هاست.... -
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@soniaaa
دارم روش فکر میکنم:/ مثال نقضی یا تناقضی تو متن یادم بیاد میگماهان مثال نقض جلو چشمه ها://
اصن عنوان نوشته رویش بذر غلات و جیبرلین ها....
اقای مقاری میگفتن که این غلاتو کد بزارین که یعنی این جریانا تو تک لپه ای هاست....Mahan Xodayi 2
عاها مرسی لطف کردین ممنونم -
Mahan Xodayi 2
عاها مرسی لطف کردین ممنونم@soniaaa خواهش میکنم
-
حالا اینطور گفتم نگردین از من اتو بگیرینا من سوتی زیاد میدم گنا دارم
-
@soniaaa نه دیگه تا کنموز نیزه بدست دنبال اتوعه شما و متینیم
ما فعلا بی حساب شدیم
-
@soniaaa نه دیگه تا کنموز نیزه بدست دنبال اتوعه شما و متینیم
ما فعلا بی حساب شدیم
Mahan Xodayi 2