دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
azizian sarchogha با هم ماندنی که تو کتاب اومده و گفته که باعث بروز بعضی بیماریا میشه با، با هم موندن محاورهای خودمون تفاوت داره .
تو مرحله آنافاز یک کروموزوم های همتا از هم جدا میشن و اگه همشون به یه قطب از یاخته برن میگیم با هم ماندن کروموزوم .
ولی تو آنافاز دو کروماتید های خواهری از هم جدا میشن که اگه به یه قطب از یاخته برن میشه با هم ماندن کروماتید های خواهری . -
Matin Mousavi 1 نه/با هم ماندن توی کتاب به این منظوره که اول طی تجزیهی رشته های دوک از هم جدا شن و بعد به یه قطب برن .
این اتفاق تو آنافاز یک واسه کروماتیدا نمیوفته .
حالا این با هم ماندنه میتونه همهی کروموزوما باشه یا چندتاشون یا یکیشون . -
Disgustion 1
خیلی عالی..ممنون... -
Disgustion 1 اوکی
-
nazanin.mirzai درست گفتین / ولی هر آنافازی از میوز نه ، فقط آنافاز دو مربوط به قسمت دومه .
-
azizian sarchogha خواهش میکنم .
-
Matin Mousavi 1 حس میکنم این نکتش خیلیارو به اشتباه میندازه/کلا هر کدوم از تستایی که این با هم ماندن و پلی پلوئیدی شدن تو میوز یک و دو و حتی میتوز توش باشه مغزو منفجر میکنه یجورایی .
-
Disgustion 1 میشه اشتباه کرد بله. چون کتاب هم زیاد خوب نگفته!!
-
Matin Mousavi 1 درسته .
-
گزاره
هورمونی از غده تروئید که کمبود ید بر آن تاثیری ندارد، میتواند باعث کاهش کلسیم خون شود.
-
Matin Mousavi 1 کلسیتونین/بصورت مستقیم نمیتونه کلسیمو کاهش بده ولی همینکه نمیذاره کلسیم از مادهی زمینهای استخوان بیرون بیاد تو شرایط خاص میتونه غیر مستقیما باعث کمبود کلسیم تو خونابِ خون باشه .
زیاد تسلط ندارم ایشالا که درست باشه/ -
Disgustion 1 بله جمله درسته. کلسیتونین از برداشت کلسیم از استخوان جلوگیری میکنه و کلسیم های خون هم طی مصارف بدن، مصرف میشن و اینجوری باعث کاهش کلسیم خون میشه. البته به صورت غیر مستقیم
-
Matin Mousavi 1 آره دقیقا
-
هر تحرکی در ماهیچهها که امری از بدن انسان را تسهیل میکند، ناشی از سیناپس بین یاختهای عصبی و ماهیچه است.
-
Disgustion 1 غلطه. در قلب استثناش هست!!
-
Matin Mousavi 1 اگه قلبو فاکتور بگیریم جمله درسته؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Disgustion 1 on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
-
Matin Mousavi 1 خوشمان آمد .
اینو بزار گوشهی جیبت تا روز کنکور/انقباضات ماهیچههایی که زایمانو تسهیل میکنن به کمک هورمونه (بدون سیناپس بین نورون و ماهیچه) و بازخورد مثبت .
عجیبا غریبا . -
-
Matin Mousavi 1 تو فرایند تخلیه مثانه پیام عصبی تاثیر داره/هنگام کشیدگی دیوارش یه سری نورون پیامو میبرن که خبر بدن پره و یه سری هم خبر انقباضو میارن که خالی شه/به گمونم البته .