IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar
اسفنج واکوئل دفعی داشت ؟ -
Farhan Honar ولی به نظرم واکوئل دفعی با واکوئل انقباضی فرق دارن!! واکوئل دفعی انقباضی چیه!!
-
Farhan Honar
@soniaaa
درسته -
Farhan Honar
بله بعد اینک پیامو فرستادم پیام شما لود شد برام -
Matin Mousavi 1
جمله ازمون 21 ابان قلمچی تست شماره142 گزینه سومه -
siiina s آقا واکوئل انقباضی برا آبه!! واکوئل دفعی برا چیز دیگهاس!! نمیدونم اینو چه جوری درست گرفتن!! واکوئل انقباضی رو من تو کتاب ندیدم حقیقت!!
-
Matin Mousavi 1
ببخشید دفعیه انقباضی نبود مگ فصل پنج دهم ؟ -
Matin Mousavi 1
جمله کتاب اینه
برا پارامسی
ابی ک در نتیجه اسمز وارد میشود به همراه مواد دفعی توسط واکوئل های انقباضی دفع میشود
چون واکوئل انقباضی ب منظور دفع هس بهش گفته واکوئل دفعی انقباضی
نظرتون ؟ -
siiina s کتاب چاپ جدید؟؟
-
Matin Mousavi 1
بله من چک کردم الان کتابم 98 عه این جمله رو نوشته -
@soniaaa
-
Matin Mousavi 1
چ شده است ؟! -
@soniaaa
Nothing
My book is old
-
Matin Mousavi 1
oh yes no problem
the main point is you can edit your bii' until 11 tirفسفر سوزوندم خداوکیلی
-
@soniaaa
-
در روش های مختلف عبور از غشا، اگر به منظور عبور آب باشد بدون مصرف هرگونه انرژی زیستی می باشد.
-
Matin Mousavi 1 چرا هست یه اشاره ریززز زده بهش
-
Marzieh Abouei در هر کی یه گزاره گفته است:
Matin Mousavi 1 چرا هست یه اشاره ریززز زده بهش