IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1 دام جالبی بود متوجهش نشدم.
حتی اگه میگفت فوق کلیه هم غلط میشد . چون قشر فوق کلیه هورمون جنسی رو درسته به میزان اندک ترشح میکنه ولی بنظرم کلمه «ثابت» غلطه. چون تحت تاثیر هورمون محرک فوق کلیه میتونه ترشحش رو کم و زیاد کنه -
Farhan Honar نه خب بنظرم این میشه ی حالت خاص طبق کتاب فک کنم درسته در حالت عادی همواره مقدار ثابتی ترشح میکنه اینو برا اریتوپویتین هم میگن ولی در شرایطی اونم قابل تغییره....
-
Mahan Xodayi 2 آره احتمالا بشه اینجوری گفت . شاید اگه قید های همه ، همواره ، قطعا رو میآورد ، جمله ی من درست میشد.
(غده ی فوق کلیه هورمون های جنسی را همواره به میزان اندک و ثابت ترشح میکنه.... غلط) -
Farhan Honar اره دراینصورت فک کنم گفتت درست میشد
-
گزاره
در یک خانم ۵۰ ساله، جسم زرد، فولیکول در حال رشد، جسم سفید، قاعدگی، زخیم و پرخون شدن آندومتر رو نداریم.
-
Matin Mousavi 1 غلطه؟؟
-
Why?
-
Matin Mousavi 1 چون الزاما یک خانوم ۵۰ساله یائسه نشده که!!!
-
Matin Mousavi 1
ضخیم.. -
Mahan Xodayi 2 نه خب حالت عادی رو در نظر میگیریم
-
azizian sarchogha اوکی حواسم نبوده
-
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Matin Mousavi 1 اها پس دلیلی ندارم....نکنه باز غلط املایی داری!؟://زخیم؟؟
-
بچهها خیلی سبز یه تست داره که تو یه گزینش گفته که: هر سلول که در دیواره لوله اسپرم ساز توانایی جدا کردن کروموزوم های همتا را دارد، بطور حتم ماده ژنتیکی متفاوتی با سلول به وجود آورنده خود نخواهد داشت .
نظر شما دربارش چیه؟ -
Matin Mousavi 1 به نظرم اگه یه قید معمولا میگفت بهتر بود .
-
Matin Mousavi 1
غلط چون جسم سفید داریم؟ -
Matin Mousavi 1 غلطه. چون جسم سفید وجود داره (جسم زرد تحلیل رفته و شده جسم سفید )
-
Disgustion 1 توانایی جداکردن کروموزوم همتا یعنی توانایی میوز داشتن و در لوله اسپرم ساز هم فقط اسپرماتوسیت اولیه این توانایی رو داره و حاصل تقسیم میتوز اسپرماتوگونی هست.
فکر میکنم درسته. -
nazanin.mirzai خودشم درست گرفته/
ولی تو درسنامش گفته بود اگه تو میتوز خطای با هم ماندن کروماتید رخ بده، ماده ژنتیکی هر دو سلول دختر با مادر فرق داره .
یعنی ممکنه اسپرماتوگونی تو میتوزش خطا داشته باشه و دو سلول دختر به وجود اومده، ماده ژنتیکی یکسانی با سلول مادر نداشته باشن در صورتی که یکیشون توانایی میوز داره .
میشه ازش ایراد گرفت؟
(تست شمارهی 19) . -
Mahan Xodayi 2 نه بابا دیگه اون نیست
-
Farhan Honar بله