بیا یه قول مردونه بده
️
-
سلام سلام
داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون
دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا
بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم -
@F-Seif-0
سلام قول میدم هر روز ساعت مطالعه داشته باشم و حتما حتما این هفته هر روز درگیر کار کردن روی درس های تخصصی و تست زدن باشم هر روز -
@F-Seif-0
سلام قول میدم هر روز ساعت مطالعه داشته باشم و حتما حتما این هفته هر روز درگیر کار کردن روی درس های تخصصی و تست زدن باشم هر روز@محمد-مهدی-کاووسی واقعا چقدر جالبه
یه درس مهم میتونم بگیرم
اگه از همین لحظه شروع کنی یه اتفاق فوق العاده میوفته و اون اتفاق یعنی قرار نیست دیگه هشت روز دیگه وقتی این پیامو ببینی بگی کاش از همون لحظه شروع میکردم فقط یه نفس عمیق بکش و شرووووعع کن -
قول میدم بازیگوشی ترک کنم بیشتر درس بخونم و از این حس تنبلی راحت شم
و سال دیگه این موقع دقدقم پیچوندن کلاس فردا دانشگاه شهید بهشتی باشه:)) -
قول میدم بازیگوشی ترک کنم بیشتر درس بخونم و از این حس تنبلی راحت شم
و سال دیگه این موقع دقدقم پیچوندن کلاس فردا دانشگاه شهید بهشتی باشه:))Chandlerina عالیه ولی آخه چرا پیچوندن
-
Chandlerina عالیه ولی آخه چرا پیچوندن
@محمد-مهدی-کاووسی
چون این روزا صبح زود پا میشم میخوام اون موقع تلافی کنم تا ظهر بخوابم:)) -
@محمد-مهدی-کاووسی واقعا چقدر جالبه
یه درس مهم میتونم بگیرم
اگه از همین لحظه شروع کنی یه اتفاق فوق العاده میوفته و اون اتفاق یعنی قرار نیست دیگه هشت روز دیگه وقتی این پیامو ببینی بگی کاش از همون لحظه شروع میکردم فقط یه نفس عمیق بکش و شرووووعع کن -
سلام سلام
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهمقول میدم کمتر تو فضای مجازی باشم کمتر وارد شبکه ها و اپ ها بشم کمتر با دوستای مدرسم چت کنم قول میدم تو این ایام امتحانا هر آنچه عقب موندم رو جبران کنم عهد میبندم که اینقدری درس بخونم که صدای مامان بابام در نیاد اینقدر نگن تو قبلا اینجوری نبودی و از این چیزا
نویسنده کوچولو ۲۸ آذر ۱۴۰۱ عهد بست و قسم خورده است اگه شکست جزو بنی بشر نیستتتتتت.
-
قول میدم کف مطالعه۸ساعت باشه و تازمانی ک نتیجه دلخواهم نشه ازتلاش کردن دست برندارم حتی تقاصش گذروندن بهترین سالای عمرم بادرس خوندن باشه:))قول قول
تنبیه:از تایم خابم زدنه🥲 -
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهمGaladriel سلام ، قول میدم فارغ از هر نتیجه ای تمام تلاشم بکنم و از ماتریکس مجازی بیام بیرون
-
قول میدم از همین الان تا برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی حداقل روزی دوساعت فیزیک کار کنم (حداقل یک ساعت تست)