بیا یه قول مردونه بده
️
-
سلام سلام
داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون
دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا
بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهمقول میدم کمتر تو فضای مجازی باشم کمتر وارد شبکه ها و اپ ها بشم کمتر با دوستای مدرسم چت کنم قول میدم تو این ایام امتحانا هر آنچه عقب موندم رو جبران کنم عهد میبندم که اینقدری درس بخونم که صدای مامان بابام در نیاد اینقدر نگن تو قبلا اینجوری نبودی و از این چیزا
نویسنده کوچولو ۲۸ آذر ۱۴۰۱ عهد بست و قسم خورده است اگه شکست جزو بنی بشر نیستتتتتت.
-
قول میدم کف مطالعه۸ساعت باشه و تازمانی ک نتیجه دلخواهم نشه ازتلاش کردن دست برندارم حتی تقاصش گذروندن بهترین سالای عمرم بادرس خوندن باشه:))قول قول
تنبیه:از تایم خابم زدنه🥲 -
سلام سلام
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهمGaladriel سلام ، قول میدم فارغ از هر نتیجه ای تمام تلاشم بکنم و از ماتریکس مجازی بیام بیرون
-
قول میدم از همین الان تا برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی حداقل روزی دوساعت فیزیک کار کنم (حداقل یک ساعت تست)
-
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم -
@ن-بآت
قول داده بودم که اینجا حقیقت رو بگم؛
و حقیقتش، نشد!
قول میدم امروز برنامهام رو تموم کنم... -
سلام قول میدم فقط ۱۰ تا ۱۱ بیام انجمن
قول میدم کمتر برونگرا باشم
قول میدم تست هام بیشتر بشه
قول میدم منظم تر باشم -
سلام
قول میدم در مسیر اجرای قول هایی که به خودم و عزیزانم دادم متعهدانه(duty) عمل کنم.