بیا یه قول مردونه بده
️
-
قول میدم کف مطالعه۸ساعت باشه و تازمانی ک نتیجه دلخواهم نشه ازتلاش کردن دست برندارم حتی تقاصش گذروندن بهترین سالای عمرم بادرس خوندن باشه:))قول قول
تنبیه:از تایم خابم زدنه🥲 -
قول میدم ترم بعد تاپ شم(:
-
سلام سلام
داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون
دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا
بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 تجربیا ریاضیا انسانیا دهم یازدهم دوازدهمGaladriel سلام ، قول میدم فارغ از هر نتیجه ای تمام تلاشم بکنم و از ماتریکس مجازی بیام بیرون

-
قول میدم از همین الان تا برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی حداقل روزی دوساعت فیزیک کار کنم (حداقل یک ساعت تست)
-
سلام سلام
داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون
دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا
بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 تجربیا ریاضیا انسانیا دهم یازدهم دوازدهم -
@ن-بآت
قول داده بودم که اینجا حقیقت رو بگم؛
و حقیقتش، نشد!
قول میدم امروز برنامهام رو تموم کنم... -
بسم الله
قول میدم این آزمون آینازِ واقعی رو نشون بدم:) -
سلام قول میدم فقط ۱۰ تا ۱۱ بیام انجمن
قول میدم کمتر برونگرا باشم
قول میدم تست هام بیشتر بشه
قول میدم منظم تر باشم -
سلام
قول میدم در مسیر اجرای قول هایی که به خودم و عزیزانم دادم متعهدانه(duty) عمل کنم. -
قول میدم این 3 روز رو تحت هر شرایطی و به هر قیمتی 100 خودم رو بذارم...!

️

امیدوارمـ روزی بخاطر وجود این تاریخ خداروشکر کنم