رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza
ببخشید استاد من وقتی دو طرف لوله یو شکل سطح مقطعش فرق میکنه قاطی میکنم کلا میشه در مورد روند حلشون ی توضیح کوتاه بدین -
خب دیگه تموم شد .....خیلی خوشحالم که سه سال ازتون درس یاد گرفتم و علاقه منو به فیزیک برگردوندین🤍امیدوارم ایشالاه بتونم خوشحالتون کنم و واسه این جامعه یه فرد مهم باشم
و در آخر این آیه قرآن رو بهتون میگم که خیلی قشنگه یه جورایی همون نترسیااا خودم هستم خودمونه که خیلی به من آرامش میده
" قال لاتخافاً اننی معکما اسمع و اری"
-
سلام ، ببخشید چرا فیلم های من فقط ۵ تا اومده؟
-
Marzieh Aboueireplied to Lavin Zolfagharian on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Lavin Zolfagharian یه رفرش کنین ۹ تاش میاد
-
Lavin Zolfagharian دانش آموزان آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei
چجوری؟ -
@soniaaa خیلی ساده بخوام بگم اونی که مساحت زیادی داره کم جابجا میشه و اونی که مساحت کمی داره جابجایی یا همون ارتفاع زیادی داره
یعنی حجم سیال جابجا شده برابر هستش
نکته بعدی این هستش که شکل رو میکشیم و دو تا نقطه که هم تراز و در یک مایع هستن رو هم فشار قرار میدیم و فشار هارو بدست میاریم -
Marzieh Aboueireplied to Lavin Zolfagharian on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
yari_mohammadreza دبیر آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei سلامت باشید لطف دارید
براتون از صمیم قلبم آرزوی موفقیت دارم
موفق باشید -
Marzieh Aboueireplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza
ممنونم استاد لطف کردین خسته نباشید ب شما و همه تیم الایی -
Lavin Zolfagharian دانش آموزان آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei
خیلی ممنونم -
Marzieh Aboueireplied to Lavin Zolfagharian on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Lavin Zolfagharian خواهش میکنم
-
سلام دوستان لطفا کمک کنید به مشکل خوردم نمیدونم کجارو اشتباه میرم
تو این سوال من چرا جرم اولیه رو منفی به دست میارم کجارو اشتباه میرم
( ببخشید با پینت نوشتم ولی میشه فهمید)
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @همیار @ریاضیا @دهم فیزیکدان
-
استاد یاری متچکرم بابت این جمع بندی جامع و کامل
به امید دیدار بعد از کنکور -
yari_mohammadreza دبیر آلاءreplied to alireza arab on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza arab لطف دارید
خوشحالم که راضی بودید️ -
بچه ها خدا قوت خسته نباشید
خوشحال میشم اگر نظراتتون رو راجب همایش بهم بگید
هم راجب همایش آرش هم همایش یک روزه
دوستون دارم️ -
yari_mohammadreza در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
0-0ftm سلام
از شما زاویه انحراف رو میخواد
پرتو با یک جوری اومده و یک جوری خارج شده
خارج شده نسبت به وارد شده چقدر منحرف شدهyari_mohammadreza در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
0-0ftm چون زاویه تابش رو بدست بیاریم
پرتو تابش رو امتداد بدید و انحراف رو معلوم کنید متوجه میشیداوه فهمیدم خیلی ممنون️
ممنون که وقتتتونو در اختیارمون گذاشتید
بعد کنکور هم بهمون سر بزنید خیلی خوشحال میشیم -
0-0ftm لطف دارید️
موفق باشید ان شاالله -
yari_mohammadreza در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
بچه ها خدا قوت خسته نباشید
خوشحال میشم اگر نظراتتون رو راجب همایش بهم بگید
هم راجب همایش آرش هم همایش یک روزه
دوستون دارم️@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@آرشی-ها