رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء
-
0-0ftm لطف دارید
️
موفق باشید ان شااللهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام اقای یاری ببخشید من نمیدونم چرا تو این سوال جرم منفی میارم اگه میشه کمک کنید ممنون .
-
سلام دوستان لطفا کمک کنید به مشکل خوردم نمیدونم کجارو اشتباه میرم
تو این سوال من چرا جرم اولیه رو منفی به دست میارم کجارو اشتباه میرم
( ببخشید با پینت نوشتم ولی میشه فهمید)
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @همیار @ریاضیا @دهم فیزیکدان
MahdiNOVE چون q هارو باید مساوی بزاری ن اینکه جمع کنی
تو تاپیکت خیلی توضیح داده بودم تا اومدم بفرستم دیدم پاکش کردی نمیدونم چرا
️
-
MahdiNOVE چون q هارو باید مساوی بزاری ن اینکه جمع کنی
تو تاپیکت خیلی توضیح داده بودم تا اومدم بفرستم دیدم پاکش کردی نمیدونم چرا
️
-
سلام اقای یاری ببخشید من نمیدونم چرا تو این سوال جرم منفی میارم اگه میشه کمک کنید ممنون .
MahdiNOVE سلام چون جفتش رو دارید مثبت میگیرید
اونی که گرما گرفته Q مثبت
و اونی که گرما داده Q منفی دارد
باید به علامت ها دقت شود
یا کلا بگید گرمای گرفته شده با داده شده برابر است و حل کنید
جفتش درسته -
0-0ftm سلام
از شما زاویه انحراف رو میخواد
پرتو با یک جوری اومده و یک جوری خارج شده
خارج شده نسبت به وارد شده چقدر منحرف شدهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط دانی عالی حسینی انجام شدهyari_mohammadreza استاد در چ صورتی وقتی جسمی گرما از دست میده یا میگیره ما تغییر حالت داریم
مثلا وفتی یخ می میندازیم داخل آب و یخ 0 درجه میشه یعنی تغییر حالت داده؟ یا فق گرما گرفته
mc داریم یا mlv -
MahdiNOVE سلام چون جفتش رو دارید مثبت میگیرید
اونی که گرما گرفته Q مثبت
و اونی که گرما داده Q منفی دارد
باید به علامت ها دقت شود
یا کلا بگید گرمای گرفته شده با داده شده برابر است و حل کنید
جفتش درستهنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاها پس تو فرمول جمع Q ها مساوی 0 باید اونی که گرما ده علامت -Q بزاریم اونی که گرماگیر +Q بعد جمعش رو مساوی صفر بزاریم درسته ؟
-
yari_mohammadreza استاد در چ صورتی وقتی جسمی گرما از دست میده یا میگیره ما تغییر حالت داریم
مثلا وفتی یخ می میندازیم داخل آب و یخ 0 درجه میشه یعنی تغییر حالت داده؟ یا فق گرما گرفته
mc داریم یا mlvدانی عالی حسینی اگر به دمای ذوب یا انجماد رسیده باشه تغییر حالت رخ میده
در غیر این صورت اول گرما باعث تغییر دما میشه و بعد تغییر حالت -
اها پس تو فرمول جمع Q ها مساوی 0 باید اونی که گرما ده علامت -Q بزاریم اونی که گرماگیر +Q بعد جمعش رو مساوی صفر بزاریم درسته ؟
MahdiNOVE بله
-
دانی عالی حسینی اگر به دمای ذوب یا انجماد رسیده باشه تغییر حالت رخ میده
در غیر این صورت اول گرما باعث تغییر دما میشه و بعد تغییر حالتنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyari_mohammadreza استاد خودتون میدونید ما دمای ذوب و انجمادو نمیدونیم
همون منفی 80 میشه انجماد و 0 میشه ذوب.؟ -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی ممنون راستی یه سوال دیگه اینکه فرض کنید مقداری اب صفر داریم و مقداری یخ منفی صد درجه الان اب تبدیل میشه به یخ و گرما میده و مثلا دمای تعادل کل مجموعه میشه m گرم یخ منفی 60 درجه ؟
-
yari_mohammadreza استاد خودتون میدونید ما دمای ذوب و انجمادو نمیدونیم
همون منفی 80 میشه انجماد و 0 میشه ذوب.؟دانی عالی حسینی در شرایط معمولی آب در 100 درجه سلسیوس تبخیر میشود
و در دما صفر درجه سلسیوس منجمد میشود -
خیلی ممنون راستی یه سوال دیگه اینکه فرض کنید مقداری اب صفر داریم و مقداری یخ منفی صد درجه الان اب تبدیل میشه به یخ و گرما میده و مثلا دمای تعادل کل مجموعه میشه m گرم یخ منفی 60 درجه ؟
MahdiNOVE بله آب به یخ تبدیل میشود و حالا بسته به جرم هاشون ممکنه همش یخ بزنه یا یک مقدارش
-
MahdiNOVE بله آب به یخ تبدیل میشود و حالا بسته به جرم هاشون ممکنه همش یخ بزنه یا یک مقدارش
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyari_mohammadreza استاد بهشت ببینیمتون و همین طور معلم های دیگه ایی که زحمت کشیدن و بچه های فنی الا
شما هم مارو دعا کنید قبول شیم، -
بچه ها خدا قوت خسته نباشید
خوشحال میشم اگر نظراتتون رو راجب همایش بهم بگید
هم راجب همایش آرش هم همایش یک روزه
دوستون دارم️
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شدهyari_mohammadreza خداوکیلی خییلی خوبیین.. کاش راه ابریشمم داشتین.
خیلی حال میده دوستات فرمولو یادشون بره و بگی: باباا این مونای بلاعه دییگه بنده خدا *ایموجی خنده
واقعا دستتون درد نکنههه -
yari_mohammadreza استاد بهشت ببینیمتون و همین طور معلم های دیگه ایی که زحمت کشیدن و بچه های فنی الا
شما هم مارو دعا کنید قبول شیم،دانی عالی حسینی لطف دارید
انشالله موفق باشید و بهترین ها براتون رقم بخوره️
-
yari_mohammadreza خداوکیلی خییلی خوبیین.. کاش راه ابریشمم داشتین.
خیلی حال میده دوستات فرمولو یادشون بره و بگی: باباا این مونای بلاعه دییگه بنده خدا *ایموجی خنده
واقعا دستتون درد نکنهههMichael Vey لطف دارید
ان شاالله موفق باشید️
-
Michael Vey لطف دارید
ان شاالله موفق باشید️
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ببخشید اقای یاری این سوال دیگه چرا اشتباه حل میکنم اینجا که دیگه علامت های q درست گزاشتم اول
MahdiNOVE روندحل سوالتون اشتباه هستش
فیلم هارو با دقت بیشتری ببینید در مفهوم ایراد دارید -
MahdiNOVE روندحل سوالتون اشتباه هستش
فیلم هارو با دقت بیشتری ببینید در مفهوم ایراد داریدنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمیشه بگید کجارو اشتباه رفتم خیلی استرس گرفتم وقت فیلیم دیدن ندارم خواهش میکنم کمک کنید ممنون
-
ببخشید اقای یاری این سوال دیگه چرا اشتباه حل میکنم اینجا که دیگه علامت های q درست گزاشتم اول
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE اون دومی رو بنداز اونور قدر مطلق بزار حل کن