رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء
-
MahdiNOVE ببین
تو یا منفی رو در خود Q اعمال میکنی مثل همین کاری که الان داری میکنی
اون موقع دیگه اندازه دلتا تتا بدست میاد دیگه تتا منهای صد یا برعکس نداریم
یا نه در اول فرمول همه Q ها رو مثبت میزاری اون موقع دیگه مهم هستش که دلتا تتا رو بنویسی 100 منهای تتا
امیدوارم متوجه شده باشی -
Mr Unknown XD دانش آموزان آلاءreplied to MahdiNOVE on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MahdiNOVE در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
دانشجو شریف @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
دوستان کسی هست بیاد دست منو بگیره این مشکل منو رفع کنه ممنون میشم کمک کنید
-
MahdiNOVE گرما گیرا مساوی قدر مطلق گرما ده
-
MahdiNOVEreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حله گرفتم چی میگید شما میگید یا اول حل موقعی که جمع Q هارو صفر میزاری علامت گرما گیر یا گرماده بودن لحاظ کن و اون موقع دیگه تغیرات دما به دست میاد یا اینکه تو اول سوال قدر مطلق Q هارو مساوی صفر قرار بدم و ....
تو سوال پایین هم چون تو تغیر حالت مواد تغیر دما نداریم تنها روش حل اینه وقتی جمع Q هارو مینویسیم گرماده یا گیر بودن رو رعایت کنیم
تا اینجا درست گفتم ؟؟راستی چرا وقتی علامت Q رو لحاظ میکنیم دیگه دلتا تتا نمیشه تتا 2 منهای تتا 1 ؟ مگه همیشه دلتا دومی منهای اولی نیست ؟
-
yari_mohammadreza دبیر آلاءreplied to MahdiNOVE on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط yari_mohammadreza انجام شده
MahdiNOVE بله درسته
چون شما اولش با مفهوم میرید آخرشم تتا رو با مفهوم باید بدست بیارید که دما زیاد شده یا کم
این مشکل در خیلی از بچه ها وجود داره و عملا میشه شتر گاو پلنگ -
Marzieh Aboueireplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
بچه ها خدا قوت خسته نباشید
خوشحال میشم اگر نظراتتون رو راجب همایش بهم بگید
هم راجب همایش آرش هم همایش یک روزه
دوستون دارم️از لحاظ درسنامه و تست هییچی کم نداشت و همش واسم مرور شد و خیلی همچین دهن پر کن بود خداییش تایم زیادیم نگرفت ، ولی رفع اشکال رو خیلی دوست نداشتم.... دوست داشتم فضا مث باقی رفع اشکالا باشه ولی یه عده خیلی سوالای بی ربط پرسیدن .ببخشید رک گفتم چون همیشه آلا با ما روراست بوده منم همیشه درباره هرهمایشی که داشتم تاحالا راستشو گفتم
راجب آرشم باهاش اوکی بودم و اینکه از عمد فیزیک شمارو گرفتم چون میدونسم هیچکی جز شما نمیتونه میونه منو با این فیزیک اتمی درست کنه و تقریبا شبیه استاد کازرانیان درس میدین که منو از اون پیش زمینه ای که داشتم پرت نمیکرد اینم یه دلیل انتخاب دیگم بود .
چه خوب میشد خوب ک نه عالی تفتان هم شما بودین چون تو تفتان واقعا اذیت شدیم ....
-
MahdiNOVEreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حله متوجه شدم من روش حل مفهومی انتخاب میکنم درسته ممکنه یکم تایم بیشتر طول بکشه ولی عوضش مطمئنم به جواب درست میرسم .
واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم تنها کاری که میتونم بکنم دعاتون کنم یه دنیا ممنون -
yari_mohammadreza دبیر آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei ممنون از لطف شما
سپاس گزارم خوشحالم مفید بوده
انشاالله بهترین نتیجه رو بگیرید -
MahdiNOVE سلامت باشید
لطف دارید️ -
Marzieh Aboueireplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza حتما بوده وگرنه من اگ میخواستم با کیفیت اموزشی منطقه سه امتحان بدم ترم رو هم میفتادم
-
yari_mohammadreza دبیر آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دوستان به همه خدا قوت و خسته نباشید میگم
احتمالا دوستانی که نتونستن فیلم هارو ببینن و میخوان ببین فیلم هارو میتونن از لینک زیر استفاده کنن
https://alaatv.com/product/736 -
بالاخره این همایش هم بعد 13 ساعت پاسخ گویی به شما عزیزان به اتمام رسید که امیدوارم براتون مفید بوده باشه هم این همایش یک روزه هم همایش آرش
برای تک تکتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم در تمام مراحل زندگیتون
مطمئن باشید کنکور همه چیز نیست و بعدا براتون بی اهمیت میشه ، خوب و بااخلاق زندگی کنید و تلاش کنید بطور مستمر براش که این مهم است
اگر جایی از من کوتاهی سر زد ، بنده سرتاپا تقصیر رو حلال بفرمایید.
قلبا دوستون دارم و امیدوارم یروز وقتی به موفقیت در زندگیت رسیدی ببینمت و افتخار کنم بهت.
ارادتمند و دوست دار شما
محمدرضا یاری
یا علی مدد
️️️️️
155/158