رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء
-
سلام به آلایی ها
رسیدیم به آخرین روزهای کنکور
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه فیزیک رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای یاری] داشته باشیم
آقای yari_mohammadreza تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید%(#1c0057)[شروع همایش]: یکشنبه ۵ تیرماه از ساعت 10 صبح
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه
قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندی
-
-
-
-
-
-
سلام بچه ها
امروز تا جایی که بتونم پاسخ گوی سوالای شما عزیزان خواهم بود.
فیلم هارو به دقت ببینید و نوت برداری کنید و اگر سوالی پیش اومد حتما بپرسید ازم
ارادتمند شما یاری️ -
با سلام خدمت استاد یاری عزیز
خیلی ممنونم بابت این دوره ی عالیتون خیلی لذت بردیم واقعا
یه سوال: نمودار x_t چه ویژگی ایی باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟/ -
sosi jaji سلام
دوتا ویژگی داره
یکی باید پیوسته باشه
و یکی هم نوک تیز نباشه
اما نمودار v-t فقط باید پیوسته باشه -
سلام ببخشید سوال 154و162سنجش رو شما توی پس از ازمون حل کردید ولی میشه یه جور دیگه توضیح بدید من چند بار دیدم حلتونو ولی نفهمیدم
-
H Mass سلام دوست من این سوالی که تو پرسیدی باید یه دوره کامل همه ویدئو ها ضبط بشه
-
سلام استاد یاری
از ترمودینامیک هم تست توی جزوه هست؟ -
alireza arab سلام
مباحث مشترک رشته ریاضی و تجربی هستش
ترمودینامیک داخلش نیست -
Nastaran Saberi دانش آموزان آلاءreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza
سلام استاد یاری خسته نباشید
سوال ۲۰۷ سنجش امکانش هست یک بار دیگه توضیح بدین -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza
سلام استاد ببخشید ما برا رابطه چگالی با تغییر دما دوتا فرمول داشتیم اگ سوال اشاره نکنه تقریبی میخواد یا دقیق فرق نداره از کدوم استفاده کنیم کلا رابطه دقیق هم مهمه برا تستا؟ -
sosi jaji دانش آموزان آلاءreplied to Nastaran Saberi on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@soniaaa سلام جفت فرمول ها درست هستش و جواب رو درست میده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza
اها ممنونم لطف کردین -
sosi jaji در حد توان تمام سوال هایی که بشه رو توضیح میدم
-
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
yari_mohammadreza
ی سوالم داشتم اینک برا فیزیک من دونه دونه تستای کتابای خیلی سبز هر س پایه رو کار کردم ازمون هم کار کردم اما بازم ی سری چیزا یادم رفته
نمدونم چیکار کنم این طبیعیه ؟ بقیه هم اینطوری میشن ؟ شمام شده فرمولا یادتون بره؟ -
این پست پاک شده!
-
H Mass سلام
سرعت رو در نقطه b بدست بیارید و از b به c همه انرژی جنبشی تبدیل میشه به انرژِی پتانسیل کشسانی -
-
استاد جلسات 3 تاست بهش اضافه میشه ؟؟؟
-
@soniaaa سعی کنید چند بار تورق کنید تا فرمول ها یادتون نره و نحوه حل سوال ها هم مرور کنید
14/158