رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء
-
استاد ثابتی ، ی تحلیل میشه بکنید نمودار تانژانت با نمودار درجه سه ای که لر بشه کدومشون بالاتر میوفته؟
-
sadeghsabeti
نمودار قرمزه تانژانت هست که میبینی کاملا لره و در مثبت ها بالاتر از درجه سه هستش -
سيد حسين علوي نژاد
کسری هایی که در نقطه اکسترمم صحبت میشهنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاز کجا باید میدونستیم ک اینجا باید باقی مانده ها بر سه بنویسیم؟ روش دیگه ایی وجود نداشت؟
-
از کجا باید میدونستیم ک اینجا باید باقی مانده ها بر سه بنویسیم؟ روش دیگه ایی وجود نداشت؟
دانی عالی حسینی
پیمانه رو خود سوال سه داده ها -
دانی عالی حسینی
پیمانه رو خود سوال سه داده هانوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsadeghsabeti آها، پس اگر پیمانه نبود و مساوی میگذاشت روش همیشگی میرفتیم
-
@soniaaa
شکل سه بعدی که نمیشه با رسم اطلاعات دقیق ازش داشت
بایست تصور کردsadeghsabeti
اها ممنونم لطف کردین -
sadeghsabeti آها، پس اگر پیمانه نبود و مساوی میگذاشت روش همیشگی میرفتیم
دانی عالی حسینی
مساوی میگذاشت ؟ بله -
sadeghsabeti
استاد با عرض پوزش من امروز اهوی گلستان شدماین چجوری دورانش حول دی ربع کره شد ؟ اینجوری نمیشه شکلش؟ نمتونم تصور کنم ربع کره رو
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
sadeghsabeti
استاد با عرض پوزش من امروز اهوی گلستان شدماین چجوری دورانش حول دی ربع کره شد ؟ اینجوری نمیشه شکلش؟ نمتونم تصور کنم ربع کره رو
من یه کاغد برداشتم شد ربع دایره هه رو دوباره نصف کن میشه
-
دانی عالی حسینی
پیمانه رو خود سوال سه داده هااین پست پاک شده! -
@soniaaa در رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء گفته است:
sadeghsabeti
من یه کاغد برداشتم شد ربع دایره هه رو دوباره نصف کن میشه
-
این پست پاک شده!
امیر رضا 1
اون رو تو شخصی جواب میدم -
دانی عالی حسینی
مساوی میگذاشت ؟ بلهنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsadeghsabeti
خب یعنی اگر مساوی میگذاشت
پیمانه رو پیدا میکردیم و بعد باز میرفتیم سراغ باقی مانده ها بر 3 -
امیر رضا 1
اون رو تو شخصی جواب میدمنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsadeghsabeti
خیلی ممنون از لطفتون -
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
استاد تو این جا اشتباه نشده منفی ها ؟؟
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSina ostadrahimi چرا، میشه گزینه۱
-
Sina ostadrahimi چرا، میشه گزینه۱
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهکیوان حسینی سوال کردی یا تایید میکنی؟؟
-
کیوان حسینی سوال کردی یا تایید میکنی؟؟
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSina ostadrahimi
تایید -
استاد تو این جا اشتباه نشده منفی ها ؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSina ostadrahimi جواب 1 میشه
ایا نمیشه ؟؟ -
Sina ostadrahimi جواب 1 میشه
ایا نمیشه ؟؟نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSina ostadrahimi چرا یک میشه استادم گفتن یه منفی جا انداختن