هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=b024a18ca3e)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=b024a18ca3e)
-
گزاره
رگهایی در بدن انسان که میتوانند دریچه داشته باشند، دارای خون غنی از O2 یا غنی از Co2 میباشند.
گزاره
ماهیچههای مژگانی مستقیم با عنبیه و غیرمستقیم با عدسی در تماس هستند.
گزاره
یاختههای مردمک در غشای خود دارای نوعی چربی هستند که در غشای یاخته های گیاهی وجود ندارد.
گزاره
یاختههای پادتن ساز فاقد گیرنده و دارای میتوکندری های فراوان میباشند.
Matin Mousavi 1 گزاره آخر هم غلطه
درسته که پادتن ساز ( پلاسموسیت) گیرنده پادگنی نداره ولی حداقل میدونیم یاخته زنده ست و برای تنظیم سوخت و ساز گلوکز برای تی سه و تی چهار گیرنده داره
نکته : همه ی سلول های زنده بدن انسان برای تی سه و تی چهار گیرنده دارن -
@haniehno شما کنکوری ۱۴۰۲ هستید؟
Matin Mousavi 1 خیر
نمیتونم من تحلیل کنم ؟ ببخشید نمیدونستم
گفتم نکاتی رو که بلدم در باب تحلیل گزاره به بقیه هم بگم -
Matin Mousavi 1 خیر
نمیتونم من تحلیل کنم ؟ ببخشید نمیدونستم
گفتم نکاتی رو که بلدم در باب تحلیل گزاره به بقیه هم بگم@haniehno ممنون
-
گزاره
رگهایی در بدن انسان که میتوانند دریچه داشته باشند، دارای خون غنی از O2 یا غنی از Co2 میباشند.
گزاره
گزاره
یاختههای مردمک در غشای خود دارای نوعی چربی هستند که در غشای یاخته های گیاهی وجود ندارد.
گزاره
Matin Mousavi 1
سلام
گزاره اول غلطه چون رگ های لنفی هم دریچه میتونن داشته باشن. -
گزاره
گزاره
گزاره
گزاره
Matin Mousavi 1
گزاره دوم درسته
گزاره سوم مردمک یه سوراخه و ساختار سلولی نداره. -
گزاره
گزاره
گزاره
گزاره
-
Matin Mousavi 1
سلام
گزاره اول غلطه چون رگ های لنفی هم دریچه میتونن داشته باشن. -
گزاره🧬🧫
🧪
مجرای لنفی راست از پشت سیاهرگ گردنی عبور میکند.گروه ویژهای از یاخته های یک اندام که فقط در موقعیت قرارگیری کولن افقی روده بزرگ موثر است، در افراد سیگاری فعالیت ترشحی بیشتری دارند.
پ.ن:کمک کردن ۱۴۰۱ ایی ها که با تجربه ترن خیلی مفید بوده تشکر
@تجربیا -
Matin Mousavi 1
ببخشید برای گزاره آخر میشه گفت که شبکه آندوپلاسمی و دستگاه گلژی اش زیاده نه میتوکندری؟
البته چون فعالیت ترشحی اش زیاد میشه نیاز به انرژی هم زیاده -
Matin Mousavi 1
ببخشید برای گزاره آخر میشه گفت که شبکه آندوپلاسمی و دستگاه گلژی اش زیاده نه میتوکندری؟
البته چون فعالیت ترشحی اش زیاد میشه نیاز به انرژی هم زیادهMehrsa 14 اونا هم زیاده. میتوکندری هم زیاده
-
گزاره (:
در بخشی از معده گاو که غذا دو بار از آن عبور می کند، مواد غذایی تحت تاثیر آنزیم یا آنزیم های سلولاز جانور قرار می گیرند.@Zeinab-Evazi بنظرم غلط. منظور در سیرابی و نگاری هست
که آنزیم میکروبی تاحدی گوارش میده و گوارش اصلی تو شیردان بوسیله آنزیم سلولاز هستش. -
گزاره (:
در بخشی از معده گاو که غذا دو بار از آن عبور می کند، مواد غذایی تحت تاثیر آنزیم یا آنزیم های سلولاز جانور قرار می گیرند.@Zeinab-Evazi
طبق کتاب جدید از سیرابی سه بار عبور داریم
منظور نگاری هست...
و اینکه سلولاز برای خود جانور نیست باکتریای همزیست زحمتشو میکشه:) -
@Zeinab-Evazi
طبق کتاب جدید از سیرابی سه بار عبور داریم
منظور نگاری هست...
و اینکه سلولاز برای خود جانور نیست باکتریای همزیست زحمتشو میکشه:)Mahan Xodayi 2 بله درسته
فقط یه سوال، از سیرابی ٣ بار عبور میشه؟!
هم سیرابی و هم نگاری دوبار عبور نمیکنن؟! -
Mahan Xodayi 2 بله درسته
هم سیرابی و هم نگاری دوبار عبور نمیکنن؟!@Zeinab-Evazi کتاب جدید طبق فلش هاش سه باره
-
Mahan Xodayi 2 بله درسته
هم سیرابی و هم نگاری دوبار عبور نمیکنن؟!@Zeinab-Evazi فعلا بین اندیشمندان ۳ بار تصویب شده
-
گزاره (:
در بخشی از معده گاو که غذا دو بار از آن عبور می کند، مواد غذایی تحت تاثیر آنزیم یا آنزیم های سلولاز جانور قرار می گیرند.@Zeinab-Evazi فقط من تو صفرتاصد زیست ۱۰ استاد ذبهی تفت دیدم حرفی از ۳ بار نزدن شکلش هم بر اساس چاپ جدیده
-
@Zeinab-Evazi فقط من تو صفرتاصد زیست ۱۰ استاد ذبهی تفت دیدم حرفی از ۳ بار نزدن شکلش هم بر اساس چاپ جدیده
Ahmadreza Amanzadeh
من هم نمیدونستم،
اما الان کلیپ تورق آقای موقاری رو دیدم، درباره اش توضیح دادن که به چه صورت هست. بر اساس همین شکل جدیده -
Ahmadreza Amanzadeh
من هم نمیدونستم،
اما الان کلیپ تورق آقای موقاری رو دیدم، درباره اش توضیح دادن که به چه صورت هست. بر اساس همین شکل جدیده@Zeinab-Evazi بله منم دیدم ممنون