دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
mahan hosein poor دقت کن در خون ما یاخته داریم پس میشه گف در خون دیگه نوتروفیل ها هستن که بیگانه خواری میکنن ولی البته اینو نمیدونم که آیا درخونم بیگانه خواری میکنن یا نه ولی فک کنم میکنن چون تنها بیگانه خوار های خونی ما هستن
-
mahan hosein poor قبلا آره ولی دیدم تستاش زیاد سخت نیستن ولش کردم در کل من فقط تست قلم و ماز میزنم که البته ماز اشتباه های 4 یا 5 تا تو هر آزمونش داره ولی در کل خوبه تستش و اینا بهترینن
-
@Rahman-Atafat ایول
-
-
mahan hosein poor اگه میگفتم در خوناب آره جمله غلط میشد
-
@Rahman-Atafat این فصلو هنوز نخوندم:<
-
افزایش هورمون های تیروئدی باعث کاهش تراکم سدیم در یاخته میشود(شبیه یه تسته کنکور ۹۹ هست این.به علت افزایش کارکرد پمپ سدیم پتاسیم و خروج بیشتر سدیم از یاخته هست)
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
گزاره
سخت شدن دیواره سرخرگ هایی که حین آنژیوگرافی فرد مبتلا به سکته قلبی مورد بررسی قرار میگیرد، میتواند کاهش میزان کشیدگی دیواره مثانه را در پی داشته باشد -
Michael Vey یعنی چی؟چون طرف میمیره ماهیچه ی مثانش از انقباض در میاد؟
-
mahan hosein poor مگه هرکی سکته میکنه میمیره
گزارش درسته و منظور سرخرگای کرونره
وقتی تصلب شرائین پیش بیاد ب بعضی سلولای قلبی خونرسانی نمیشه و میمیرن. در نتیجه قلب کمتر میتونه منقبض شه. پس فشار خون کم میشه و در نتیجه تراوش و ترشح و اینا ک اتفاقا ب فشار خون وابستن کمتر صورت میگیره. در نتیجه حجم ادرار کم میشه و دیواره مثانه کمتر منقبض میشه -
گزاره
در دستگاه گردش خون انسان، هر دریچه ای که با حرکت به سمت بالا باز میشود، همزمان با ممانعت از بازگشت خون به حفرات پایینی قلب، صدای تاک را ایجاد میکند.@تجربیا
پیشنهاد میکنم روش فک کنین و جواب بدین گزاره قشنگیه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
گزاره خیلییی خوبی بود -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
گزاره خیلییی خوبی بود -
پرستو بابایی ممنونمم
-
Michael Vey
فکر کنم غلطه -
پرستو بابایی دلیل؟
-
Michael Vey
دریچه های لانه کبوتری شاید بتونن اینو نقض کنن
چون گفته دستگاه گردش خون پس شاید این هم بتونیم در نظر بگیریم