دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to haman23451 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahan-hosein-poor
نمی دونم واقعا کدومو در نظر بگیرم
یکی از تست های کنکور گفته بود که نه اینطور نیست و حتی خود استادموقاری هم تحلیل کردن و از طرفی توی کتاب ها همه نوشته توی مرحله سیستول هم حتی دهلیز خون گیری رو داره -
@erfan-f محل پیرایش کجاست؟
-
Erfan Iranmanesh 1
آها ببخشید
در یوکاریوت ها در هسته ( البته ما پیرایش trna رو هم داریم که تو سیتوپلاسمه)
در پروکاریوت ها در سیتوپلاسم
اگه دقیقش رو فهمیدی به من هم بگو -
@erfan-f
ولی فک کنم به صورت کلی تو کتاب ما میگن هسته -
Erfan Iranmanesh 1 دهلیز نمیتونه در حال خون گیری نباشه چون کتاب مانعی براش در نظر نگرفته مثل دریچه
این رو هم شنیدم که افزایش فشار خون دهلیز هنگام انقباضش باعث میشه خون نریزه توش ولی با درک فیزیکیه من جور در نمیاد -
پرستو بابایی زیسته و ابهامش دیگه.بیشتر اوقات هم تو آزمون های آزمایشی دست میزارن رو همینا.مثل همون داستان گردش خون قورباغه که شکل یچیزی میگه متن یچیزی دیگه.
-
@erfan-f من یجا خواندم ویرایش فقط مخصوص trna هستفقط منم که میام اینجا ابهامم بیشتر میشه؟
-
@mahan-hosein-poor mrna*
-
@erfan-f ممنون
-
@mahan-hosein-poor
میگم که خارج کتاب بود -
@mahan-hosein-poor بابا ویرایش که برا دناس پیرایشم برا رنای پیک وسلام محلشم در هسته هست
-
@mahan-hosein-poor نمیشه داش کنکور گف نمیشه سوال قلمچیم بود کننکور هرچی گفت همونه خدام بیاد بگه نیس میگیم فعلا که هست
-
Muhammad Ali Rahmani دانش آموزان آلاء تجربیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط Muhammad Ali Rahmani انجام شده
سلام منم تا همین الان فکر می کردم دهلیزها پیوسته در حال خونگیری هستند اما نه مثل اینکه دهلیزها به هنگام سیستول دهلیزی در حال خونگیری نیستند.
-
Muhammad Ali Rahmani دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Erfan Iranmanesh 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام مجدد آقای ایرانمنش
آقا من حرفم رو پس میگیرم
الان فهمیدم که فشار سیستولی دهلیز باعث میشه که در هنگام سیستول دهلیزی خون نتونه وارد دهلیز بشه.
-
Muhammad Ali Rahmani دانش آموزان آلاء تجربیreplied to haman23451 on آخرین ویرایش توسط Muhammad Ali Rahmani انجام شده
@mahan-hosein-poor
️️️
-
یه گزاره هم از دهم یا یازدهم بزارید خب
من همش میام جواب بدم می بینم دوازدهمه -
@Soniaaa و همینطور srna