هر کی یه گزاره

-
Erfan Iranmanesh 1 طبق کتاب در تمام مراحل دهلیز خون گیری میکنه
@mahan-hosein-poor
نمی دونم واقعا کدومو در نظر بگیرم
یکی از تست های کنکور گفته بود که نه اینطور نیست و حتی خود استادموقاری هم تحلیل کردن و از طرفی توی کتاب ها همه نوشته توی مرحله سیستول هم حتی دهلیز خون گیری رو داره -
Erfan Iranmanesh 1
مزاحم تلفنیه !!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-f محل پیرایش کجاست؟
-
@erfan-f محل پیرایش کجاست؟
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1
آها ببخشید
در یوکاریوت ها در هسته ( البته ما پیرایش trna رو هم داریم که تو سیتوپلاسمه)
در پروکاریوت ها در سیتوپلاسم
اگه دقیقش رو فهمیدی به من هم بگو -
Erfan Iranmanesh 1
آها ببخشید
اگه دقیقش رو فهمیدی به من هم بگونوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-f
ولی فک کنم به صورت کلی تو کتاب ما میگن هسته -
@mahan-hosein-poor کجایه کتاب؟
تو شکل چرخه قلب هنگام سیستول دهلیز ،دهلیز را خالی از خون نشون دادهنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Iranmanesh 1 دهلیز نمیتونه در حال خون گیری نباشه چون کتاب مانعی براش در نظر نگرفته مثل دریچه
این رو هم شنیدم که افزایش فشار خون دهلیز هنگام انقباضش باعث میشه خون نریزه توش ولی با درک فیزیکیه من جور در نمیاد -
@mahan-hosein-poor
یکی از تست های کنکور گفته بود که نه اینطور نیست و حتی خود استادموقاری هم تحلیل کردن و از طرفی توی کتاب ها همه نوشته توی مرحله سیستول هم حتی دهلیز خون گیری رو دارهنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی زیسته و ابهامش دیگه.بیشتر اوقات هم تو آزمون های آزمایشی دست میزارن رو همینا.مثل همون داستان گردش خون قورباغه که شکل یچیزی میگه متن یچیزی دیگه.
-
Erfan Iranmanesh 1
آها ببخشید
اگه دقیقش رو فهمیدی به من هم بگونوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط haman23451 انجام شده@erfan-f من یجا خواندم ویرایش فقط مخصوص trna هست
فقط منم که میام اینجا ابهامم بیشتر میشه؟
-
@erfan-f من یجا خواندم ویرایش فقط مخصوص trna هست
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor mrna*
-
Erfan Iranmanesh 1
آها ببخشید
اگه دقیقش رو فهمیدی به من هم بگودانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-f ممنون
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor
میگم که خارج کتاب بود -
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor بابا ویرایش که برا دناس پیرایشم برا رنای پیک وسلام محلشم در هسته هست
-
Erfan Iranmanesh 1 طبق کتاب در تمام مراحل دهلیز خون گیری میکنه
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahan-hosein-poor نمیشه داش کنکور گف نمیشه سوال قلمچیم بود کننکور هرچی گفت همونه خدام بیاد بگه نیس میگیم فعلا که هست
-
@mahan-hosein-poor
یکی از تست های کنکور گفته بود که نه اینطور نیست و حتی خود استادموقاری هم تحلیل کردن و از طرفی توی کتاب ها همه نوشته توی مرحله سیستول هم حتی دهلیز خون گیری رو دارهدانش آموزان آلاء تجربینوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط Muhammad Ali Rahmani انجام شدهسلام منم تا همین الان فکر می کردم دهلیزها پیوسته در حال خونگیری هستند اما نه مثل اینکه دهلیزها به هنگام سیستول دهلیزی در حال خونگیری نیستند.
-
@mahan-hosein-poor کجایه کتاب؟
تو شکل چرخه قلب هنگام سیستول دهلیز ،دهلیز را خالی از خون نشون دادهسلام مجدد آقای ایرانمنش
آقا من حرفم رو پس میگیرم
الان فهمیدم که فشار سیستولی دهلیز باعث میشه که در هنگام سیستول دهلیزی خون نتونه وارد دهلیز بشه.
-
Erfan Iranmanesh 1 دهلیز نمیتونه در حال خون گیری نباشه چون کتاب مانعی براش در نظر نگرفته مثل دریچه
این رو هم شنیدم که افزایش فشار خون دهلیز هنگام انقباضش باعث میشه خون نریزه توش ولی با درک فیزیکیه من جور در نمیاددانش آموزان آلاء تجربینوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط Muhammad Ali Rahmani انجام شده -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گزاره
اتصال ریبونوکلئوتید های مکمل به یکدیگر را فقط میتوان در tRNA مشاهده کرد. -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
Mehrsa 14
غلطه موقع ترجمه رنای ناقل ب رنای ریبوزومی مکملش متصل میشه -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
یه گزاره هم از دهم یا یازدهم بزارید خب
من همش میام جواب بدم می بینم دوازدهمه -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa و همینطور srna
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
کاملا درسته
حالا اگه بگه رشته چی بنظرت؟