Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره گفته است:
Michael Vey عوامل گیرندی بد نیست
@Soniaaa در هر کی یه گزاره گفته است:
@Rahman-Atafat
پس گزاره درست به نظر میادبنظرتون اینکه عوامل پایان بیان تو رناتن لزومن مرحله پایانه؟ پس نظرتون در مورد شکل کتاب چیه ک رناتن میتونه بیش از 3 تا توالیو تحت پوشش قرار بده:>>>
-
@Rahman-Atafat حس میکنم اره.. خیلی وقته این فصلو نخوندم
-
@Rahman-Atafat اپیدیدیم؟ اپیدیدیم مگه خارج از بیضه نبود؟ سرتولی ک تو دیواره اون لوله های اسپرم ساز بود ک
-
Michael Vey یا خدا من که نفهمیدم چی گفتی یه بار دیگه بگو
-
Michael Vey تا جای که من میدونم بود ولی امروز عجیب شد یک سوالی دیدم گفت که سرتولی در اپیدیدیم هم هست مال ماز بود گفتم جهنم ماز غلط زیاد داره از اول بار آزمون دادنم تو مازهر بار 4 5 تا نکته اشتباه دیدم ازش واقعا که خیلی مسخرس
-
@Rahman-Atafat ببین این شکلو دقت کن
میبینی اون توالیایی ک مشخص کردم داخل ریبوزومن ولی تو جایگاها نیستن؟ پس میشه گف ممکنه توالی پایان داخل ریبوزوم باشه ولی هنوز داخل جایگاه A نباشه در نتیجه ما تو مرحله طویل شدن باشیم هنوز -
@Rahman-Atafat هوممم.. حالا شاید واقعا باشه از کجا معلوم.. ی تاپیک بزن بپرس بنظرم
-
Michael Vey خا ک برسر دلیلش این بود که این یاخته ها دپیکرین پس اونجام هستن تازه یه بار گفته بود سیاهرگ های کرونر فلان فلان درست گرفته بودش من داشتم میترکیدما
-
@Rahman-Atafat اوهوو پس هچی
-
@Rahman-Atafat
نه سرتولی که در دیواره لوله اسپرم ساز هس و وظیفه تغذیه اسپرماتوگونی و اسپرماتوسیت اولیه وثانویه و اسپرماتید (یعنی اونایی که تو دیواره هسن )
بعد وظیفه تغذیه اسپرم هم از بعدی که منی بهش میپیونده و در مسیر رحم با مواد غذایی منی هست ولی در اون 18 ساعتی که داخل اپدیدیم هست رو کتاب نگفته
ولی فک کنم وظیفه خوده اپیدیدیم هست و خودش ازشون پذیرایی میکنه:)
حالا تا شب ته توش در میارم .. -
Michael Vey
به نظرم گیر ندیم ب این -
Michael Vey اوفییییییییییییییییییییییی ولی من میدونی چی میگم میگم ما در رنای پیک یک کدون پایان داریم نه چند تا چون اینو دیدم همه میگن بنظرم دلیلشون هم اینه که ما اولین AUG رو که کدون آغاز بگیریم میریم تا به اولین کدون پایان برسیم بقیشو دیگه کدون پایان نمیگیرن یعنی اگر بر فرض آخرین کدون که تو جایگاه A میاد UAA باشه و کدون بعدیش UAG باشه اون کدون UAG کدون پایان حساب نمیشه این نظر منه البته