هر کی یه گزاره

-
@Amir-Reza-Babahabib
فکر می کنم شما اینطوری برداشت کردید که بعضی ها توانایی این رو ندارند که طبق این زاویه دید بله درست میشه ولی این طوری درست نیست. درست متوجه شدم ؟پرستو بابایی
دقیقا
نمیشه از این زاویه بررسی کرد؟ -
@Amir-Reza-Babahabib
خیلی خودتو درگیر نکن
کنکور با دقت بیشتری سوال میدن ..البته اگه از این قسمت امسال سوال بیاد !@erfan-f
اره والا وقتمونو تلف کردیم
فوقش یدونه تست میاد ... -
@Rahman-Atafat
خب ببین منم همینو میگم این جملت درست
من انگار دارم یجور دیگه سوالو میخونم
تمامی مولکول های پروتئینی در حالت آرامش توانایی تولید ADP ندارند
من اینجوری میفهمم که این جمله به نظرم درسته@Amir-Reza-Babahabib خب بیا تا روشنت کنم اگر اون نمی تواند قبل قید هر بیاره این درسته دققققققققققققققتتتتتتتتتتتتتتت کنننننننننننن نکته مهمه : نمی توان گفت هر مولکول پروتیینی غشای نورون که در جابه جای یون در پتانسیل آرامش نقش دارن باعث تولید ا دی پی میشن این جمله درسته ولی اگر بگم هر پروتیین که در حالت آرامش یون هارا جابه جا میکند ممکن نیست یا نمی تواند یا قادر نیست باعث تولید ا دی پی شود میگی غلطه فهمیدی این دو جمله از زمین تا آسمون فرق دارن باهم
-
@erfan-f
اره والا وقتمونو تلف کردیم
فوقش یدونه تست میاد ... -
@Amir-Reza-Babahabib خب بیا تا روشنت کنم اگر اون نمی تواند قبل قید هر بیاره این درسته دققققققققققققققتتتتتتتتتتتتتتت کنننننننننننن نکته مهمه : نمی توان گفت هر مولکول پروتیینی غشای نورون که در جابه جای یون در پتانسیل آرامش نقش دارن باعث تولید ا دی پی میشن این جمله درسته ولی اگر بگم هر پروتیین که در حالت آرامش یون هارا جابه جا میکند ممکن نیست یا نمی تواند یا قادر نیست باعث تولید ا دی پی شود میگی غلطه فهمیدی این دو جمله از زمین تا آسمون فرق دارن باهم
-
@Amir-Reza-Babahabib خب بیا تا روشنت کنم اگر اون نمی تواند قبل قید هر بیاره این درسته دققققققققققققققتتتتتتتتتتتتتتت کنننننننننننن نکته مهمه : نمی توان گفت هر مولکول پروتیینی غشای نورون که در جابه جای یون در پتانسیل آرامش نقش دارن باعث تولید ا دی پی میشن این جمله درسته ولی اگر بگم هر پروتیین که در حالت آرامش یون هارا جابه جا میکند ممکن نیست یا نمی تواند یا قادر نیست باعث تولید ا دی پی شود میگی غلطه فهمیدی این دو جمله از زمین تا آسمون فرق دارن باهم
@Rahman-Atafat
آره عالی ... موافقم شدید -
@Rahman-Atafat
در واقع وقتی این دو تا رو میزاریم کنار هم فرقشون پیدا میشه -
@Rahman-Atafat
در واقع وقتی این دو تا رو میزاریم کنار هم فرقشون پیدا میشه -
@Rahman-Atafat
یه کم ترکیبیه
فارسی ترش میشه اینکه
تنها عاملی که مانع اتصال مهار کننده به اپراتور میشه فقط لاکتوزه.
حالا نظرتون چیه؟ -
@Rahman-Atafat قلبی مگه مخططه؟؟؟
-
@Rahman-Atafat آهان بله
ممنون -
Mehrsa 14 نه خب جهشممیتونه این کارو کنه تازه بطور غیر مستقیم گلوکزم هست (گلوکزو یکی از دوستان گفت )
-
Mehrsa 14 بخ طور غیر مستقیم اگر گلوکز نباشه امکان این هیت که لاکتوز متصل شه به مهار کننده اگر کلوکز باشه لاکتوز متصل نمیشه به مهار کننده البته به طور غیر مستقیم اینو گفتم
-
گزاره
شرایط محیط تعیین کننده صفات سازگارتر است -
گزاره
شرایط محیط تعیین کننده صفات سازگارتر استMichael Vey درسته
-
گزاره
شرایط محیط تعیین کننده صفات سازگارتر استMichael Vey میتونیم بگیم مثل مالاریا د گلبول های قرمز افراد ناخالص کمبود خون داسی ؟
-
Michael Vey درسته
Erfan Iranmanesh 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
Michael Vey درسته
Patima Moinaldini در هر کی یه گزاره
گفته است:
Michael Vey میتونیم بگیم مثل مالاریا د گلبول های قرمز افراد ناخالص کمبود خون داسی ؟
پیشنهاد میکنم عمیق تر جملمو بخونین