IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Erfan Iranmanesh 1 خب مورد اول میگه پروتیین A نمیتواند در جابه جای دو یون نقش داشته باشد (روش آقا موقاری )
-
Erfan Iranmanesh 1 دانش آموزان آلاءreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط Erfan Iranmanesh 1 انجام شده
@R-Aa اها ممنون
-
Erfan Iranmanesh 1 در هر کی یه گزاره گفته است:
@R-Aa دمت گرم
-
@R-Aa از این به بعد میگم دمت گرم
ممنون -
Erfan Iranmanesh 1 اینو یکی دیگه هم بهم میگه همین جا
-
سلام
یه سوال مسخره
گیرنده های درد و فشار متمایز از هم هستند یا یکی هستند؟
@0Farzam0
@R-Aa
@تجربیا -
Erfan Iranmanesh 1 والا هر کدوم جدان ولی جزو گیرنده های پیکرین
-
Erfan Iranmanesh 1 چرا تو شکل صفحه ۲۱گیرنده درد رو نشون نداده؟؟
-
Erfan Iranmanesh 1
@R-Aa
یا شاید نشون داده من نمی بینم -
بچه ها طبق این شکل می تونیم بگیم که یه میکروب می تونه چند نوع آنتی ژن داشته باشه ؟!
یا من دارم اشتباه می کنم .. -
Erfan Iranmanesh 1 آره تو ندیدی
-
پرستو بابایی یس
-
@R-Aa اقای موقاری
یه سری گیرنده رو مشخص کردن و گفتند اینا گیرنده های دیگه مثل لمس و دما هستند (دقیقا زیر غشای پایه اپی درم)
پس طبق گفته شما گیرنده های دردم شاملشون میشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa
ممنون -
Erfan Iranmanesh 1 صلواتش بفرست