7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Michael Vey چرا؟؟
-
Erfan Iranmanesh 1 دقیقا برا همین این گزاره رو پرسیدم :*>
اینجا اینو گفته ولی من نمیفهممش
-
@Soniaaa
هعی چه میشه کرد :/// -
Michael Vey
@R-Aa
@Soniaaa
نظر شما چیه؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa
تنها شکلی که برای مغز گوسفند میشه در نظر گرفت شکل صفحه ۱۴ پایینی سمت چپه و بس !
اگر طبق این باشه مخ بالاترین بخش مغز میشه .. -
پرستو بابایی
ماهم دقیقا همون شکلو تصویر سازی کردیم اگه دقت کنی کاملا هم منطقیه حتی متن کتاب هم اینو تایید میکنه
حالا میگی معلمت اینو گفته معلم هم خدا نیس ک
تو هرجور راحتی حسابش کن :))) -
@Soniaaa
ولی آخه حرف ماز رو چیکار کنیم ... -
پرستو بابایی بعله منم از اول همینو میگفتم سونیام خیلی قشنگ نشونش داد صلواتشو فرستادیم
-
Michael Vey غلطه این
-
@R-Aa چرا
-
Michael Vey غلطه
یاخته سیتوپلاسمی پارانشیم لوبیا مگه یوکاریوت نیست؟
تب پس اگه یه حباب فرض کنیم که دوراهی ها از هم دور میشن چون dna حلقوی نیست دیگه به هم نمیرسه و تا آخر خط ادامه پیدا میکنه -
Michael Vey سلام وقتتون بخیر
ببینین ما اگر تصور کنیم که یک دنای حلقوی یک نقطه اغاز همانند سازی داره این گزاره درسته
امااا اگر دو تا نقطه اغاز داشته باشه غلط میشه چرا چون شما یه دایره رو تصور کنین که از دو نقطه شروع میکنین و به دو طرف حرکت میکنین مثلا یکی رو با رنگ زرد میرین از دو طرف
و اون یکی رو با رنگ سبز میرین(این رنگا منظورم همون دوراهی هاست)
خب وقتی ادامه بدین از هر دو سمت قاعدتا شما رنگ های سبز و زرد در دو نقطه به هم دیگ میرسن اما هیچوقت اینجوری نمیشه ک مثلا شما در یک نقطه رنگ های زردتون به هم برسن
دوراهی های همانند سازی هم همینجور هستش ینی وقتی بیشتر از یک نقطه اغاز داشته باشیم در دنای حلقوی
نمیشه ک دو تا دوراهی همانند سازی ک برای یک حباب هستن به هم دیگه برسن
امیدوارم جوری ک توضیح داده باشم فهمیده باشین -
@_POUYA_ دنای سیتوپلاسمی حلقویه
دنای هسته ای خطی -
@_POUYA_ خب ببین.. خودتم میگی سیتوپلاسم. ینی حلقویه
-
@_POUYA_ بله هست
-
@_POUYA_ پیش میاد...
-
Ainoor اهااااااااااااااااا
ینی دوراهی یک حبابک بهم نمیرسه.. واووووووووو