هر کی یه گزاره
-
Rahman Aa هسته هههاااای؟ مگه ی هسته نیست ک چند قسمته؟
-
هسته های یاخت های که به عنوان نیروی واکنش سریع بدن شناخته مشوند اندازه های متفاوتی همانند گرهای بهم جوش خورده ملخ دارند
-
گیرنده مکانیکی صدا در جیرجیرک روی پاهایی از جانور قرار گرفته است که دارای بلند ترین رشته های عصبی محیطی می باشد
-
Rahman Aa
من اگه جات بودم
مینوشتم زوائدی -
Rahman Aa تو اینجور سوالا فوقش باید حواست باشه نگن بویایی جزو لیمبیکه
-
Michael Vey آفرین بخدا که من همینو نظرم بود هر وقت دیدی گزینه عجیب غریبه ندید 99 درصد درسته
-
Rahman Aa چون خیلی زیاد داری تعریف میکنی پس درسته
*تحلیل سوالو یاد گرفتین دوستان؟ -
هر کی تو گزاره اش گیر داد به ارتباط لیمبیک و پیاز بویایی یعنی در اینده قراره طراح بشه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
چون استاندارد نبود گفتم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
این گزاره خودته من مطعنم -
پاین ترین بخش سامانه لیمیبک دارای اجزایی غیر همسان هستند و یکی ار انها از طریق زائده ای به پیاز بویایی نزدیک تر به هیپوفیز در اتصال است
-
یا علی
یا حسین
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
خوبه تنها نبودم -
بچه ها مخچه با گیج گاهیی و پس سری در تماسه هاااااااااااااااااااااا
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
نه ببخشید الان دیدم واسم پرت شد
پست 2661 از 8415