هر کی یه گزاره

-
در هر زمانی از گلیکولیز که به هر ترکیب کربن دار فقط یک گروه فسفات افزوده می شود قطعا از فسفات های آزاد موجود در سیتوپلاسم کاسته میشود.
چرا غلطه؟ -
در هر زمانی از گلیکولیز که به هر ترکیب کربن دار فقط یک گروه فسفات افزوده می شود قطعا از فسفات های آزاد موجود در سیتوپلاسم کاسته میشود.
چرا غلطه؟ -
نبات خانم
به نقشه سه بعدی مراجعه کنید
مث خط مجانب میمونه نزدیکه شده ولی تماس نداره
ببینید
-
@ن-بآت استخوان کتف به دنده ها متصل نیست
یه حالت سه بعدی اقافرزام گذاشته بودن فک کنم تو اون مشخص بود
-
سلام
گزاره
تمام گیاهان c3دو لپه ای هستند. -
@ن-بآت در هر کی یه گزاره
گفته است:
@ن-بآت در هر کی یه گزارهگفته است:
@0Farzam0
ممنونم
لینک برای من باز نشده بود، ندیده بودم.
خواهش میکنم
-
سلام وقت بخیر
این دو گزاره صحیحه یا غلط؟
______________________________________________-
در رابطه با محل قسمتی از مغز که در درک حس چشایی به طور غیرمستقیم نقش دارد می توان گفت این قسمت در بالای بخش متصل کننده مغز به نخاع قرار دارد.
-
پرده صماخ جز گوش میانی و شیپور استاش جز گوش داخلی است.
-
-
سلام وقت بخیر
این دو گزاره صحیحه یا غلط؟
______________________________________________-
در رابطه با محل قسمتی از مغز که در درک حس چشایی به طور غیرمستقیم نقش دارد می توان گفت این قسمت در بالای بخش متصل کننده مغز به نخاع قرار دارد.
-
در رابطه با محل %(#0dfc00)[قسمتی از مغز که در درک حس چشایی به طور غیرمستقیم نقش دارد] می توان گفت این قسمت در بالای %(#fc00a4)[بخش متصل کننده مغز به نخاع] قرار دارد.
%(#0dfc00)[منظورش لوب بویایی یا پیاز بویایی]
%(#fc00a4)[منظورش بصل النخاعه]میگه لوب بویایی بالای بصل النخاعه
دوتا نظریه میشه داد اینک دقیقا بالاش نیس و غلطه ولی ب طور کلی بالاشه چون کلمه بلافاصه نیاورده من میگم درسته
این غلطه
پرده صماخ مرز بین گوش میانی و بیرونیه و جزو هیچکدوم نیست
و شیپور استاش هم جزو گوش درونی نیست گوش درونی شامل بخش %(#0f8ddb)[حلزونی و دهلیزی] هست -
-
در رابطه با محل %(#0dfc00)[قسمتی از مغز که در درک حس چشایی به طور غیرمستقیم نقش دارد] می توان گفت این قسمت در بالای %(#fc00a4)[بخش متصل کننده مغز به نخاع] قرار دارد.
دوتا نظریه میشه داد اینک دقیقا بالاش نیس و غلطه ولی ب طور کلی بالاشه چون کلمه بلافاصه نیاورده من میگم درسته
این غلطه
و شیپور استاش هم جزو گوش درونی نیست گوش درونی شامل بخش %(#0f8ddb)[حلزونی و دهلیزی] هست@Soniaaa تحلیل گزاره دومت صحیحه
اما گزاره اول رو من خودم طرح کردم،منظورم از اون قسمتی از مغز که در درک چشایی نقش داره هم پل مغزی بود
اما در کل گزاره درسته -
این غلطه
و شیپور استاش هم جزو گوش درونی نیست گوش درونی شامل بخش %(#0f8ddb)[حلزونی و دهلیزی] هست@Soniaaa لوب بویایی در درک حس بویایی نقش داره اما نه چشایی
-
@Soniaaa تحلیل گزاره دومت صحیحه
اما گزاره اول رو من خودم طرح کردم،منظورم از اون قسمتی از مغز که در درک چشایی نقش داره هم پل مغزی بود
اما در کل گزاره درسته@Matrix
پل مغزی به صورت غیر مستقیم در درک چشایی نقش نداره ب صورت مستقیم نقش داره
اصن بزاق ترشح میشه ک ب عمل چشایی در دهان کمک کنه -
@Matrix
پل مغزی به صورت غیر مستقیم در درک چشایی نقش نداره ب صورت مستقیم نقش داره
اصن بزاق ترشح میشه ک ب عمل چشایی در دهان کمک کنه@Soniaaa اما درسنامه میگه غیرمستقیم
-
@Soniaaa لوب بویایی در درک حس بویایی نقش داره اما نه چشایی
@Matrix
-
@Soniaaa اره درسته
-
@Soniaaa اما درسنامه میگه غیرمستقیم
@Matrix
تاحالا ندیدم رو مستقیم غیر مستقیمش مانور بدن بزار از رحمان بپرسیم
Rahman Aa