هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=c2ddb183434)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=c2ddb183434)
-
تست / چند مورد صحیح هست ؟
1 هر سلولی در مردان که دارای آکروزوم هست در حالت طبیعی در قسمت تنه خود دارای زیادی ماده ژنتیکی است که این ماده ژنتیکی را فرد از مادر خود به ارث برده است
2/هر سلولی در مسیر اسپرم زایی که دارای دم است دارای آروزوم نیز هست
3 / هر سلولی در مردان که دارای آکروزوم هست درقسمت انتهای خود فاقد ساختار فسفولیپیدی دولاییه ای هست
یک مورد دو مورد صفر مورد سه موردRahman Aa
من هنوز تازه دارم اینجارو مرور میکنم تموم کردم میگم اگرم جوابشو گذاشتید هم ک هیچ -
Rahman Aa
من این فصل رو هنوز نخوندم و بر اساس اطلاعات قبلیم نظر دادم. میترسم تحلیلم غلط باشه و کسی توی اشتباه بیفته -
تست / چند مورد صحیح هست ؟
1 هر سلولی در مردان که دارای آکروزوم هست در حالت طبیعی در قسمت تنه خود دارای زیادی ماده ژنتیکی است که این ماده ژنتیکی را فرد از مادر خود به ارث برده است
2/هر سلولی در مسیر اسپرم زایی که دارای دم است دارای آروزوم نیز هست
3 / هر سلولی در مردان که دارای آکروزوم هست درقسمت انتهای خود فاقد ساختار فسفولیپیدی دولاییه ای هست
یک مورد دو مورد صفر مورد سه مورد -
Rahman Aa
هر سه تا درسته؟
شکل صفحه ۹۹ خودم تازه متوجه شدم:) اون اسپرماتیدهای در حال تمایز آکرومزومو دارن
میتوکندری هم که بله از مادر به ارث میرسه و انتهای دم اسپرم هم غشا ندارد نازک شده -
Mehrsa 14 آفرین من میخواستم همون شکلو دقت کنید که ببیند کسی که اکروزوم داره فقط اسپرم نیست ولی جلو تر از خودم مهشید فهمیدش
-
گزاره
در صورت ورود ماده ای به بدن فردی بالغ که برای خود گیاه ضرری ندارد، ماده ای تولید میشود که میتواند موجب مرگ گیاه شود.در این حالت امکان افزایش مصرف ATP برای ترشح نوعی ماده در لوله های پیچ خورده وجود ندارد. -
Rahman Aa
بله مال خودم بود از چه لحاظ خیلی ابتدایی بود؟
️
منظورم سیانید بود البته که طبق کتاب ۱۱ ضرر برای گیاه نداره اما چون زنجیره انتقال الکترون واکنش آخرشو متوقف میکنه میتونه باعث تخمیر لاکتیکی بشه که فرآوردش اسید لاکتیکه که ممکنه باعث کاهش پی اچ خون و ترشح H+ بیشتری بشه واسه همین غلطه. -
Rahman Aa
بله مال خودم بود از چه لحاظ خیلی ابتدایی بود؟
️
منظورم سیانید بود البته که طبق کتاب ۱۱ ضرر برای گیاه نداره اما چون زنجیره انتقال الکترون واکنش آخرشو متوقف میکنه میتونه باعث تخمیر لاکتیکی بشه که فرآوردش اسید لاکتیکه که ممکنه باعث کاهش پی اچ خون و ترشح H+ بیشتری بشه واسه همین غلطه.Mehrsa 14 نه خیلی هم سطح بالا بود این چه حرفیه من کربن دی اکسید گرفتم چون در بدن اسید اجاد میکنه طبق کتابم اسید برا گیاه ها ضرر داره و موجب نابودیشون میشه تو دوازدهم صل 5 اینو گفته برا همین گفتم خون اسدی میشه و اچ مثبت ترشحش افزایشی هست من این جور برداشت کردم
-
Mehrsa 14 نه خیلی هم سطح بالا بود این چه حرفیه من کربن دی اکسید گرفتم چون در بدن اسید اجاد میکنه طبق کتابم اسید برا گیاه ها ضرر داره و موجب نابودیشون میشه تو دوازدهم صل 5 اینو گفته برا همین گفتم خون اسدی میشه و اچ مثبت ترشحش افزایشی هست من این جور برداشت کردم
-
Rahman Aa
بله دقیقا اینم میشه.
خیلی ممنوناصولا زیست انقدر استثناعات و.. اینا داره که اعتماد به نفسم تو این درس خیلی کمه
️
-
میشه این سوال منو بگید -
Rahman Aa
فشرده -
@Soniaaa
همه استخوان های بافت استخوانی فشرده و اسفنجی دارن
و در بافت استخوانی فشرده هم که دیگه سامانه های هاورسه