هر کی یه گزاره

-
یه گزاره:
در رابطه با ماده ای حاوی گلیکوژن و پروتئین که با جذب آب قادر به ساخت ماده مخاطی است می توان گفت در همه قسمت های لوله گوارش ترشح می شود.
و یه سوال:
مجرای غدد زیرارواره ای و زیر زبانی یکیه؟
ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدین@Matrix
گزاره غلطه؟
در مورد سوالت :نه یکی نیست ،زیر زبانی چندین مجرا داره و جدا از زیر آرواره ای هستش -
یه گزاره:
در رابطه با ماده ای حاوی گلیکوژن و پروتئین که با جذب آب قادر به ساخت ماده مخاطی است می توان گفت در همه قسمت های لوله گوارش ترشح می شود.
و یه سوال:
مجرای غدد زیرارواره ای و زیر زبانی یکیه؟
ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدیننوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix آره ماده مخاطی همه جا هست لیزوزیم هم همین جور فقط بی کربنات در روده بزرگ ترشح نمیشه در روده کوچیک و پانکراس معده دهان صفرا بیکربنات دارن و ترشح میکنن هر جا مخاط داری ترشح ماده مخاطیم داری
-
@Matrix آره ماده مخاطی همه جا هست لیزوزیم هم همین جور فقط بی کربنات در روده بزرگ ترشح نمیشه در روده کوچیک و پانکراس معده دهان صفرا بیکربنات دارن و ترشح میکنن هر جا مخاط داری ترشح ماده مخاطیم داری
Rahman Aa
به روده بزرگ شک کردم !! فکر کردمموسین ندارن ،خوب شد گفتید -
Rahman Aa
به روده بزرگ شک کردم !! فکر کردمموسین ندارن ،خوب شد گفتیدنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی نه رهر جا مخاط داری مده مخاطیم داری تو دهم مگه یادت نیست تو یازدهم گفتار اول فصل 5 بخون
-
@Matrix
گزاره غلطه؟
در مورد سوالت :نه یکی نیست ،زیر زبانی چندین مجرا داره و جدا از زیر آرواره ای هستشنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی نه درسته جمله اول
اها
پس مجراهاشون یکیم نمیشه -
@Matrix آره ماده مخاطی همه جا هست لیزوزیم هم همین جور فقط بی کربنات در روده بزرگ ترشح نمیشه در روده کوچیک و پانکراس معده دهان صفرا بیکربنات دارن و ترشح میکنن هر جا مخاط داری ترشح ماده مخاطیم داری
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa درسته
-
-
نوشته استاد با فهم من از کتاب فرق نداره ؟
کتاب میگه 284+ استاد نوشته 270+ یا دارم اشتباه میزنم@Soniaaa خب ۹ ماه که میشه ۲۷۰ روز به اضافه ۱۴ روز دوره فولیکولی
یعنی ۲۸۴ روز -
@ma-a
خو اونو فهمیدم ولی جمله کتاب یجوریه -
@Soniaaa اخرین جملش رو ببین
اولیه اره یخورده بد گفته
اخرین جملش گفته : گفته می شود مدت زمان بارداری ۲۷۰ روزه چرا پزشکان میگن ۲۸۴؟
خب پس ینی معتقده ک ۲۸۴ روزه -
@Soniaaa اخرین جملش رو ببین
اولیه اره یخورده بد گفته
اخرین جملش گفته : گفته می شود مدت زمان بارداری ۲۷۰ روزه چرا پزشکان میگن ۲۸۴؟
خب پس ینی معتقده ک ۲۸۴ روزه@ma-a
عا حله مرسی ازت -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۱، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
یچیزی ماهیچه صاف غدد شیری لفظ غلطی نیس؟ غدد پوششی بودن اخه
-
@Soniaaa قربانت
️
-
@Soniaaa اینو من شک دارم نمیگم
Rahman Aa -
@Matrix انقباض رحم حین زایمان طبیعی و انقباض ماهیچه صاف غدد شیری با هورمون اکسی توسین هست نکته قشنگیه این آفرین
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۱، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa @Soniaaa اگه منظورت اینه...
صاف درسته -
Rahman Aa @Soniaaa اگه منظورت اینه...
صاف درستهنوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۱، ۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix آره صافش رو یادم رفت بگم
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۱، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa گفتین دیگه...
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۱، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم چون گفتین ریپ زدم روش
-
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۴۰۱، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
بچها منظور از غدد شیری در تست
کل اندام
منظور هست نه صرفا غده های بافت پوششی اینو گفتم شاید کسی دیگه هم مشکل داشته باشه توش -
بچها منظور از غدد شیری در تست
کل اندام
منظور هست نه صرفا غده های بافت پوششی اینو گفتم شاید کسی دیگه هم مشکل داشته باشه توشRahman Aa کدوم تست اینو گفته؟