هر کی یه گزاره

-
گزاره
در ساختار هر رگ خونی موجود در جفت، پادتن مشاهده میشود که میتواند به آنتی ژن متصل شود
چرا؟ برای چی ؟ به کدامین گناه؟؟؟آزمون امروز قلمچی، سوال ۱۱ گ۳
-
آقا مگه تخمک و دومین جسم قطبی، کروموزوم های هسته شون کپی هم نیست؟
طی میوز۲ ثانویه، خو خواهری ها از هم جدا شدن
-
گزاره
در ساختار هر رگ خونی موجود در جفت، پادتن مشاهده میشود که میتواند به آنتی ژن متصل شود
چرا؟ برای چی ؟ به کدامین گناه؟؟؟آزمون امروز قلمچی، سوال ۱۱ گ۳
-
آقا مگه تخمک و دومین جسم قطبی، کروموزوم های هسته شون کپی هم نیست؟
طی میوز۲ ثانویه، خو خواهری ها از هم جدا شدن
-
Paŕsa دسته چون طبق متن کتاب درسی پادتن ها در همه جا هستند و محلول هستند و در زیست یازدهم گفتار سوم تو متن اومده که بعضی پادتن ها از مادر به جنین میره دلیلش اینه من میگم درسته
-
Rahman Aa اگه مادر پادتن نداشته باشه چی
آقا از خودش مراقبت کرده، مریض نشده.
یا داشته باشه، اما از اون نوعی نباشه که بتونه بره توی بدن جنین -
این پست پاک شده!
-
Paŕsa پارسا یه چیز مهم ببین اینو یه بار گوش کن برا همیشت این تست قید قطعا و هر و ... نداره بلکه میتواند نمیتواند داره حالا دقت کن تو تست دیدی میگه میتواند نمیتواند ممکنه ممکن نیست و این حرفا حکم قطعیم نداریی تو تنها کاری که میکنی اینه آیا مث یه آدم که زیت جویده و متن میدونه میگی فلانیی میتونی یا نه همین نمیخواد مثال نقض بزنیی براش من با همین که خوندم گفتم کی گفته نمی تواند بلکه میتواند پادتن داشته باشد طبق کتاب ولی نیایی میتواند بگیی کی میگه میتواند من میگم شاید نتونه نه این جوری برسی نمیکنیی بزار یه ویس بهت بدم تا کاملا بفهمیی چی میگم
-
Paŕsa پارسا یه چیز مهم ببین اینو یه بار گوش کن برا همیشت این تست قید قطعا و هر و ... نداره بلکه میتواند نمیتواند داره حالا دقت کن تو تست دیدی میگه میتواند نمیتواند ممکنه ممکن نیست و این حرفا حکم قطعیم نداریی تو تنها کاری که میکنی اینه آیا مث یه آدم که زیت جویده و متن میدونه میگی فلانیی میتونی یا نه همین نمیخواد مثال نقض بزنیی براش من با همین که خوندم گفتم کی گفته نمی تواند بلکه میتواند پادتن داشته باشد طبق کتاب ولی نیایی میتواند بگیی کی میگه میتواند من میگم شاید نتونه نه این جوری برسی نمیکنیی بزار یه ویس بهت بدم تا کاملا بفهمیی چی میگم
-
Rahman Aa
یعنی منظورت اینه که وقتی میگه مثلا، میتواند به محل کار برود،
نیام بگم: نخیر. ممکنه بیکار باشه.
در کل، میتواند برود. به ما چه که نمیرود. اما توانایی ش رو داره
درسته؟ -
Rahman Aa
یعنی منظورت اینه که وقتی میگه مثلا، میتواند به محل کار برود،
نیام بگم: نخیر. ممکنه بیکار باشه.
در کل، میتواند برود. به ما چه که نمیرود. اما توانایی ش رو داره
درسته؟ -
Paŕsa ببین تو زیستت خوبه شرط میبندم 99 درصد مواقع بفهمیی جمله چی میگه بهت ویس میدم حالا گیرت رفع شه
-
آقا یه بار برا همیشه بیاید قضیه رو روشن کنیم
کتاب میگه ضمن ادغام غشا اسپرم با اووسیت جدار تشکیل میشه بعد اومده تو کتاب زیر شکل ترتیب بندیی نوشته بر خلاف متن تو متن منظورش اینه که این ادغام با تشکیل جدار تو یه زمان هست یعنی همزمانهنه ولی تو شکل یه چی دیگ گفته که قلمچی هم همین آرمونش طبق همون نوشته های زیر شکل سوال داده جال تر اینکه تو 1400 آزمون پایه یازدهمش که من امروز میزدمش بار تو اون هم همن جور بود بدبختیاین که آقا موقاری هم گفت همزمانه و اشتباه نوشته باید اصلاح شه حالا کسی خبر نداره بلاخره چه کنیم بگیم همزمانه یا تقدم تاخر داره ؟ -
کتاب میگه ضمن ادغام غشا اسپرم با اووسیت جدار تشکیل میشه بعد اومده تو کتاب زیر شکل ترتیب بندیی نوشته بر خلاف متن تو متن منظورش اینه که این ادغام با تشکیل جدار تو یه زمان هست یعنی همزمانهنه ولی تو شکل یه چی دیگ گفته که قلمچی هم همین آرمونش طبق همون نوشته های زیر شکل سوال داده جال تر اینکه تو 1400 آزمون پایه یازدهمش که من امروز میزدمش بار تو اون هم همن جور بود بدبختیاین که آقا موقاری هم گفت همزمانه و اشتباه نوشته باید اصلاح شه حالا کسی خبر نداره بلاخره چه کنیم بگیم همزمانه یا تقدم تاخر داره ؟ -
کتاب میگه ضمن ادغام غشا اسپرم با اووسیت جدار تشکیل میشه بعد اومده تو کتاب زیر شکل ترتیب بندیی نوشته بر خلاف متن تو متن منظورش اینه که این ادغام با تشکیل جدار تو یه زمان هست یعنی همزمانهنه ولی تو شکل یه چی دیگ گفته که قلمچی هم همین آرمونش طبق همون نوشته های زیر شکل سوال داده جال تر اینکه تو 1400 آزمون پایه یازدهمش که من امروز میزدمش بار تو اون هم همن جور بود بدبختیاین که آقا موقاری هم گفت همزمانه و اشتباه نوشته باید اصلاح شه حالا کسی خبر نداره بلاخره چه کنیم بگیم همزمانه یا تقدم تاخر داره ؟Rahman Aa نظر من بعد از خوندن دوباره متن کتاب:
به نظر من همونی هم که قلمچی گفته ، بر اساس شکل کتاب نبوده. حتی همونا هم بر اساس متن کتاب بوده. یه بار متن کتاب رو ببینیم:// ضمن ادغام غشای زامه با غشای مام یاخته، تغییراتی در سطح مام یاخته اتفاق میافتد که باعث ایجاد پوششی به نام جدار لقاحی میشود. //
یعنی خود متن کتاب هم گفته اول ادغام، بعد یه سری تغییرات، بعد جدار لقاحی. پس تشکیل جدار لقاحی، پس از ادغامه
از اونجایی هم که میدونیم، باید خیلی سریع این جدار لقاحی ایجاد بشه. وگرنه اگه یه اسپرم دیگه هم بیاد، به جای تخم دیپلوئید، تخم تریپلوئید به وجود میاد.
پس همزمان نیستن. اما خیلی سریع پشت سر هم اتفاق میفته.