هر کی یه گزاره😁😁😁
-
سلام . معلم زیست ما قبلا یه نکته گفته من نوشتم از شکل انواع یاخته های خونی (فصل 4 دهم) که یاخته های حاصل از یاخته بنیادی لنفوییدی اونکه هستش کامل هست لنفوسیت T و اونکه هستش کوچکتر هست لفنوسیت B
اما بر اساس شکل های فصل 5 یازدهم این نکته قابل برداشت نیست چون برای هر دوتاشون یه هسته دایره ای شکل کشیده .
نظر شما ؟@Wilson
سلام
نمی دونم
اما این تصویر هم یه ایده است برای این موضوع
یعنی اون کوچیکتره اصلا کشنده طبیعی هست

-
@Wilson
سلام
نمی دونم
اما این تصویر هم یه ایده است برای این موضوع
یعنی اون کوچیکتره اصلا کشنده طبیعی هست

@azerimatah
نه ، اصلن در این شکل لنفوسیت کشنده طبیعی رو نکشیده و اتفاقا من یه فلش دیگه کشیدم و لنفوسیت کشنده رو جدا کشیدم
ولی خوب الان جواب سوالمم پیدا کردم این شکل زیست دهم اومده لنفوسیت B پس از تمایز به پلاسموست رو کشیده (چون در پلاسموسیت به علت گسترش شبکه آندوپلاسمی زبر، هسته اش به کنار زده شده)
شکل 13 صفحه 73 رو ببینید -
@REZA-DOLATSHAA نکته ای که نشه از کتاب استخراج ش کرد، بیشتر بدانید محسوب میشه
درمورد گیرنده ها، اینکه نورون تغییر یافته هستن و حسی ان و .... واسه کتاب نظام قدیم بود و دیگه از کتاب حذف شد
چون دیدن آزمون ها و طراح ها، شور ش رو در آوردن. یه عده میگفتن که نورون تمایز یافته ، دیگه نورون نیست. چون تمایز یافته. یه عده میگفتن نه خب کتاب گفته نورون تمایز یافته. پس نورون هستن.دستت درد نکنه که نکات رو میگی🌹❤️
-
@REZA-DOLATSHAA قبول دارم. اما گیرنده ها رو تا جایی که من میدونم، درمورد نوع شون فقط توی فسل ۲یازدهم توضیح داده و استنباط میشه.
اینا رو میگم، تا سرجلسه کنکور گفتن نورونه، قبول نکنی.
الکی هم ذهنت رو شلوغ نکنی که مثلا بویایی نورونه اما چشایی نورون نیس. بنایی و تعادل و شنوایی و درد و .... بماند. -
ممنونم...
بیشتر گمراه شدم -
@Matrix سلام وقتتون بخیر
من تورق راه ابریشم استاد موقاری دیدم گفت اندامک بگیرید هسته رو ... ولی چیزایی مثل تیلاکوئید و وزیکول و ... رو با اینکه غشا دارن اندامک نمی گیریم ... ریبوزومم اندامک نیست -
@REZA-DOLATSHAA
سانتریول رو درسته اندامک حساب کنیم ؟ -
@REZA-DOLATSHAA
فیلمای توی سایت قدیمی شدن و خارج از کتاب اینو گفتن استاد مبنارو کتاب بزار خودت ب چیز درست میرسی -
@REZA-DOLATSHAA
سانتریول رو درسته اندامک حساب کنیم ؟پرستو بابایی استاد میگه دو دسته اند طبق نظام جدید
اندامک های فاقد غشا هم داریم مثل سانتریول 😐 خودم کلا قاطی کردم وایسین الان درست حسابی هر چی رو میگن مینویسم میفرستم -
بچه. ها دومین جسم قطبی هم توانایی لقاح داره ؟ فکر می کنم قبلا اینو استاد گفتن ،اما مطمئن نیستم
ma.a
@Soniaaa @Matrix -
پرستو بابایی استاد میگه دو دسته اند طبق نظام جدید
اندامک های فاقد غشا هم داریم مثل سانتریول 😐 خودم کلا قاطی کردم وایسین الان درست حسابی هر چی رو میگن مینویسم میفرستم@REZA-DOLATSHAA
باشه متشکرم -
بچه. ها دومین جسم قطبی هم توانایی لقاح داره ؟ فکر می کنم قبلا اینو استاد گفتن ،اما مطمئن نیستم
ma.a
@Soniaaa @Matrixپرستو بابایی اولی لقاح میتونه بده ، و پس از تقسیم سیتوپلاسم مساوی دومین گویچه های قطبی رو بودجود میاره اینا هم توده یاخته بی شکل بودجود میارن
-
ma.a
@Soniaaa @Matrixپرستو بابایی نرسیدم نسترن به این فصل
-
@Matrix سلام وقتتون بخیر
من تورق راه ابریشم استاد موقاری دیدم گفت اندامک بگیرید هسته رو ... ولی چیزایی مثل تیلاکوئید و وزیکول و ... رو با اینکه غشا دارن اندامک نمی گیریم ... ریبوزومم اندامک نیست@REZA-DOLATSHAA ممنونم
نتیجه نهایی رو گفتم... -
پیرامون اینکه هسته اندامک هست یا نه ماشالا اساتید کنکور نظرها و دعوا ها دارن ولی خوب از لحاظ علمی اینکه هسته اندامکه شکی نیست
اما مبنای کنکور و کتاب هسته اندامک نیست ..
جاهای مختلف کتاب میشه اینو برداشت کرد
زیست دهم اومده :یاخته رو به سه قسمت هسته سیتوپلاسم و غشا تقسیم کرده (و همونجا نگفته که هسته اندامکه)
در رابطه با گویچه قرمز میگه که هسته و بسیاری از اندامک هاش رو از دست میده (همینجا هم جدا در نظر گرفته)
در تعریف با پروکاریوت و یوکاریوت میگه که تفاوتشون در داشتن یا نداشتن هسته و اندامک های غشا دار هستو اینکه طراحای کنکور هم حواسشون به این اختلافات هست و شاید هیچ وقت هم روش دست نزارن
-
@REZA-DOLATSHAA
خیلی ممنونم که فرستادید -
@REZA-DOLATSHAA
خیلی ممنونم که فرستادیدپرستو بابایی خواهش میکنم