هر کی یه گزاره

-
بچه ها لطفا از سمت قانع کردن وارد بشین
و از اینکه اشتباه تایپی بوده و این نکته یه جوریه و ما تابع متن کتابیم اکیدا خودداری فرمایید@0Farzam0
اتفاقا این برا منم سوال شد تا اخرش ک دیدم متوجه شدم خود اشکان اشتباه نوشته ولی جلو تر ب این بحث ساختار اشاره کرد
حالا از هر راهی صلاحه قانع بشین -
@0Farzam0
اتفاقا این برا منم سوال شد تا اخرش ک دیدم متوجه شدم خود اشکان اشتباه نوشته ولی جلو تر ب این بحث ساختار اشاره کرد
حالا از هر راهی صلاحه قانع بشین -
شکل کتاب یک منفذ داره
متن کتاب هم گفته از منفذ (نه منافذ) دفعی خارج میشن -
سلام
.
در یک انسان سالم پس از فرایند بازدم عمیق اختلاف فشار مایع درون فضای جنب با اتمسفر به حداکثر خود میرسد -
سلام
.
در یک انسان سالم پس از فرایند بازدم عمیق اختلاف فشار مایع درون فضای جنب با اتمسفر به حداکثر خود میرسد -
سلام
.
@REZA-DOLATSHAA
میتونی بیشتر توضیح بدی؟ -
@Soniaaa بله
این رو میدونیم که فشار جو همیشه از فشار جنب بیشتره ( علت موندن هوای باقی مانده )
از طرفی در دم عمیق قفسه سینه جلو میاد و فضای جنب زیاد میشه ( کاهش فشار ) و چون عمیقه پس کمینه فشار شش هستش
با توجه به این دو جمله میشه گفت اگه قراره اختلاف فشار :
بیشینه باشه » باید جنب کمینه باشه » دم عمیق
کمینه باشه » ................ بیشینه.....» بازدم عمیق -
گزاره:
در دستگاه ایمنی انسان سالم و بالغ، هر گویچه سفید موثر بر ایمنی غیر اختصاصی، به طور حتم ضمن فعالیت خود توانایی انجام درون بری یا برون رانی را دارد.@0Farzam0 سلام
میتونیم بگیم این گزاره درست هست چون الزاما فقط فعالیت های ایمنی انجام نمیدن مثلا ممکنه دستگاه گلژی پروتئین هایی که ساخته شده رو بسته بندی و ترشح کنه یا مثلا پروتئین هایی نیاز داشته باشه که اونا رو آندوسیتوز بکنه -
@0Farzam0 سلام
میتونیم بگیم این گزاره درست هست چون الزاما فقط فعالیت های ایمنی انجام نمیدن مثلا ممکنه دستگاه گلژی پروتئین هایی که ساخته شده رو بسته بندی و ترشح کنه یا مثلا پروتئین هایی نیاز داشته باشه که اونا رو آندوسیتوز بکنه -
گزاره :
با توجه به صفحه 19 زیست دهم، اگر حرکات کرمی شکل عمل مخلوط کردن را انجام دهند دیگر امکان حرکت مواد غذایی وجود ندارد.
-
گزاره :
با توجه به صفحه 19 زیست دهم، اگر حرکات کرمی شکل عمل مخلوط کردن را انجام دهند دیگر امکان حرکت مواد غذایی وجود ندارد.
@fatemeh-jk در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره :
غلطه.
در طی زنجزنانقباضیره انقباض از بالا به پایین ماهیچعه های معده بنداره پیلور کمی شل میشود تا مواد عبور کنن و با اینکه عمل مخلوط کنندگی رو انجام میده ولی حرکت هستش -
گفته است:
گزاره :
غلطه.
در طی زنجزنانقباضیره انقباض از بالا به پایین ماهیچعه های معده بنداره پیلور کمی شل میشود تا مواد عبور کنن و با اینکه عمل مخلوط کنندگی رو انجام میده ولی حرکت هستش@PYA بله درست میگین خودم اول که تست رو حل کردم مثل شما گفتم ولی خب توی صفحه 19 قید فقط رو آورده با اینکه ایراد علمی باید ازش گرفت..
-
گفته است:
گزاره :
غلطه.
در طی زنجزنانقباضیره انقباض از بالا به پایین ماهیچعه های معده بنداره پیلور کمی شل میشود تا مواد عبور کنن و با اینکه عمل مخلوط کنندگی رو انجام میده ولی حرکت هستش@PYA اون بند مهمی که باعث سردرگمی شده رو میگم :
... مثل وقتی که محتویات معده به پیلور برخورد میکنند.. در این حالت حرکات کرمی فقط میتواند محتویات لوله را مخلوط کند -
@PYA اون بند مهمی که باعث سردرگمی شده رو میگم :
... مثل وقتی که محتویات معده به پیلور برخورد میکنند.. در این حالت حرکات کرمی فقط میتواند محتویات لوله را مخلوط کند -
گزاره :
-
@REZA-DOLATSHAA
ببخشید درست متوجه نشدم شاید ،ولی شما میگید که وقتی مخلوط می کنن دیگه حرکت رو نداریم ؟!