هر کی یه گزاره

-
_Reza_ مشورتی حل شد
پاسخگو باشن....
بله ممنونم
متوجه شدم
بی دقتی کردم -
Ainoor
اونا خیلی ریزتر از اینن که بشه بهشون چین خوردگی گفت به نظرم.
که البته احتمالا قلم چی منظورش همونا بوده
فرهمند اگر اشتباه نکنم می گفت به اینا بگین زائده غشایی، به مژک و اینا نمی رسه -
سلام.
در سلول زایشی در پی تقسیم، مقدار ماده ژنتیکی سلول های به وجود آمده از آن کمتر از سلول مادر خواهد بود؟ -
سلام.
در سلول زایشی در پی تقسیم، مقدار ماده ژنتیکی سلول های به وجود آمده از آن کمتر از سلول مادر خواهد بود؟Reza-H سلام
درسته
چون که میتوکندریم موقع تقسیم یاخته بین دویاخته حاصل تقسیم میشه ولی به میزان یکسان تقسیم نمیشه -
Reza-H سلام
درسته
چون که میتوکندریم موقع تقسیم یاخته بین دویاخته حاصل تقسیم میشه ولی به میزان یکسان تقسیم نمیشه@Matrix
ممنون از شما.
ولی قلم چی اشتباه گرفته.
دلیلش رو اصلا به میتوکندری ربط نداده.
گفته میتوز داده. پس محتوا یکیه. (در حالیکه گفته مقدار ماده ژنتیکی)
-
@Matrix
ممنون از شما.
ولی قلم چی اشتباه گرفته.
دلیلش رو اصلا به میتوکندری ربط نداده.
گفته میتوز داده. پس محتوا یکیه. (در حالیکه گفته مقدار ماده ژنتیکی)
Reza-H
ببیند حق با شماست این تست گفته مقدار ماده ژنتیکی نه محتوا اگر محتوا میگفت حرفی نداشتیم غلطه اینجا گفته مقدار پس به همون دلیل که گفتم قبلا گزاره درسته (طراح تو دام خودش افتاده همون چاه مکن بهر کسی ...)
#پاسخ از اتاق فرمان -
Reza-H
ببیند حق با شماست این تست گفته مقدار ماده ژنتیکی نه محتوا اگر محتوا میگفت حرفی نداشتیم غلطه اینجا گفته مقدار پس به همون دلیل که گفتم قبلا گزاره درسته (طراح تو دام خودش افتاده همون چاه مکن بهر کسی ...)
#پاسخ از اتاق فرمان@Matrix
دقیقا -
سلام.
در سلول زایشی در پی تقسیم، مقدار ماده ژنتیکی سلول های به وجود آمده از آن کمتر از سلول مادر خواهد بود؟Reza-H
خب ببینید به نظرتون بهتر نیست توی همچین تست هایی فقط DNA هسته ای یعنی خطی رو در نظر بگیریم ؟!
چون من توی همه تست هایی که زدم اصلا کاری که به DNA میتوکندری نداشتن و خب خیلی کم پیش میاد همچین ریز بشن
و اینکه سیتوکینزی که بین دو تا اسپرم انجام میشه طبق شکل کتاب مساویه تقریبا
خواستم نظر شما رو هم بپرسم -
Reza-H
خب ببینید به نظرتون بهتر نیست توی همچین تست هایی فقط DNA هسته ای یعنی خطی رو در نظر بگیریم ؟!
چون من توی همه تست هایی که زدم اصلا کاری که به DNA میتوکندری نداشتن و خب خیلی کم پیش میاد همچین ریز بشن
و اینکه سیتوکینزی که بین دو تا اسپرم انجام میشه طبق شکل کتاب مساویه تقریبا
خواستم نظر شما رو هم بپرسم@Matrix
بله.
معمولا فقط هسته ای رو در نظر میگیرن و حتی توی خود همون هسته ای هم یه سری جاها دقیق نمیشن. چه برسه به حلقوی.
منم فکر می کنم همون خطی اکتفا می کنه. حتی اینطور هم میشه گفت که معمولا تست هایی که از تقسیم میدن فقط ناظر به یازدهم هست و دنای حلقوی دوازدهم رو وارد بازی نمیکنن
البته این نظر منه -
Ainoor
کتاب دهم یه عکس داره از نخل بعدش زیرش یه کادر بیشتر بدانید توضیح داده ... عکسه جزو کادره یا نه معلوم نیست خوبه نکتش بلد باشیم -
_Reza_ از داخل شکل استنباط میشه؟