هر کی یه گزاره

-
Rahman Aa رضا خدایی اگر تحلیل شکل شکل اسخون جممه و بویایی داده باشمت اینو رو هوا با بزنیی
-
@__Silent__ اره دقیقا بعدش بقیشم میشه چون دونه به دونشو گفته بودیم توشکل من خودم دوتاشو تو جزوه گفتم
-
اینجا باید کوالانسی پپتیدی و غیر پپتیدی رو دو نوع جداگانه بگیریم؟
نظری دارین؟
پاسخنامه گفته پیوند های اب گریز رو یک نوع میگیریم ولی خب اون برهم کنش های ابگریز نبود؟@__Silent__ زومشم کردم
-
نظری دارین؟
پاسخنامه گفته پیوند های اب گریز رو یک نوع میگیریم ولی خب اون برهم کنش های ابگریز نبود؟@__Silent__ زومشم کردم
@Soniaaa
آره موافقم ،یه تست کنکور هم شبیه این چن روز پیش دیدم اگه دیدم میزارم
بعدشم این چون گزینه 2 ش متن کتابه خیلی نمیخواد سر یک گیر کنیم -
@Soniaaa
آره موافقم ،یه تست کنکور هم شبیه این چن روز پیش دیدم اگه دیدم میزارم
بعدشم این چون گزینه 2 ش متن کتابه خیلی نمیخواد سر یک گیر کنیم@Deleted-Account0
این خودش سراسری 98عه
ممنون -
نظری دارین؟
-
@Soniaaa ببین پیوند پپتیدی کولانسیی هست فرقش این بین دوتا امینو ایسد و گروه امین و ایناشه اون یکی هم اشتراکیه ولیی پپنیدی نیست درکل هر دو اشتراکیه
Rahman Aa
خب اینو میدونم سوالم این نبود ک فرقشون چیه :))
ممنون -
نظری دارین؟
-
@Soniaaa ببین پیوند پپتیدی کولانسیی هست فرقش این بین دوتا امینو ایسد و گروه امین و ایناشه اون یکی هم اشتراکیه ولیی پپنیدی نیست درکل هر دو اشتراکیه
این پست پاک شده! -
نظری دارین؟
-
نظری دارین؟
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
اینجا باید کوالانسی پپتیدی و غیر پپتیدی رو دو نوع جداگانه بگیریم؟سوالت اگه اینه .اره طبق توضیح که دادم همینجوریه
نظری دارین؟
-
Rahman Aa
چه ربطی داره برهم کنش های ابگریز یعنی سرهای ابگریز رشته ها بهم نزدیک بشن
الان کاری که میکنی بهش میگن توجیه سوال با علم ب پاسخنامه
نمیشه اینجوری که -
Rahman Aa
نمیشه اینجوری که@Soniaaa خب ببین برهم کنش ابگریز که میکن اینجوریه که پیوند اشتراکی میدن دا نزدیک هم میشن مگه این جور نبود خودشون که خود به خود نرزدیک هم نمیشن اون پیوندم بین گروه آر تشکیل میشه خب مگه غیر اینه؟ اگر هست بهمون توضیح بده من تا الان فک میکردم که برهمکنش های ابگریز در اثر ایجاد پیوند های اشتراکی بین گروه ار که معروف به پیوند اب گیز اینجاد میشه عجیب شد که
-
Rahman Aa
نمیشه اینجوری که -
@Soniaaa خب ببین برهم کنش ابگریز که میکن اینجوریه که پیوند اشتراکی میدن دا نزدیک هم میشن مگه این جور نبود خودشون که خود به خود نرزدیک هم نمیشن اون پیوندم بین گروه آر تشکیل میشه خب مگه غیر اینه؟ اگر هست بهمون توضیح بده من تا الان فک میکردم که برهمکنش های ابگریز در اثر ایجاد پیوند های اشتراکی بین گروه ار که معروف به پیوند اب گیز اینجاد میشه عجیب شد که
Rahman Aa
یاد صابون تو شیمی بیفتی میفهمی برهم کنش با واکنش فرق داره :))
و برهم کنش ابگریز تو صابون چجوری بود
عکس پاسخنامه رو نفرستادم ولی گفتم چی گفته -
Rahman Aa
یاد صابون تو شیمی بیفتی میفهمی برهم کنش با واکنش فرق داره :))
و برهم کنش ابگریز تو صابون چجوری بود
عکس پاسخنامه رو نفرستادم ولی گفتم چی گفته -
@Soniaaa خب ببین برهم کنش ابگریز که میکن اینجوریه که پیوند اشتراکی میدن دا نزدیک هم میشن مگه این جور نبود خودشون که خود به خود نرزدیک هم نمیشن اون پیوندم بین گروه آر تشکیل میشه خب مگه غیر اینه؟ اگر هست بهمون توضیح بده من تا الان فک میکردم که برهمکنش های ابگریز در اثر ایجاد پیوند های اشتراکی بین گروه ار که معروف به پیوند اب گیز اینجاد میشه عجیب شد که
Rahman Aa
رحمان دا با سواله که مشکلی نداری؟
(من از دا خوشم نمیاد ولی چون خودت خوشت میاد)
-
Rahman Aa
ممنون ب هرحال