دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
چند مورد جمله زیر را به درستی تکمیل میکند؟
«یاخته های پوششی مخاط طویل ترین قسمت لوله گوارش انسان،................میتوانند ...............»
الف) بر خلاف یاخته های کولون و همانند یاخته های پوششی غدد زیرآرواره ای- یون ترشح کنند.
ب) همانند یاخته های اصلی غدد معده و بر خلاف یاخته های مخاط روده کور- آنزیم های گوارشی ترشح کنند.
ج) همانند کبد،لوزالمعده و یاخته های پوششی سطحی مخاط معده- بیکربنات ترشح کنند.
د بر خلاف یاخته های پوششی مناطق قبل و بعد آن- ریزپرزهایی واجد سه گروه اصلی از مولکول زیستی داشته باشند.1)1 2)2 3)3 4)4
منبع: کتاب نشرالگو یازدهم
مولف: اشکان هاشمی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _arvin_ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M_hmdi
سلام منظورش پمپ سدیم پتاسیمه که با تغییر شکل خودش و مصرف ATP باعث برگشت به حالت ارامش میشه -
پرستو بابایی خیر
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _arvin_ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M_hmdi
دریچه دار پتاسیمی ؟! -
پرستو بابایی بله
-
@M_hmdi قال رحمان(اس_گ):
هرگز پتانسیل ارامش رو با حالت ارامش اشتباه نگیریدد
کسی که باعث میشه پتانسیل ارامش در سلول برقرار بشه: دریچه دار پتاسیمی
کسی که در برگرداندن حالت ارامش نقش داره: پمپ
کسانی که در حفظ حالت ارامش نقش دارن: پمپ و نشتی ها -
Reza-H درود ... اولین جسم قطبی ( معادل اووسیت ثانویه ) توانایی لقاح رو با اسپرم داره ... لقاح که انجام بشه اولین جسم قطبی تقسیم میوز ۲ ( سیتوکینز مساوی خوبه بدونی ) انجام میده و یدونه دومین جسم قطبی خارج میشه یدونشم کروموزوم هاش با اسپرم ادغام میشه و توده یاخته بی شکلی رو بوجود میاره که درنهایت با قاعدگی از بدن خارج خواهد شد .