هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
-
Mehrsa 14 اتفاقا شکل کتاب نمیگه در یه راستا نیستن؟ :*>
Michael Vey
چرا یه ذره بالا پایینن
ولی یه جوریه که آدم نمیدونه کدومو در نظر بگیره. من اونورو گرفتم که خب غلطه پس بالا پایین دارن.
حقیقتا گفتم که فقط ببینم جوابش چی میشه:) -
Michael Vey
چرا یه ذره بالا پایینن
ولی یه جوریه که آدم نمیدونه کدومو در نظر بگیره. من اونورو گرفتم که خب غلطه پس بالا پایین دارن.
حقیقتا گفتم که فقط ببینم جوابش چی میشه:)Mehrsa 14 اخه ی ذره هم نیس.. کاملا بالا پایینن
-
Matin Mousavi 1 گزاره
در مشاهده شبکیه از مردمک با دستگاه ویژه، محل خروج عصب بینایی و لکه زرد در یک راستا قرار دارند.Michael Vey اینو گزینه دو درست گرفته.. ولی حس میکنم نیس...
-
Mehrsa 14 دقت کنید میوزین جایگاه اتصال به اکتین داره نه برعکس:)
-
@Zeinab-Evazi
وقتی پیام توقف انقباض میاد و سر میوزین از اکتین جدا میشه تغییر زاویه داره برگرده سرجاش احتمالا
میشه با این جمله رو نقض کرد گفت غلطه؟Mehrsa 14
ببینید سر میوزین وقتی atpبهش وصله ی حالته وقتی بهadp+pتجزیه میشه ی حالت و وقتی فسفر میره و adpمیمونه ی حالت در نهایت اینم میره زاویه باز عوض میشه و به اکتین متصل میشه -
Mehrsa 14
ببینید سر میوزین وقتی atpبهش وصله ی حالته وقتی بهadp+pتجزیه میشه ی حالت و وقتی فسفر میره و adpمیمونه ی حالت در نهایت اینم میره زاویه باز عوض میشه و به اکتین متصل میشهMahan Xodayi 2
آها خیلیی ممنون پس این جمله درسته هر تغییر زاویه ای منجر به کوتاه شدن سارکومر میشه چون اتصال به اکتین پیدا میکنه و اون حرکت پارو زدن -
Mehrsa 14 دقت کنید میوزین جایگاه اتصال به اکتین داره نه برعکس:)
Mahan Xodayi 2
ببخشید من اینو متوجه نشدم
️
آخه همون شکله که نحوه انقباض ماهیچه رو نشون میداد روی بخش های کروی اکتین یه دایره هایی کشیده که جایگاه اتصال هستن. نمیدونم شایدم دارم چپکی میگم. -
Mehrsa 14 اخه ی ذره هم نیس.. کاملا بالا پایینن
Michael Vey
از کدوم سمت نگاش میکنی من از کدوم ور نگاه میکنم؟قاطی شد
️
منظورت اینه؟ -
Mahan Xodayi 2
آها خیلیی ممنون پس این جمله درسته هر تغییر زاویه ای منجر به کوتاه شدن سارکومر میشه چون اتصال به اکتین پیدا میکنه و اون حرکت پارو زدنMehrsa 14 نه خیر غلطه...چون هر تغییری که انجام میداد اصن به میوزین وصل نبود که
-
Mahan Xodayi 2
ببخشید من اینو متوجه نشدم
️
آخه همون شکله که نحوه انقباض ماهیچه رو نشون میداد روی بخش های کروی اکتین یه دایره هایی کشیده که جایگاه اتصال هستن. نمیدونم شایدم دارم چپکی میگم.Mehrsa 14 والا تا جایی که من تست زدم اتصال صرفا از ویژگی های میوزین بوده
اگر نکته جدیدی هست که اضافی شده هیچ -
متوجه شدم بله اولین فلش تغییر زاویه داره ولی اصن اتصال نداره دومی هست که متصله و تغییر زاویش باعث کوتاه شدن سارکومر میشه.
برای اون یکی هم منظورم این قهوهای هاست
متصل شدن فقط خصوصیت میوزین ولی جایگاه اتصال رو راستش نمیدونم والا من تو نظرم بود که اکتین جایگاهشو داره.شاید اشتباهه نمیدونم والا -
متوجه شدم بله اولین فلش تغییر زاویه داره ولی اصن اتصال نداره دومی هست که متصله و تغییر زاویش باعث کوتاه شدن سارکومر میشه.
متصل شدن فقط خصوصیت میوزین ولی جایگاه اتصال رو راستش نمیدونم والا من تو نظرم بود که اکتین جایگاهشو داره.شاید اشتباهه نمیدونم والاMehrsa 14 از لحاظ دیگه هم غلطه اخه میوزین به اکتین متصل میشه
اکتین به میوزین نمیتونه متصل بشع -
Michael Vey
از کدوم سمت نگاش میکنی من از کدوم ور نگاه میکنم؟قاطی شد
️
منظورت اینه؟Mehrsa 14 هم این هم عکس صفحه اول این فصل
-
گزاره:در بخشی از خون که درصد بیشتری به خود اختصاص داده است می توان نوعی عامل تنظیم کننده ph خون را مشاهده کرد ص یا غ؟؟
-
@Zeinab-Evazi
غلطه
هر یاخته ماهیچه اسکلتی از بهم پیوستن چند یاخته در دوره جنینی به وجود میاد نه که تقسیم هسته بدون سیتوپلاسم باشه -
@Zeinab-Evazi
غلطه چون هورمون اکسی توسین هم تو انقباضات رحم نقش داشت و همینطور ماهیچه های صاف اطراف غدد شیری -
متصل شدن فقط خصوصیت میوزین ولی جایگاه اتصال رو راستش نمیدونم والا من تو نظرم بود که اکتین جایگاهشو داره.شاید اشتباهه نمیدونم والا -
@Zeinab-Evazi
اکتین جایگاه داره که اون بیاد متصل بشه اصن میوزین و اکتین هزار سالم کنار هم باشند تا زمانی که میوزین متصل نشه اکتین نمیتونه بهش متصل بشه
هم الگو هم خیلی سبز و هم تست کنکور۹۹ و فک کنم۴۰۰ بارها این نکته رو گوشزد کردن -
@Zeinab-Evazi
اکتین جایگاه داره که اون بیاد متصل بشه اصن میوزین و اکتین هزار سالم کنار هم باشند تا زمانی که میوزین متصل نشه اکتین نمیتونه بهش متصل بشه
هم الگو هم خیلی سبز و هم تست کنکور۹۹ و فک کنم۴۰۰ بارها این نکته رو گوشزد کردنMahan Xodayi 2
یعنی اشتباه میشه؟!
چون خب بالاخره برای اینکه میوزین متصل بشه در اکتین جایگاه هایی وجود داره براش دیگه
این هم پاسخ تست هست (خیلی سبز)