هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@REZA-DOLATSHAA پاسخنامه میگه فقط بعضی به سانترومر وصلا و همه یه سانتریول وصلن پس غلطه ولی به نظ من چرت میگه
-
گزاره
هر مولکول ناقطبی، قطعا خطی است.
ص غ؟ علت؟ مثال نقض؟ -
@REZA-DOLATSHAA ترکیبی چرا؟ فصل ۳ دوازدهمه
-
ی نصف روز نبودم تاپیکو دست گرفتینا😂
-
@Soniaaa 😎😎😎😎
-
@ma-a
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.یه جاش رو نشونم بده که گفته فقط گزاره زیست بزارید😕😂.
-
@ma-a
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.یه جاش رو نشونم بده که گفته فقط گزاره زیست بزارید😕😂.
Paŕsa
دسته بندی زیسته اینجا تاپیک گزاره شیمی هم داریم اونجا بزار -
@ma-a
-
@نبآت آفنر(آفرین)
-
@ma-a اوه یس😂