هر کی یه گزاره

-
@Soniaaa همه جانوران کلیه دار ذکر شده در کتاب درسی که از طریق لوله گوارش خود به تنظیم اسمزی بدن خود کمک میکنند نمی توانندد دارای سخت ترین نوع بافت پیوندی باشند
Rahman Aa
غ؟ -
@Soniaaa همه جانوران کلیه دار ذکر شده در کتاب درسی که از طریق لوله گوارش خود به تنظیم اسمزی بدن خود کمک میکنند نمی توانندد دارای سخت ترین نوع بافت پیوندی باشند
Rahman Aa بچه ها نکته این پرندگان غدد نمکی که نزدیک زبان دارن و دهانم جزوی از لوله گوارشه پس حالا یا از طریق دهنشون میاد بیرون یا مخرج درسته رو شکل نشون نداده ولی تو متن گفته اینو که نزدیک زبانشون این غدد هست پس برا اطمینان خاطر اینم بد نیست بدونید
-
پرستو بابایی آره چراشم گفتم
-
Rahman Aa
به نظر من همه جانورانی که لوله گوارش دارند با لوله گوارششون در تنظیم اسمزی نقش دارند
(با جذب آب ) مثلا در انسان هم آب در لوله گوارش جذب میشه -
Rahman Aa
به نظر من همه جانورانی که لوله گوارش دارند با لوله گوارششون در تنظیم اسمزی نقش دارند
(با جذب آب ) مثلا در انسان هم آب در لوله گوارش جذب میشه@Deleted-Account0
دقیقا منم همینو از ایشون پرسیدم توی پیوی ،گفتن که اگه توی گزاره بگن فشار اسمزی برای انسان هم صدق می کنه -
Rahman Aa
(با جذب آب ) مثلا در انسان هم آب در لوله گوارش جذب میشه -
جاندارانی که دستگاه تنفسیشان ب تنظیم اسمزی کمک میکند ممکن است اسکلت دارای رسوب های کلسیم یا فاقد ان باشد
گزاره خودم -
این خودمو برا این میگم ک اگ باگی داشت گیج نشید
-
Rahman Aa
(با جذب آب ) مثلا در انسان هم آب در لوله گوارش جذب میشه@Deleted-Account0
خب چیزی که هست تنظیم اسمزی در کتاب درسی ما برا کلیه تعریف شده پس موافقم ... -
جاندارانی که دستگاه تنفسیشان ب تنظیم اسمزی کمک میکند ممکن است اسکلت دارای رسوب های کلسیم یا فاقد ان باشد
گزاره خودم -
Rahman Aa
با دلیل بگید اول -
Rahman Aa
خب من گفتم دارا یا فاقد الان اینجوری گزاره غلط میشه با این دلیل -
گزاره خودم@Soniaaa
خب بنظر من درسته
کلن داره راجب سخت پوستان (مثلا خرچنگ) و بعضی ماهی های آب شور میگه
که این بعضی ماهی آب شور میتونن غضروفیا باشن که اسکلت غضروفی دارن -
Rahman Aa
نه خب گزاره درسته ! -
@Soniaaa
خب بنظر من درسته
کلن داره راجب سخت پوستان (مثلا خرچنگ) و بعضی ماهی های آب شور میگه
که این بعضی ماهی آب شور میتونن غضروفیا باشن که اسکلت غضروفی دارن@Deleted-Account0
ایول همینه -
Rahman Aa
نه یادت نرفته من همین الان خوندم